Evaeva a kdyz splachujou!
Pinot Noir říká, že každá diskuze končí u h... Už jsme skoro tam ![]()
Evaeva a kdyz splachujou!
Pinot Noir říká, že každá diskuze končí u h... Už jsme skoro tam ![]()
žluťásek ano, to vždycky říkali spolužáci ![]()
žluťásek u nás se poslední týden diskutovalo prakticky jen o něm ![]()
Kan někde jsem četla, že vyměšování v sedě není pro muže zdravé
Ano, to je možné, tak ať si to zvedne a potom dá zase dolů. Kouzlo. :D
Kan zrovna tohle jsem chlapovi nikdy nevycitala, kdyz zapomnel, oni si ho zase zvedaji, tak co.
když já chci aby byl dole hlavně ten dekl. A to bez prkynka dole nefunguje, že. ![]()
Kan no hele prkýnko nahoře mi vadí asi ze všeho nejmíň![]()
Evaeva Jo jasný, každej jak uzná. Já jen, že to je taková ohleduplnost vůči těm ženám v domácnosti. :D
žluťásek to je super, že ji vytáhli. To musel být malý šťastný.
Malej žluťásek má zítra narozeniny, takže shledání s milovanou kočičkou je ten nejlepší dárek
trochu jsem zvažovala mu to dneska zatajit a zabalit mu ji zítra jako překvapení, ale nechtěla jsem ho už dýl trápit, byl statečný, ale stejskalo se mu po ní moc.
Kan někde jsem četla, že vyměšování v sedě není pro muže zdravé
Naopak, je to právě velmi zdravé a aktuálně doporučované, protože líp dojde k vyprázdnění močáku a tím předcházení potenciálním zdravotním problémům ![]()
žluťásek to je super, že ji zachránili ![]()
Doposlouchala jsem všechny dosud dostupné díly podcastu Počítám do tří, teda jen ty části zdarma, a určitě je to zajímavé. Jak to nedělat "hovadsky", jak říká, s tím souhlasím, ale k některým navodům, jak to dělat, mám výhrady, hlavně v tom dílu o hranicích. Ale líbil se mi třeba postup, jak uvolňovat napětí ne mlácením do polštáře, ale kroucením zápěstím a tak, to musím někdy vyzkoušet.
Anema rozveď ty výhrady, jestli můžeš, prosím. Mně to přijde docela obecné, zajímavé jsou ty informace o vývoji. Nejvíc ve mně asi zarezonovala ta část, kde popisuje, jak je super dětem ukazovat, jak s tím vztekem pracovat, ale že to klidně může nastat někdy ve 12
To bych řekla, že je u nás dost aktuální.
Ještě poslouchá, tuším Potrefenáhusa
Evaevahlavně mi vadí, že nezve k řešení konfliktních situací to dítě. Jak tam uvádí ten příklad s lezením po skříni, tak hned nabízí, pojď budeš lézt na ty naproti, které jsou přišroubované. Ale co když to dítě tam leze proto, že chce na něco dosáhnout? To jiné skříně nepomůžou. Bych se ho nejdřív zeptala, proč tam leze. A navíc řešení, které vymyslí ono samo, funguje nejvíc.
Pak mám ještě pár menších výhrad, třeba to, že považuje malování po zdi za nebezpečí, to nechápu ani já, proč by to mělo být pro mě nebezpečný? Takže se nedivím , že to ani pak nepochopí to dítě. Zdůvodnění, že je to nenechám dělat, protože nechci mít zdi počmáraný, nebo nějakej můj opravdovej důvod, podle mě děti pochopí a akceptují.
A za třetí, to je teda z jiného dílu, jak řeší sourozenecký konflikt tak, že je separuje do jiných pokojů, a ještě, že se mám připravit, že tam bude něčím házet... To bude, ale myslím, že i proto, že se musí cítit hrozně odmítnutý.
Ja chtela kluka objednat k psychologovi a misto toho mi psycholozka nabidla misto v nejakym kurzu pro rodice. No jsem zvedava, snad to k necemu bude.
Evaeva potrefená husa si to poušti po ulehnuti do sluchátek, takže půl minuty max
Anema ty sourozence jsem asi nějak přeslechla.
S tím, že rovnou řeší bez dětí máš pravdu. Já s tím mám problém, nedaří se mi to, rovnou sypu možnosti řešení. Možná proto mi to netrklo.
S tím nebezpečím jsem to pochopila, že to myslí na "nevědomé" úrovni (jestli to správně popisuju). Že ti to vadí, rozčiluje tě to, tj. je to pro tebe stres, takže v tvém těle probíhají reakce jako při nebezpečí. Ale možná v tím hledám, co v tom není.
Pak mi dělá problém (jako používat) to stokrát omílané connection before correction, myslím, že teď na to budu víc myslet.
Potrefenáhusa
to by u mně bylo stejné, to je marný
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.