Pinot Noirděkuji.
Viki je boží, já myslím, že ten ještě překvapí.
Pinot Noirděkuji.
Viki je boží, já myslím, že ten ještě překvapí.
Evaeva Díky. To vůbec neznám, kouknu na to.
MPLee ti špunti na lyžích jsou hrozně roztomilí
naše malá trošku kvičela "taky taky", ale ona chodí teprve 5 měsíců a je prostě taková slaboučká, vůbec jsme o lyžích neuvažovali.
Mohučanka Kokoska prosim vás, to je jen pro pobavení. Lyže dostal, každý den se 2 minuty projde v kyžákách po koberci ve světnici, nechal se povozit na lyžích na koberci a sundaváme to. Když jdeme s dcerou na sjezdovku, tak mu je vezmeme taky, pak ho 2-3x necháme sklouznout se 2 metry a po 5 minutách je hotovo. Zase nejsem blázen. Ale hrozně chce a pořád ukazuje na vlek a volá "tam!". I když teda ta čerstvě 3 letá ( co váží stejně jako on v roce a půl), už vydrží jezdit 3 hodiny v kuse a musíme jí přemlouvat, ať to zuje.
Ale on uplně s klidem nazul kačenky a chodil po ledě jako nic. Rovnováhu má fakt dobrou.
MPLee ja to porad rikam, ze nekdo ten talent ke sportu a radost z pohybu ma vrozenou, a to na ukor jinyho jako jsem ja ![]()
Prosím vás, nechcete už někdo nakreslit a napsat knížku pro děti, kde by i chlapi varili, prali a chovali mimina, nejen četli noviny, řídili auto nebo pracovali na počítači? Aspoň ten polskej Péťa je skvelej, kde si mimi prehazujou, tata ho nosi v nositku a auto řídí mama

Potrefenáhusa v naší encyklopedii jde v sobotu tatínek s dětmi a miminkem v nosítku na trh a pak vaří oběd, aby si maminka mohla přispat. A v encyklopedii o vesmíru je i kosmonautka.
Evaeva
a je to cesky?
v jaký?
No ale musím říct, že wizzair bere na matky velké ohledy. Jedno automatické přidělení sedaček zafungovalo tak, že jsme měli všechny místa u okýnka, až na jedno, které bylo vedle muže. U odbavení se pán jen zeptal, jestli jsme je platili, že nás spojí, přihodil mu tam druhé dítě a mě nechal o deset řad jinde.
Na cestu zpět posadil automat k muži obě děti rovnou a mě na úplně jiný konec letadla s nástupem druhými dveřmi. ![]()
Evaeva no jo, jenže to vypadá, ze je to přeložený z francouzštiny, není to původně český
Potrefenáhusa jojo
Potrefenáhusačeskou máme tuhle, z té tak odvařená nejsem, ale je třicet let stará. Teď jí vydávají k té tužce, celkem by mně zajímalo, jak je to v ní.

Potrefenáhusa v Tajemstvi mamina briska je tatinek s miminem v satku a jiny tam, myslim, vari. Ale to je taky polsky.
Potrefenáhusa Junior teď zažil velké překvapení, viděl mě žehlit, protože když už něco žehlím, tak ve chvílích kdy spí. Zato tátu vídá pravidelně, jak si žehlí košile do práce, což je jeho parketa. Takže když mě viděl se žehličkou, honem to utíkal s očima na vrch hlavy říct tátovi, že maminka taky žehlí. ![]()
Jo a k tem zasekum... Tohle mi chodilo, kdyz byl ted muz doma s nemocnym ditetem
ani skoro ve ctyrech letech to neni lepsi. Nutno dodat, ze chvilicku na to usnula.

Zuzuli no tak tohle se jen tak nezlepší, ve 4 a půl to máme taky (vlastně i v šesti
). Ale aspoň už vědí, co chtějí, a jdou si za tím, ne že je všechno špatně.
Jimik u nás teď docela vaří muž, řekla bych, že minimálně z půlky se na tom podílí. Kluci mu ochotně pomáhají. A stejně si starší myslí, že vaření je ženská práce ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.