Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline continuity
42855 příspěvků moje polička 19. února 2024 22:34

Pinot Noirděkuji.

Viki je boží, já myslím, že ten ještě překvapí. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 19. února 2024 22:37

Evaeva Díky. To vůbec neznám, kouknu na to.

Offline Mohučanka
7355 příspěvků moje polička 19. února 2024 22:41

MPLee ti špunti na lyžích jsou hrozně roztomilí naše malá trošku kvičela "taky taky", ale ona chodí teprve 5 měsíců a je prostě taková slaboučká, vůbec jsme o lyžích neuvažovali. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 19. února 2024 23:33

Mohučanka Kokoska prosim vás, to je jen pro pobavení. Lyže dostal, každý den se 2 minuty projde v kyžákách po koberci ve světnici, nechal se povozit na lyžích na koberci a sundaváme to. Když jdeme s dcerou na sjezdovku, tak mu je vezmeme taky, pak ho 2-3x necháme sklouznout se 2 metry a po 5 minutách je hotovo. Zase nejsem blázen. Ale hrozně chce a pořád ukazuje na vlek a volá "tam!". I když teda ta čerstvě 3 letá ( co váží stejně jako on v roce a půl), už vydrží jezdit 3 hodiny v kuse a musíme jí přemlouvat, ať to zuje. 
Ale on uplně s klidem nazul kačenky a chodil po ledě jako nic. Rovnováhu má fakt dobrou. 

Offline Kokoska
34802 příspěvků moje polička 19. února 2024 23:37

MPLee ja to porad rikam, ze nekdo ten talent ke sportu a radost z pohybu ma vrozenou, a to na ukor jinyho jako jsem ja

Offline letfenixa
10850 příspěvků moje polička 20. února 2024 03:00

Kokoska suhlasim. Pre L. je ideálny šport šach

Zina u nás bolo vrcholné vyjadrenie "ja chcem nechcem!"

Offline Potrefenáhusa
38747 příspěvků moje polička 20. února 2024 07:21

Prosím vás, nechcete už někdo nakreslit a napsat knížku pro děti, kde by i chlapi varili, prali a chovali mimina, nejen četli noviny, řídili auto nebo pracovali na počítači? Aspoň ten polskej Péťa je skvelej, kde si mimi prehazujou, tata ho nosi v nositku a auto řídí mama 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. února 2024 08:01

Potrefenáhusa v naší encyklopedii jde v sobotu tatínek s dětmi a miminkem v nosítku na trh a pak vaří oběd, aby si maminka mohla přispat. A v encyklopedii o vesmíru je i kosmonautka.

Offline Potrefenáhusa
38747 příspěvků moje polička 20. února 2024 08:03

Evaeva  a je to cesky? 
v jaký?

Offline continuity
42855 příspěvků moje polička 20. února 2024 08:06

No ale musím říct, že wizzair bere na matky velké ohledy. Jedno automatické přidělení sedaček zafungovalo tak, že jsme měli všechny místa u okýnka, až na jedno, které bylo vedle muže. U odbavení se pán jen zeptal, jestli jsme je platili, že nás spojí, přihodil mu tam druhé dítě a mě nechal o deset řad jinde.

Na cestu zpět posadil automat k muži obě děti rovnou a mě na úplně jiný konec letadla s nástupem druhými dveřmi.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. února 2024 08:14
Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. února 2024 08:18
Offline Potrefenáhusa
38747 příspěvků moje polička 20. února 2024 08:26

Evaeva no jo, jenže to vypadá, ze je to přeložený z francouzštiny, není to původně český

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. února 2024 08:28
Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. února 2024 08:32

Potrefenáhusačeskou máme tuhle, z té tak odvařená nejsem, ale je třicet let stará. Teď jí vydávají k té tužce, celkem by mně zajímalo, jak je to v ní.

Online Zuzuli
3750 příspěvků moje polička 20. února 2024 08:49

Potrefenáhusa v Tajemstvi mamina briska je tatinek s miminem v satku a jiny tam, myslim, vari. Ale to je taky polsky. 

Offline Jimik
příspěvků moje polička 20. února 2024 08:50

Potrefenáhusa Junior teď zažil velké překvapení, viděl mě žehlit, protože když už něco žehlím, tak ve chvílích kdy spí. Zato tátu vídá pravidelně, jak si žehlí košile do práce, což je jeho parketa. Takže když mě viděl se žehličkou, honem to utíkal s očima na vrch hlavy říct tátovi, že maminka taky žehlí.

Online Zuzuli
3750 příspěvků moje polička 20. února 2024 08:51

Jo a k tem zasekum... Tohle mi chodilo, kdyz byl ted muz doma s nemocnym ditetem ani skoro ve ctyrech letech to neni lepsi. Nutno dodat, ze chvilicku na to usnula.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. února 2024 08:54

Zuzuli no tak tohle se jen tak nezlepší, ve 4 a půl to máme taky (vlastně i v šesti). Ale aspoň už vědí, co chtějí, a jdou si za tím, ne že je všechno špatně.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. února 2024 08:56

Jimik u nás teď docela vaří muž, řekla bych, že minimálně z půlky se na tom podílí. Kluci mu ochotně pomáhají. A stejně si starší myslí, že vaření je ženská práce