Kokoska my jim půjčovali poprvé po druhých narozeninách a divně se netvářili. Musím teda dodat, že od té doby se mladší moc neposunul![]()
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir on neposlechl, on se sam rozhodl! Citis ten rozdil? ![]()
Gatita Děkuju
. U nás je to taky tak, že nabízený alternativy nefungují, ani snaha vysvětlit situaci, najít kompromis, nic. A kolikrát ani doopravdy nejde o to, kvůli čemu je řev, viz ta situace chci koláč/nechci koláč. Telku teď nepouštíme vůbec, bo jak byl nemocnej, tak koukal, a částečně to připisuju tomu. Na druhou stranu dřív stačil 2-3denní detox, aby se zas srovnal, a taky do toho nebylo to brečení, takže jenom tím to určitě není. Nejpravděpodobnější mi přijde, že je po těch 2 nemocech ještě fyzicky v nepohodě, tak ho jakýkoliv nevyhovění jeho přání uvrhne do těžký nepohody.
Kokoska On je nadšenej, i když se vrátím domů po vynesení koše, ale bohužel to vydrží nejvýš 5 minut.
Evaeva ja uz bych to sehnani vybavy nechala na rodicich, jsem ochotna si dite vzit na vikend nebo par dni a zaridit i struktora. Zatim to teda taky nevyslo. Zeť lyzuje dobre, vyrostl kousek od Monince, ale tam je problem, ze dite nechce delat to, co mu tatinek ukaze. S cizima by si rict dal.
Pinot Noir mladší teď celkem dorostl do věku, kdy začíná víc vnímat ty důsledky, takže mi docela začíná fungovat na ně jen poukázat. Což samozřejmě nefunguje na kakao před večeří![]()
Kokoska to znám dobře, kluci se vždycky nejvíc posunou s instruktorem, nás neposlouchají ![]()
Zina u vas to bude to obdobi vzdoru, on je myslim postejne stary jako nase Adelka, ji budou v srpnu 3. Ona ma teda docela dobrou povahu, usmiva se, prozpevuje, ale taky ma svoje zaseky a jecet umi vic nez bracha.
Zina o tomhle teď zrovna mluvila Vlaďka v jedním z těch podcastů (nebo teda já to zrovna poslouchala
). Že oni si takhle zkouší svojí "moc", že ani nejde o tu věc, proto nepomůže, když dostanou, co chtěli. Ale jako musí se to hlavně přežít.
Pinot Noir Mně to přijde jako věčnost! Ale i pro to, že vidím, že se trápí, a neumím mu z toho pomoct.
A Viki to dělá dobře, kdyby tě poslechnul hned, tak by sis toho určitě pořádně nevážila :-D
Evaeva V jakým podcastu, nasměruješ mě, prosím?
Kokoska ale jo, přesně tak to je! S ním nějaký donucovací metody, prostředky, to vůbec nefunguje.
Ale dneska jsem byla z jednoho okamžiku úplně naměkko, člověk ten vývoj tak nevnímá, když to má před očima, tak takových chvil bylo určitě víc, jenom občas na to kouknu jakoby zvenčí a najednou vidím... Večer byl po koupání zabalený v osušce a koukal na televizi, vypadal takový vypnutý, tak říkám Viki, nespíš? A on odpověděl: Nespím, já se koukám. Mě ta normálnost té odpovědi úplně dostala, před pár měsíci mi připadalo, že nebude mluvit nikdy a on to podle mě úplně dohnal!
Zina já se to snazim brát jako nezralej mozek, kterej se vyzkratuje, jsou to často takový nevinný záminky, po kterých následuje uplny rozložení ditete, ale je to tezky, tezky, tady se dneska taky šlo z jednoho zaseku do druhyho a bojim se taky, jestli na ni něco neleze....taky vstala rano před 6 a to je u obou našich děti velký velký špatný
Pinot Noir je to skvele, jake dela pokroky takrikajic skokem :)
Tak už je blbě od žaludku i mě, v Itálii blila mladší, v mezičase si muž střihnul nějakej průjem. Jak jsme od těch dětí už promoření lecčim, tak se to u obou obešlo bez nějakého dlouhého dlouhého stonání. Zapila jsem tasectan a enterol travarici a doufám, že dopadnu stejně.
Zina v jednom z té série Počítám do tří, v té free části, ale úplně si nevybavuju, že by to řešila nějak víc, ale tohle mi utkvělo.
Kokoska Jo, malej je v červenci, to jsou skoro stejně starý. Zásekům rozumím a byly i předtím, ale teď jakoby nebylo nic mezi nima. No snad se to zase přežene :-).
Potrefenáhusa U nás je zle, když se začne v noci budit, to máme tak 99% jistotu, že z toho vyleze nějaká nemoc.
continuityuf, přeju rychlý návrat k normě!
Zina to může být ještě po té nemoci. Vypadl z režimu, může být ještě unavený,... Snad se počet záseků vrátí na obvyklou úroveň ![]()
Zina urcite, ale je tezky to vydrzet a tu mrnavou priserku nezamordovat pul minuty pred tim, nez se z ni zase stane normalni dite ![]()
Zina tohle se zas srovná, hlavně pokud byl nemocný.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články