Zuzuli k ty sedacce, Myrtila ma pravdu, ty pasy jsou kratsi u ty Bold R. Mam ji u nasich asi dva mesice a mamka priserne nadava. Mne to neprijde, jsem z protismerny sedacky zvykla, ale mamkce se asi blbe k nemu dostava. Tak me napadlo, kdybych se s ni domluvila na vymene, ze k nim koupime jinou, nechtela bys tuhle puvodni? Jinak ta instalace do auta je trosku kovbojka, isofix, pas i toptether zaroven:D
Vše o těhotenství a dětech
continuity vytiahnutie kliešta je základná zručnosť??? Ako píšem, sama som mala prvého v 36 rokoch, nikdy som sa s tým nestretla. Áno, ani s tepnovym krvacanim, ale tam mam teoretickú vedomosť, čo s tým.
No nič, kiežby boli v školách zdrav.sestry, nech nemusí učiteľ riešiť všetko.
continuitykurz prvej pomoci sme mali raz. Trénovali sme umelé dýchanie a masáž.
letfenixa my si klíšťata jako děti vytahovali přímo venku při hraní, s tím by nikdo nešel domů, kde by nedej bože už třeba musel zůstat a s něčím pomáhat. Podle mě to základní dovednost je.
letfenixa tak když klíště nevidíš, těžko ho budeš vytahovat. Ale vi se, že borelie potřebuji pár hodin na nákazu.
A takový rypavy dotaz, omlouvám se za něj, ale nedá mi to. Když to klíště nevytáhneš, protože cokoliv a ten žak skončí s neuroboreliozou v nemocnici, bude to nějak lepší?
Pinot Noir no máš to těžký. Ale moc ráda tady čtu, jaké dělá Viktor pokroky ![]()
Je to úplně na hlavu, ale to co bylo drive bezne-dezinfekce odrenin, klistata, gelaspon do nosu atp.uz nyni skola nema delat.
letfenixa mne to jako základní dovednost přijde, vždyť na tom nic není, fakt ve škole není člověk s kurzem první pomoci?
Karlicka bez gelasponu bych nepřežila první dva roky školní docházky
continuity vieš čo, keby za mnou, teraz hovorím fakt za seba, prišiel žiak s kliestom, tak najskôr zavolám rodicovi, že či chce, aby som sa pokúsila ja ho vybrať alebo čo.
A ten zmrazujuci sprej máme doma, nie v škole.
Kokoska díky, doktorka ho chválila, jak mluví, byli jsme tam v září a nemluvil skoro vůbec a teď teda dával jasně slovně najevo, že měřit se nebude, na váhu nestoupne, bude sedět, maminka bude sedět vedle, žádné srdíčko se poslouchat nebude... Pěkně v celých větách. ![]()
Ale za ten odběr jsem ráda, bude v tom znovu i celiakie, metabolismus železa, celkový krevní obraz... Jednou za rok bych ten přehled mít chtěla, protože bez něj bych myslela, že po tolika letech téhle stravy už vlastně nemůže být živej.
continuity vieš čo, keby za mnou, teraz hovorím fakt za seba, prišiel žiak s kliestom, tak najskôr zavolám rodicovi, že či chce, aby som sa pokúsila ja ho vybrať alebo čo.
A ten zmrazujuci sprej máme doma, nie v škole.
Potrefenáhusa s aktualnym nie. Prioritne ošetrujú telocvikari. A volá sa rodič a záchranka.
Tak to je asi v pohodě. Blbý je, pokud se zavolá rodiči, aby si ho přijel vyndat sám. Mě to třeba trvá z práce do školy přes hodinu, pokud se mi teda škola dovolá hned a ne až po šestihodinovém maratonu schůzek.
Fuj, je to stres, ale hlavně, že to má celé dobrý směr.
Pinot Noir tak držím palce, ať jsou ty výsledky v pořádku!
Nám v škole chýba vrátnik (do a zo školy sa dostane každý, kto chce), ajťák (akýkoľvek problém s pc,tlaciarnou, ... rieši ktokolvek, kto si trufne), sk.psycholog, socialny pracovnik, zdrav.sestra. všetko je svojpomocne.
Pinot Noir som rada, že prehliadku máte za sebou, je to vždy riadny stres a nech sú výsledky čo najlepšie ![]()
Pinot Noir určitě je dobré ten odběr mít, ale stejně ho lituju ![]()
Ty ostatní věci mu udělá praktická v rámci té prohlídky, to bude stačit, ne? Teda za předpokladu, že se tam nechá vyšetřit.
letfenixazdravotní sestry tady ve skolach ani nejsou.
Nějací ucitele mají nějaký lepší kurz, ale pořád doufám, se s epileptickým záchvatem nebo krvácením nebude čekat, až telocvikar přiběhne z tělocvičny v druhé budově.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články