U nás dneska odběr krve, sice byly slzy a stres, ale slavili jsme úspěch a doktor ani nedostal vynadáno. ![]()
Tak jsem v návalu nadšení objednala oba na přeočkování FSME na konec dubna...
Vše o těhotenství a dětech
Lamicka syn taky líčil, jak se teď v poslední době tři děti pozvracely ve třídě. Ptala jsem se, kdo to uklízí, tak prý paní učitelka, nebo druhá učitelka, pokud tam je zrovna taky nebo jedna z asistentek. Čímž jsem odhalila, že mají teď ve třídě dvě děti s asistentkou. ![]()
Nasi boli dnes na preockovani proti encefalitide. Nastastie som nebola pritomna ![]()
Mladsi ma obrovsku dieru v podrazke na zimnych topankach. Jesenne topanky su mu uz male. Nemam mu co zajtra obut
.
A stve ma protetika. Na jesen som tam prenho nasla sediace topanky v krasnej zelenej farbe, kupila som celorocky aj zimne. Mali aj nizke. A teraz ich hladam a uz sa len dopredavaju. To este aj detske topanky musia mat kazdu sezonu uplne zmenenu kolekciu?
. Chcela som kupit naistotu a teraz mam cely vecer hladat nove a studovat rozmery ![]()
Holky dnes taky byly u zubařky, ta byla úplně zlatá, že i malé dítě otevřelo pusu a udělalo á
všechno v pořádku, akorát holky čekají v budoucnu rovnátka, starší dceři se už v šesti letech nevejdou zuby do pusy a mladší prý bude "to samé". Doktorka chtěla starší poslat na ortodoncii, tak jsem jí řekla, že jí tam poslala už před půl rokem, akorát že čekací doba je taková, že tam jdeme až za dva týdny ![]()
711990 jo
Dnes jsme jeste meli vypadnuty zub, 2x lepeni zraneni (v obou pripadech temer neviditelne), je to obcas sranda, jindy ani ne (zaludecni viroza ve tride). No... chce odolnost a odhodlani.
Kolegyně na výletě vytahovala žákovi šesté třídy klíště zakousnuté na penisu. Dvacet minut.
Mrakoplas mě derou boty pro malou, zatím nedorostla do těch, které schovávám po starší. Teď ji sháním nějaké tenisky, před koupáním jsem našla affenzahny s 35% slevou, dala jsem je do košíčku, a než proběhly večerní rituály, tenisky byly fuč ![]()
Mohučanka joj to nastve :( Mladsi ani nemoze nosit topanky po starsom, ten ma extremne uzku nohu a tento zas siroku. Nenarvem ho ani do o cisla vacsich topanok :D
Nasi boli dnes na preockovani proti encefalitide. Nastastie som nebola pritomna
My jdeme zítra. A bohužel přítomna budu
Zubaře jsme měli taky nedávno, všechno v pořádku a ještě jsme si to zpestřili výpadkem proudu ![]()
A klukům boty z podzimu zatím jsou ![]()
Jitka77
tak na to bych si asi netroufla
Mohučanka jak velký potřebujete? Mám 21 a 22 po dceři.
MPLee jé, jsi hodná, 22, ale už jsem neváhala a objednala... (a zaplatila), akorát jsem chtěla pleteninové a už byly (ve slevě) jen ty cotton. Ale četla jsem, že jsou trošku jiné než před čtyřmi lety, tak snad to klapne. Starší ty typu cotton trochu tlačily kolem paty, ale až větší.
Mohučanka dcera z nich měla taky omačkané paty. Mám kdyžtak ty pleteninové, knit happy crab
Malengemám radost z vašich dobrých zpráv! Ríšu zubař čeká v dubnu, nic veselého to nebude, Viktor k zubaři nechodí. ![]()
Endokrinologie byl horor. Uvízli jsme v dopravě, takže vzali pacienty objednané po nás, pak ty po nich... Čekali jsme tam hodinu a čtvrt, hned po vystoupení z výtahu začal Viktor usedavě brečet a prosit "Mami, nebude bolet, maminko, nebude bolet ruka" a držel se za loketní jamky...
.
Myslela jsem, že za rok na to už zapomněl, ale paměť má teda dobrou. Do ordinace šel tak vypsychovaný, že veškerý nácvik vážení a měření jako by nebyl, nic z toho neproběhlo, u poslechu a pohmatu málem doktorce vykopnul zuby. ![]()
Samotný odběr byl samozřejmě s řevem, ale je to rychlé a já už ho umím znehybnit, nejhorší bylo to čekání. Příště se asi vrátím k metodě Diazepam, půl dne jsem pak poponášela třesoucí se trosku, to asi radši oblbovák. Jeden lupnu i sobě. ![]()
Pinot Noir Tlapkám, to čekání je vždycky nejhorší, zvlášť za situace, kdy s tím má spojené negativní zážitky.
Jitka77 A může? Nejde o penis
ale mně syna poslali s klíštětem domů, kamarádka učitelka mi říkala, že mají zakázané klíště vytáhnout.
Pinot Noir úplně se mi při čtení sevřel žaludek. ![]()
Garfie Což je taky pěkně na hlavu. Už vidím, jak v práci oznamuju, že musím pro dítě do školky, protože má klíště.![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články