Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44552 příspěvků moje polička 13. března 2024 14:53

Evaeva Mně to přijde blbý, i když jezdí sami nebo s jiným rodičem, přijde mi to zbytečný takhle na tom prvním stupni jezdit daleko. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. března 2024 15:16

continuity díky 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. března 2024 15:18

Karja jo, to asi jo. Já jako Pražák to neznám. (Ne že by to po Praze bylo blízko) Ale hlavně i těhlech sportů, kde jsou turnaje, je to prostě na celý den.

Offline Malenge
4837 příspěvků moje polička 13. března 2024 16:39

Pinot Noir docitam až teď a lituju tebe i Viktora, ach jo, to čekání a trápení se předem je na tom vsem nejhorší... preju dobre výsledky, ať to je aspoň k něčemu!

Offline Karja
44552 příspěvků moje polička 13. března 2024 16:55

Evaeva Jo, jako tohle je extrém, Brno, Pardubice, Plzeň v rozmezí 6 týdnů, ale uvidíme snad z toho upustí.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. března 2024 17:01

Karja no to jo

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 13. března 2024 17:43

Vliezla som s mladsim do miestnej obuvi a mali tam presne tie topanky, co som si tu vcera zufala, ze nie su. V jeho cisle a este lacnejsie nez ceny na eshopoch .

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 13. března 2024 22:02

Karja haha ja delala sport, kde jsme jezdili Budapest, Lotyšsko, Itálie, Slovensko, Vídeň, Polsko, Rumunsko, Belgie...  U nás byl jeden závod za rok. Ale pravda je, že děcka na základkách jezdila jen ty bližší země. 

Offline Mohučanka
7355 příspěvků moje polička 13. března 2024 22:07

Karja manžel hrál fotbal a teď když projíždíme kdejakým městečkem nebo městem, tak on zpozorní a: "Tady jsem hrál fotbal! Mají tady (takové a makové) hřiště, to byly (dobré/špatné/těžké/vítězné) zápasy!"

Jinak si nepamatuje nic nad datum svého vlastního narození

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 14. března 2024 01:42

Karja nesmí hrát hned první ligu, ale župní přebor. To jsou výlety do okolí :)

Offline Garfie
28492 příspěvků moje polička 14. března 2024 04:17

Mimochodem, takhle mi dítě s klíštětem vrátila tchýně z prázdnin. Ani mi to neřekla, jen když jsem ho objevila, pěkně bílé, dcera říkala, že babička jí ho nechtěla vytáhnout, že to udělají rodiče doma....(bylo to den před vyzvednutím). Dcera pak dostala boreliózu, nevím pochopitelně jestli zrovna kvůli tomuto klíštěti, protože jich měla ten rok víc. Nikdy jsem to s tchýni neřešila, ale naprdlá jsem byla pořádně. 

Offline continuity
42850 příspěvků moje polička 14. března 2024 07:03

Garfie

Dcera měla včera ve škole nějakou zdravovědu, tak jsem se ptala, jak bylo a jestli je učili vytahovat klíšťata. Tak na mě koukla pohoršením pubertackym pohledem c. 5 a prý: to přece všichni už dávno umíme. 

Já přemýšlím čím to je, jestli třeba tím, ze to na Slovensku vždy byl o něco menší problem. Jako dite jsem měla klíště jednou a to mě bezradní rodiče vzali na pohotovost. Jenže se to samozřejmě mění a boreliózu už měla i moje máma, která žije docela vysoko. 

Offline Karja
44552 příspěvků moje polička 14. března 2024 07:18
Reakce na bublifuk:

Karja nesmí hrát hned první ligu, ale župní přebor. To jsou výlety do okolí :)

​No právě že ne. Tihle malí jezdí přes půl republiky i když v žádné lize ani snad nejsou, pak jak dorostou a mají více družstev tak už jezdí blíž, ono to fakt moc nemá logiku. Ale to je jedno, nemusíš se toho učastnit v tom nejnižším věku a pak jim to snad nějak vysvětlíme:-D

MPLee No to víš, tak ty jsi to dělala vrcholově, to se nedá vůbec srovnávat.

Offline dupali
471 příspěvků moje polička 14. března 2024 07:35

Mohučanka takhle to máme se synem, také poznávám naše města podle fotbalových stadionů a vyšší level jsou evropské stadiony, tam tedy jezdíme na prohlídky v rámci zahraniční dovolené (tím pádem vím, že třeba Řím má nádherný olympijský stadion a Atlético Madrid skvělý moderní stadion s interaktivní výstavou, kde jsme se naučili zpívat hymnu týmu ve španělštině).  

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. března 2024 07:50

Karja to bude asi tím, že moc týmu házené takových prťat nebude

Offline Garfie
28492 příspěvků moje polička 14. března 2024 07:51

continuity Tak ono obecně těch klíšťat asi bylo míň, já si to z dětství třeba taky nepamatuju jako nějaký problém, přitom jsem vyrostla prakticky na louce. :-) Dětem tahám několikrát do roka. 

Offline brrr
12313 příspěvků moje polička 14. března 2024 07:57

Karja Já jsem ráda, že nejdál musíme do Třince, ale uplně mě zabijí fakt, že často tam musí být už před osmou a je to někde hodinu cesty daleko.

Offline Kokoska
34790 příspěvků moje polička 14. března 2024 07:59

Garfie mozna tomu vetsimu vyskytu prispiva i teplejsi klima, pres zimu to poradne nevymrzne.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. března 2024 08:09

brrr my jezdili autobusem, rodičů nebylo třeba 

Ale před osmou

Offline Karja
44552 příspěvků moje polička 14. března 2024 08:55

Evaeva Hele je to tak, ale můj kamarád taky trénuje a říká, že pro takhle malý děti je to uplně jedno, že můžou hrát s pěti týmama pořád dokola. Ale jako je mi to jedno, ono to má poměrně dost odpadlíků, takže to budu řešit až jestli to nastane;-)