Pinot Noir Uf, lituju vás moc.![]()
Vše o těhotenství a dětech
Poradite mi, prosim, pokracovaci autosedacku? Predstavovala jsem si nejakou rostouci, co bude mit ted od ctyr let a pak se tranformuje na podsedak s operadlem a vydrzi ji uz do konce. Roky jsem mela vyhlidnutou joie bold, protoze ma petibodovy pas az do 22 kilo, jak je mala hubenoucka, uplne si nedokazu si ji predstavit, jak je pripoutana jen tribodovym. Ale vcera jsem se u popisu noveho typu i-bold docetla, ze petibodovy pas je sice do tech 22 kil, ale taky 105 cm... A do 105 cm je ta jeji soucasna sedacka, takze kupovat bold kvuli petibodovemu pasu ztratilo smysl a muzu se teda podivat i po jinych.
Jake pokracovaci sedacky maji vase deti 4+? Pripevnene idealne pres isofix
Zuzuli My máme Joie Bold R, vybírala jsem ji podle obdobných parametrů jako ty, chtěla jsem pětibodový pás. A ono je na ní napsané do 25 kg a cca 7 let, ta výška se nikde neuvádí, ale povedlo se mi dostat z jednoho eshopu informaci, že by měla být cca do 125 cm. Tak jsem ji objednala a pochopila, proč to není nikde přesně napsané - nevím, jestli to dovedu vysvětlit přesně, ale ty pětibodové pásy mají nějakou délku, a jak se nastavují jednak na výšku dítěte, a pak jak se tam to dítě připoutá, tak podle mě budou délkou delší dobu stačit buď hubenému vysokému dítěti, nebo menšímu baculatému, ale pro vysoké baculaté budou brzy krátké. Proto to podle mě definovali těmi kg.
Každopádně my jsme s ní spokojení, syn má teď cca těch 105 cm, kupovali jsme ji, když měl cca 103 cm a asi 12 kg a od začátku se mu v ní sedí dobře.
Len na hlavu je to úplně, protože ho prý nesmi vyndat ani někdo, kdo ho jako zdravotnik vyndava na školce/škole v přírodě
Pinot Noir soucitim moc, muselo to byt strašně narocny
mne stačí cistit zubu miminu, bejt min motivovana a nemít zlusenost s vlastní bolavou pusou ve skolkovym veku, tak ty zuby snad necham svymu osudu než udrží mobil
My teď otočili sedacku po smeru a oběma nám dela problém dite poradne dotáhnout, jde to nějak děsně blbě, včera vyndala obe ruce ven
Len na hlavu je to úplně, protože ho prý nesmi vyndat ani někdo, kdo ho jako zdravotnik vyndava na školce/škole v přírodě
To je vážně na hlavu
Pinot Noir chudák malej, jo diazepam bude určitě dobré rešení... My jsme se o tom bavily ted s učitelkou, prý ona byla taky neošetřitelná, přešlo jí to až asi ve 12 ltetech a hlavně od 8 let už uměla všechny nemoci maskovat, a někdy v 10 málem zkolabovala, protože nepřiznala alergickou reakci....Snad se nás toto už týkat nebude týkat!
Zuzuli my máme maxi cosi kore i-size, poutá se normálním pásem. Já jsem taky napřed chtěla pětibodový, ale dcera je vysoká a nenašla jsem nic vhodného do našeho auta. Vypadá to jak sedačka formule jedna, je to od 100 do 150 cm a v testech autosedaček ADAC měla výborné výsledky. Tu předchozí bohužel přerostla do výšky.
Ale to poutání normálním pásem má podmínku, že s tím dítě nebude blbnout, protože samozřejmě dokáže normálně vylézt.
Potrefenáhusa Podle mě, aby z toho pásu dítě nevytáhlo ruce, muselo by mít ještě jednu přezku na prsou. Náš houdini to taky zvládne, i když je dotažený na max, naštěstí pochopil, že tohle fakt dělat nemá (moc jsem řvala). Zvládnul to v batolecí sedačce i v té současné.
Zároveň obě sedačky dokáže rozepnout, to jsme ustálili na kompromisu, že když zastavím, řeknu mu, že se už může odepnout. Jinak se odepínal, když jsem stála na červenou, a tak.
Myrtila dekuju. Ona prave ta puvodni bold, co mela pasy do 125 cm je uz skoro vsude nedostupna (jeste v lednu byla, tehdy jsem zvazovala, jestli koupit a nebo pockat do leta, a ted bud neni skladem nebo prodej skoncil) a misto ni se ted objevila ta i-bold jako nastupce a tam pisou v popisku 22/105. To me prave zarazilo.
Mohučanka toho, ze v ni bude blbnout, se prave bojim. Ona je v aute uz vetsinou hrozne v pohode, ale kdyz je unavena, stava se z ni jecici prisera. Takze po tom, co jsem s ni jeste na podzim jela trasu Hradec Kralove - Praha, kdy celou dobu jecela, ze chce zpet a mam to otocit, se zatim trochu bojim ji dat tu volnost.
Myrtila Potrefenáhusa myslím, že se dělá nějaké udělátko, aby to nedokázali.
Mohučanka kluci jsou na ten pás náležitě hrdí, takže stačilo říct, že jim to budeme muset vrátit, když budou zlobit.
Zuzuli Aha, to jsem nezaznamenala, my jsme ji kupovali v září. Teď teda doufám, že ji nepřestali prodávat, protože má nějakou vadu, protože jsem měla dojem, že to byla vloni novinka?
Zuzuli Ony právě snad všechny sedačky s pětibodovým pásem jsou do 105 cm. Přitom to dítě je ještě tak maličké na ten tříbodový, zvlášt když je hubené.
Evaeva Vidíš, to mě nenapadlo hledat. Ale některé sedačky ho myslím mají rovnou na pásech? Někde jsem to viděla na videu.
Len No však to se mi přesně stalo, na palici! ![]()
Potrefenáhusa Jo, je to tak, kamarádka je zdravotnice ve škole a taky mi to říkala. :-(
Evaeva možno to na hlavu je, ale ja tiež nevyberam žiakom kliešta, sama som mala prvého v zivote ako 36-ročná mesiac pred pôrodom, takže dovtedy som ho nevyberala nikdy. Na Lukaska lezu ako muchy na med, už som s ním párkrát bola na pohotovosti to vyberať, keďže bol maličký, prvého mal ako ročný a rovno v uchu. Okrem toho mal aj na očnom viečku, penise a podobne chuťovky. A nie vždy sa ho mi podarilo vybrať celého. Teraz používame ten zmrazujuci sprej, s ním mi to obvykle ide. Žijeme v oblasti, kde je najvyšší výskyt nakazených kliešťov.
letfenixa dobře, ale zdravotník, který do dělá na škole v přírodě, by to měl umět i na kmenové ZŠ, ne? To mi přijde na hlavu.
Evaeva no to je vlastně pravda, že na to byla hrdá! To už jsem zapomněla
ale pak to zevšednělo ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články