letolet jen tak bez krému, oleje, čehokoliv? Bomba pecka, musím zapamatovat.
Vše o těhotenství a dětech
Lenka22 hlavne proboha nicim nemazat to kliste, jezis, stredovek![]()
Jaká je šance, ze dítě, který nerado jezdí na odrazedle, bude chtít jezdit na kole? Je to předčasný ji to cpát ve 4? (Nepište, ze dite ve 3 sedlo a jelo, naše takový není)
mne by se to tu hodilo (rovna polnacka do školky apod)
Potrefenáhusa zkus a uvidíš. Je zase o trochu starší a když se ti to hodí, tak proč to nezkusit. Možná by pomohl nějaký kamarád, co sám jezdí.
Evaeva zkus a uvidíš se mi s kolem za desitku, co bude příští rok malý, prave úplně nepozdava
Evaeva pravé jsme včera vzali odrazedlo a vrátila ho ani ne po 100 metrech, mimino teda vypadalo, ze by si dalo rict...bojim se těch vyhozených prachu za kolo, i když ho nejspíš uzijem pro mladší
Lenka22 přesně tak, na sucho
Evaeva vím, ze když to nezkusili, stejně nebudu vědět, ale potrebuju k Romů nějakou povzbuzoval historku typu naše dite taky odrazedlo nechtělo a na kole se mu to líbilo
Potrefenáhusa právě, užijete to pro mladší nebo dobře prodáte. Nemůže si ho někde zkusit?
Potrefenáhusa podle toho, jak o ní píšeš, že se nerada pouští do nových věcí bych to kolo nechala být a nabízela odrážedlo.
Já naučila 4 leté dítě na kole za půl hodiny, ale: uměla dobře držet balanc na odrazedle a sama dost chtela. Navíc zkraje se jí na té polnačce bude jezdit blbě, první měsíce jezdily po asfaltu.
Potrefenáhusa když počkáš do léta, půjčím vám to naše.
Potrefenáhusa jinak mi teda odrážedlo přijde praktičtější pro vás i pro ní (pro vaše účely). Spíš si říkám, jestli by kolo nezaujalo, že je nové, že do toho odrážedla je tak trochu nucená (a už dlouho)
Evaeva continuity já ji to moc nenutim, když nechce, celkem bez kecu strcim to odrazedlo na kocar (s kolem horsi, vim)
To, ze nerada zkouší nový věci a věci, co neumí, je podle mě kamen urazu u všeho, takže prave nemyslim, ze by ji ty slapky nějak extra zlákaly.
zkoušeli jsme to na Vánoce a to neslo. Ona je zcepenela a nemá ten drive a motivaci (asi)
polnacka je trochu nadnesena, my hodně často chodíme do zameckyho parku ve veltrusech, na kolo podle mě ideální
viktorka_od splavu ježiš, stredovek, presne s tým mastenim mi to radili na pohotovosti.
Potrefenáhusa a úplne klasickú trojkolku?
Kan vďaka za info, tak si nechám ten zmrazujuci sprej.
Potrefenáhusa já si nemyslím, že jí to vyloženě nějak nutíš, ale vychází to z tvého popudu, že ho vezmeš, nabízíš,... tak mně napadlo, jestli nemá averzi. Ale ona na ty kolečkové stroje asi holt moc nebude. Koloběžka by ti nepomohla? (Jak je nemám ráda)
letfenixa fakt? To se dělalo, když jsem byla malá.
Potrefenáhusa Tak kup kolo jetý, ono se to nezdá, ale mění ty kola za větší hrozně rychle a pokud rodina nějak nepěstuje cyklistiku, nebo to ty děti nemají jako hodně hlavní činnost (třeba kamarádky kluk furt jezdil na kole, šli na hřiště a on jenom na dopraváku), tak proč to kupovat nové....
Naše na odrážedle chtěla jezdit, na kole ne, myslím, že pořádně začala tak těsně před 5 narozeninama, nebavilo ji to a a jak píšeš, žádnej extra zájem, vždycky ji to kolo nějak naštvalo:-D.taky jsem si připadala jak exot tady, protože tady děcka jezdí od 3 a od 5 na výlety s rodinou:-D
Potrefenáhusa nevím, náš odrážedlo miloval, jezdit na něm začal brzo, sotva dosáhl na zem, používal ruční brzdu jako profík... A s kolem nastalo "nasedl a jel", ovšem v šesti letech.
Odmítal to zkusit a přesně jak píšeš, drahé kolo bez jediného použití prostě přerostl.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články