brrr No já doufám, že mu to bude, je to hubenej kluk, vyšší nějak extra než vrstevníci nebude, tak by to mohlo sedět.
Vše o těhotenství a dětech
Karja já beru větší, když už je to vysoká cena, tak ať vydrží. Ale záleží co je to za kus oblečení...
dupali no tak uvidíme, co přijde, ale je mu čerstvých deset, ta větší velikost byla až od 12...tak snad to vyjde.
Pamatujete, jak jsem si stěžovala, že mladší nic nekreslí? Tak včera nakreslil Mickeyho, normálně uši, hlavu, obličej, tělo,... Hlavonožce zřejmě přeskočil i on![]()
Potrefenáhusa Synovec odrážedlo nijak v oblibě neměl. Ale kolo si oblíbil rychle a začal jezdit a jezdím na něj i jako puberťák. Dcera odrážedla milovala nejdřív na plastové motorce potom na first bike jezdila pořád. Ven jsme bez nich skoro nechodili. Na kole se naučila jezdit bez problémů hned, ale vzala si ho málokdy a teď už nejezdí vůbec. Takže se to někdy děje, abych tě povzbudila
A obliba odrážedla není zárukou zalíbení v kole.
A co kolo koupit a říct, že si ho může starší zkusit, jestli chce, ale jinak, že čeká na mladší. Třeba by necítila ten tlak a zase by to nebyla lež /to by bylo důležitý pro mě/. Nebo zkusit ta boční kolečka. Populární to teď není, ale kamarádka to aplikovala u syna, který by na vratké kolo nesedl. A fungovalo to.
Šárka si ráno nasadila helmu a než jsem nachystala snídani, půjčila si bráchovu koloběžku (tříkolovou) a pomalu se na ní odrážela po předsíni. A to si teprve minulý týden prvně sedla na funny wheels.
A ve středu jsme byli s Rostíkem na logopedii a potkali jsme tam holčičku Evženii ![]()
notna no, myslím, ze když řeknu, ze je něco pro mladší segru, bude jezdit do dvou dnů ![]()
Tak my o vlku a první vlk zapitej...byla jsem jen na návštěvě půl hodiny na zahradě, na posekané, holé čisté zahradě, to je poděs...Musim víc prohlížet děti.
Potrefenáhusa
tak co řešíš?
Čas surikat

Evaeva je, ahoooooj!!!!!![]()
to je ale moc roztomilá surikata ![]()
Karja Jo, mne přišlo fakt přehnaný dávat kapesny čtyřletý dítěti, když mu přece všechno muzu koupit ... ale má to fakt silnej ten vzdělávací aspekt, nebo teda minimálně u nás. Bylo vidět, jak se mu fakt během několika týdnů rozsvitilo. I jak já vlastně všude platím mobilem, tak on do te doby vůbec nějak moc nechápal podstatu peněz, bylo to hrozne imaginární pro nej, protože ani mě s tou hotovostí nikdy neviděl.
MP MeriJá jsem tu psala o tom, že děti mají představu, kolik co stojí, ale přijde mi, že jenom o potravinách:-D. Jinak co se týče oblečení a hraček, asi mají dojem, že si můžou koupit všechno, ozkoušeno tento týden v Pepcu:-D. A nebo jsou to malý děti, tak to prostě zkoušej no, co z mámy vytáhnou:D
Karja já bych řekla obojí. Jednak to zkouší a pak vůbec neví. Syn se zeptá, jestli něco stojí tři koruny a když řeknu, že víc, řekne tak sto tisíc?
Moji nemají představu vůbec.
Evaeva Tak to víš, že ty částky nedávají, myslela jsem spíš obecně, co si můžeš dovolit a co ne:-D. Třeba v tom obchodě to ví, že jako ananas ne, jahody ne, jenom vyjímečně, když je to levnější nebo na nějakou příležitost, ale hruška nebude problém. A takhle fakt u těch potravin mají orientaci tak nějak napříč druhy....no ale pak se jde do Pepca a tam asi celej obchod může být můj:-D
Karja aha. No moji jí akorát maliny
Já teda jídlo zakazuju akorát kvůli vlivu na zdraví. Oni nic drahého nevyžadují, možná Lipánka a i u toho se odvolávám spíš na cukr.
Tohle se prave u nás hodně zlepšilo. Počítá teda celej svět na "padesátky"
, ale už chápe, ze když něco stojí cca deset padesátek, je to 10 týdnu jeho kapesneho a chápe, jaká je to doba ... začal si i doma tak různě privydelavat pomoci v domácnosti ... nebo třeba i někdy z nastrenejch peněz něco koupi pro segru, to mi přijde taky strašně hezky ... Vlastně nám to dost zlepšilo život a to jsem za to muže nejdřív dost sjela, že padesát korun tejdně pro čtyřletý dítě je ultimatni blbost.
Mimohodem druhá míra jsou "trdelníky" (=stovka)
Když ho chtěl druhy den po sobě, tak jsem řekla ok, ale tentokrat platis ty, a zves mě, takže to mas kamo za 200 ... tak si hned dal radši jablko z krabičky
MP Meri trdelník už jsem taky vysvětlovala, počítám na zmrzliny (teda 25 Kč)
Ale moje děti nejsou moc loudící, zkusí to jednou dvakrát a stačí říct ne. Zkouší to teda přes hlad, což je trochu problém, protože už třeba nic nemám (právě dojedli banán), tak to je takové pitomé vysvětlovat, že vím, že to není hladem, ale zahlédli stánek s trdlem.
Karja já mám teda už školní, oba dostávají těch 50kc kapesného týdně, ale když se mnou jdou nějakou náhodou do pepca nebo action, tak vyhlásím, že kupují za svoje, platím jen to, co potřebují do školy a na tom se předem domluvíme. O potravinách mají taky přehled, to jo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články