Evaeva kolobezku máme, je to stejný.
ji by se podle mě nejvíc líbil ten dvojmistnej vozejk, ale bojim se, ze už by se nám nevyplatil, protože mimino se tváři, ze za chvíli z kočáru definitivně vystoupí (narozdil od starší sestry)
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa do něj bych už nešla, vždyť už je velká. Aspoň moje děti bych z toho nedostala a to se mi u tak velkého dítěte fakt nelíbilo. Ale jestli jí nebaví ani koloběžka, tak bych řekla, že kolo je ztracený.
viktorka_od splavu to jsem nepostřehla, že je to středověké, proč vlastně?
Evaeva tak nám tu kvalitu života dost zajištuje skejt, abysme se nemuseli jen placatit po okolí, tříletý dite toho moc neujde, ani když je to dite jinyho razení. Zas by v tom mohla spát, takhle nám kolikrat odpadne až večer v autě, což teda bejva občas velký spatny
ale souhlasim, ze jsem ho měla koupit před rokem
tu kolobezku máme nějakou zdedenou, mne z těch pohybu furt vychází nejlíp to kolo, ale asi to fakt chce motivovaný dite
Potrefenáhusa ta motivace je klíč, pak je úplně jedno, co je to za prostředek a jaké kvality. Moje děti v kočárku pak už vůbec nespaly, museli do postele, takže tenhle aspekt mně nenapadl. Ono i to tříleté dítě ujde (na běžný provoz) dost, ale jen když chce no![]()
Potrefenáhusa Ja kola asi letos jeste vzdam a budou jezdit na koloodrazedle. Pro moje dvanactikilovy deti bych musela koupit nejaky ultralehky a ultradrahy a nechci riskovat, ze mi to hodi na hlavu a ja takhle vyhodim skoro dvacet litru do vzduchu.
Evaeva postel netřeba

Potrefenáhusa Ono je to těžký odhadnout, naše na odrážedle jezdila dobře a spokojeně, kolo si strašně moc přála (a někdy okolo těch čtvrtých narozenin ho dostala), ale vůbec jí k srdci nepřirostlo. Ona jak je drobná, tak i to lehké kolo na ni bylo těžké. Líp se rozjezdila až o dva roky později na kole o číslo větším. Víc jí vyhovovala koloběžka.
Takže za sebe bych jí kolo nenutila. Nemůžete si ho u nějakých známých vyzkoušet?
Já už je pak vůbec v kočáře nedokázala uspat, ani na chvíli, tak od dvou let. To už to spíš zalomili v krosně nebo v sedačce na kole (ani za jedno jsem ráda nebyla)
Vari my máme to yedoo tootoo a včera už mi na tom prave prisla jak medved na kolecku v cirkuse, má cca 104/17
DruI vyzkoušet podle mě moc nepomuze, leda by se to při pujceni naučila (už jsme to zkoušeli na ty Vánoce a neslo to, ani ji přesvědčit, aby na tom jela jako na odrazedle), ale přijde mi, ze od těch Vánoc hodně poskocila, i jak zacala mluvit
Evaeva tohle byl totální vytuh v autě, kdy proste nesla probudit, tak jsme ji kus popovezli
ale ona šla vzdycky dobře uspavat pohybem, ja zas neumim ty postylky nejak. Už usnula i na tom skejtu, s hlavou oprenou o fusak
Oni spali pak tak různě na břiše nebo na boku a to v kočáře neuměli.
Potrefenáhusa S dětma, co nechtějí zkoušet nový věci je ta potíž, že nikdy nevíš. Třeba by to prošlo a byla nadšená, ale taky na to kolo nemusí nikdy sednout. Teď jsi mě s těma mírama trochu zaskočila, moje dítě nedávno poprvé slavnostně usedlo na erární plastovou motorku (a poprvé se sklouznulo na klouzačce
), to yedoo mi přišlo fajn, že to zkusíme, ale míry má cca stejný jako housátko.
A taky mě teda teď furt tahá bezhlavě do silnice, nejspíš si to odrážedlo rozmyslím.![]()
Len já mám stejnou konzervu, kolo stále nerozjel. Ale vím že u něj nucením ničeho nedosáhnu, naopak se šprajcne. Kolo nám stojí tři roky ve sklepě, ještě že jsem nekoupila ten woom tehdy ![]()
žluťásek No přesně, jakmile zavětří jen náznak nucení, je po všem. Tohle bohužel nemá po tatínkovi.![]()
Len haha, tak naše mimino se dneska poprvé na hřišti samoobslouziĺo, prelezla i viklavou lavku, na kterou se starší odvazila až někdy ve dvou letech a sklouzla se několikrát po hlavě, je ji rok a čtvrt, jako ta se toho zatím nebojí

Potrefenáhusa Je to vtipný, jak jsou ty děti naprosto jiný. Je dobrá, vždyť má schod tak u pasu! Můj tříleťák na takový vysoký schody nevstoupil doteď.![]()
Potrefenáhusaje dobrá! (Já se tak těším, až to mimino trochu vyroste, tyhle milníky jsou nej
)
Potrefenáhusa zdravíme! Ten řev, že ségra jezdí se nedal vydržet... ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články