MPLee tak to je vostrota![]()
Len bude potrebovat vytáhnout (nejela od podzimu) a helmu nemá proto, ze rikala, ze ho chvíli povede, ale už mi přijde fakt celkem malý

Potrefenáhusa My mame first bike a mrnavka tam ma furt tu redukci na zmenseni. Ji to odrazedlo bude dobre tak do prvni tridy :-D.
Potrefenáhusa důležitá bude hlavně výška sedla. Jako bude vypadat jak vosa na bonbónu, ale to podle mě ničemu neškodí. Jdou zvednout i řidítka?
Potrefenáhusa no na Slovensku ty klíšťata opravdu tak rozšířená nebyla, dětství jsem strávila na chatě a první jsem měla až na dovolené někde v Štiavnických vrchoch.
Tady v ČR mi to přijde jako "odjakživa" resp. Muž se nad nějakým klíštětem vůbec nepozastavuje. Tady už boreliózu měl, ale až teď pár let zpět.
Tu dole v Karpatoch sme to po každom výlete oberali namiesto čučoriedok
. A aj teraz sú obdobia, keď radšej len po chodníčku. Ale jediné, čo si pamätám ako nejaký povyk bol, keď sa zmenili tie pravidlá z "nakrémovať" na "vybrať pinzetou", vtedy mal z toho každý guláš.
Synov kamarát mal teda bohužiaľ neuroboreliózu, celé leto v nemocnici a polovica tváre ochrnutá, našťastie sa to vyliečilo úplne.
Inak teda deti mi zo zariadení dodávali len s informáciou, ak nejakého vybrali, jediný krát nás požiadali aby sme si prišli, keď sa im odtrhla hlavička a zľakli sa. Tak to dovyberali na detskej pohotovosti, kopletne dieťa prezreli....a hádaj čo...cestou z auta do brány sa nasal nový
.
No a môj muž mal tiež túto jeseň boreliózu z kliešťa.
Ale encefalitída v našej oblasti vraj nie je, len tá borelióza, no a s tou nič, len kontrolovať.
Jo a ja si to tiež netrúfam vyberať s pinzetou, tak mi na to v lekárni poradili takú zahnutú paličku so zárezom, tým to ide perfektne.
Potrefenáhusa jako jezdil hlavně nahoru na pásu a dolu se nechal odnést ![]()
Co jako kompromis koupit bazarové, nebo i nové šlapací kolo a sundat pedály? Bude to prostě větší koloodrážedlo zatím... Naše kolo hrozně chtěla, půl roku nám visí na zdi a do ježdění se nehrne. I když už se ukázalo, že to vlastně umí.
Takze rikate, ze to beany nam zustane leda pro mladsi, jo?
U nas to fyzicky zvladne, ale vic ho zajima, co se sustne kolem, tak to zatim nehrotime.. Yedoo Tootoo ma vytazeny dost nahoru a maly mi pro nej neprijde, ma 102![]()
Potrefenáhusa Jestli jste casto ve Veltrusich, objevili jste uz novy hriste za hrbitovem (I know...)? Je obri a bozi
Suya neee, to zní skvele!
Docitam pi sto letech, skoda, ze mi utekla debata o kapesnem. Syn dostává 50 Kč tydne, byl to muzuv nápad, nejdřív jsem brblala hodně, ale nakonec jsem rada. Dost ho to naučilo finanční gramotnost a já jsem i tím získala ultimatni argument jak ukončit diskuzi o tom, jestli mu koupím nějakou nehoráznou blbost nebo ne. Pokud chceš, kup si za kapesny. A je vidět, ze mu dochází, ze některý věci za to stojej a jiný ne.
Potrefenáhusaje dobrá! (Já se tak těším, až to mimino trochu vyroste, tyhle milníky jsou nej
)
Hlavně je dobrý, jak se nějakou chvíli nic neděje, a pak najednou se objeví nějaká nová dovednost. U nás to ještě většinou provází/předchází extra prudění, podle toho se to dá poznat. Dneska tenhle mód teda naskočil taky, ale soudě podle jeho nudle a mýho škrábání v krku to bude spíš další dárek ze školky, než že by si dítě osvojilo nějakej novej skill.
Zina ja si pamätám, keď bol L. fakt že bábätko, a trochu dlhšie pospal, nielen 2 hodiny, tal sa vždy zobudil s niečím novym ![]()
slniecko u nás je aj borelioza, aj encefalitida ![]()
Potrefenáhusa Je to vtipný, jak jsou ty děti naprosto jiný. Je dobrá, vždyť má schod tak u pasu! Můj tříleťák na takový vysoký schody nevstoupil doteď.
ona má obrovskou výhodu v ty starší segre, ale zas třeba vůbec nejsme schopny ji naučit slejzat schody pozadu (máme v domě fakt zabijacký), ve školce maj malý zabradlicko a tam sejde sama popredu. Ona vůbec rada sama, třeba se vůbec nedá krmit, už dlouho, proste sama, porad se snaží si něco obouvat, oblikat....starší to vůbec nedelala, tu donutila až skolka ![]()
Zina no naše je teď doma ze školky s nudli od minuly středy, už toho mám taky plný brejle...navrch mimino začalo šplhat po zidlich a na stůl, porad někam leze, takže máme židle položeny na zemi...
letfenixa Takhle to měl i náš syn, vždycky den, dva víc spal, a pak se vytasil s nějakou novou dovedností.
A taky, to má teda doteď, jakmile se mu maličko zakulatí tváře, brzy po tom kus povyroste (a tváře zase splasknou). Už podle toho připravuju další velikosti oblečení ![]()
MPLee tak když kolo visí na zdi i vám, to nevim, jestli má u nás cenu zkouset
(bazarovy věci mi nevadí, naopak, po nas většinou už tyhle věci prodávat vůbec nejdou)
Potrefenáhusa položený židle jsme kvůli mladšímu měli taky. Teď nám je kluci berou do hry, takže je kolikrát nemáme vůbec ![]()
Já jsem si žádných průvodních jevů před novými dovednostmi nevšimla. Teď nám mimino spalo extra špatně, ale byl to zřejmě průvodní jev k tomu, aby začalo spát líp než před tím
Doufám.
MP Meri Jo, asi na tom něco bude. Mně někdy přijde, že si moje děti myslej, že lze koupit snad všechno nebo to aspon zkusej:-D. Zrovna před chvíli jsme prošli anabází, nechci tyhle hnusný kalhoty, chci si vzít ty nový...to vše dvakrát a každá odhodila dvoje jiné kalhoty, že jsou hnusný..
Nevíte jak sedí dětské Nike oblečení, třeba někdo s klukama? @brrr ? Když tam píšou 10-12 let, je to fakt 10-12 let nebo je to posunuté? To jsou rakety jako, zlatá tlapková patrola:-D Zatím jsem vybrala tu velikost, co je ve slevě, i když si tím nejsem moc jistá:-D
Karja My máme jenom jedny Nike kraťasy a ty myslím sedí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.