MP Meri Evaeva Ještěže tohle tady nemáme:-D Evaeva No naše holky jak jsou žravé, tak ony by chtěly všechno, prostě všechno to ovoce by tam naházely:D Takže už třeba chápou, že boruvky ne a tak, ale mohla bych se odvolávat na nějakou sezonost, lokálnost, ale kecala bych a ne vždy by mi to vyšlo, takže je objektivnější když jim to vysvětluju podle ceny:D
Vše o těhotenství a dětech
Karja chápu. Je v obchodě napadne maximálně rohlík nebo koláč, tam to není o ceně no. Ale u toho trdla jsem se na cenu taky odvolala, i jsem se pokusila vysvětlit výrobní náklady
Ten stánek tady už zavřeli, takže jsem asi nebyla jediná ![]()
Evaevajá jsem dětem trdelník naposledy kupovala, když stal po covidu 50 a už to mi přišlo dost.
continuity jsou strašně drahý!
Me to hlavně přijde úplná zlodějina za bílýho dne. Stejně jak bubble Tea a všechny podobné. A učím děti na to nenaskakovat.
continuity no u nás otevřeli stánek a muž jim to koupil. Já bych je vzala radši na koláč, když už
Jako někde na výletě to klidně použiju jako motivaci, ale kupovat to tady na sídlišti, když v okruhu sto metrů jsou dvě pekárny a Billa, to fakt ne. Stánek už teda zavřeli, tak je vyřešeno
Karja Lukáško viac-menej ochotne je len jahody a čučoriedky
,takže to kupujem bez ohľadu na cenu.
Ja milujem jablká a tie chutné odrody sú už tiež riadne drahé.
My asi taky zacnem davat kapesne. Slibuju si od toho konec loudeni blbosti typu hopik z automatu. Ja uz mu rikam ted, at si to koupi za sve, jestli to tak moc chce, ale on ma ty penize nasyslene od babicek za vysvedceni, a nekoupi si nikdy nic, coz je podle me taky blbe:) Myslim, ze kdyz bude mit pravidelny "prijem", bude se mu nad tim taky lip premyslet.
Karja To bys mela videt nas vcerejsi nakup v Bille, plny kosik blbosti. Cini minis, jahody (v breznu, dovoz nevim odkud), donuty s ruzovou polevou, susenky. Kabanos byl nastesti s chilli, tak ho nakonec sli vratit... jako oni jsou uplni Maugliove, nikdy jsem je moc do obchodu nebrala, tak to neznaji a jsou jak u vytrzeni. Ja byla vcera mekka, do obchodu jsem je vylakala jako cil prochazky, aby se doma nervali, a rekla jim, ze si muzou neco vybrat... no asi priste pujdu zas sama. Ja jim obcas neco nezdraveho koupim, ale ne c takove koncentraci jako vcera. Sem tam aspon prihodila kedlubnu, aby to nebylo tak trapny![]()
Gatita Moje nákupy jsou z 90procent s dětmi, takže to si nemůžeme dovolit takovéhle jejich zasahy:D a mají tak jednu věc no a ještě musí projít mým schvalenim:D. Zas je fakt, že když mají jahody, tak už nevyprosí žádnou sladkost, nebo místo sladkosti mají časopis nebo nějakou drobnou hračku. Ale chce to kolikrát hodně hodně trpelivosti:D. S maloumalou jsem si i prošli rvanim u regálů nad nejakejma mega prasarnama:D
letfenixa My jsme velcí ovo a zeleninový zrouti, kolikrát starší dcera večeří jen to. Tak to chudáci takovéhle dobroty nemivaji;-)
Karja no vcera to byl vazne ulet.
Karja to je podle mě typem dětí. Kluci moc neloudí, do obchodu je normálně beru, většinou chtějí rohlík a to ještě napůl
Mladší loudí víc, ale s řevem jsme snad nikdy neodcházeli. Za to si pamatuju, že se ségrou jsme loudily hrozně, pak nás naši ani nechtěli brát na velké nákupy. Do obchodu s námi máma chodila pořád.
Evaeva Jo no, ono je to těžký, u kasy platíš 1500 a diteti nekoupíš jogurt za 30 korun:D:D
Myrtila dnes som si spomenula na tvojho maleho, keď Lukaska na pošte začalo obletovat cca 2-ročné dievča, chcela ho chytať a hladkat, tak sa odtahoval a odvracal a mňa držal silno. Mama dievčatka sa na L. neveriacky pozerala, ale povedala mu, nech nehladka chlapca po hlave.
letfenixa Moje děti mají ostatní děti rády, ale takhleta urputná polobatolata jediná ne:-D. Minule jsme byly v jedné herně, velkámalá řekla, že jí to tam nebaví, že je to pro mimina, mladší pak začal pronásledovat přesně nějakej dvouletej kluk, co byl hrozně urputnej, obě dvě se ho normálně bály, pak začal vytahovat z pusy bonbon, já se podívala na něj, nudle mu tekly z nosu až do pusy, tak jsem se vlastně začala bát taky a mazaly jsme domů:-D. Mimochodem jeho máma si v herně plné dětí, kde je zakázáno jíst a pít vytáhla obří lízátko, pro sebe:-D:-D. To byl ale rozruch napříč místností, od "je to zákázáný/ale vždyť je to mamka, proč má lízo/ale já to chci taky...":-D
Chci koupit dítěti lehkou prošívanou bundu, ale aby to nebylo krátký a široký. Z HaM byly třeba špatný, kdysi měly jednu dobrou z Reserved, ale ono se to nedělá standardně a možná to bylo tím, že byly prostě malý a na ten vyšší typ postavy už to není
Za dva týdny bude soutěž beránků zrůdiček, já už dneska trénuju 
Karja mladší má z Lidlu, už jsem koupila staršímu do foroty, teď jí mají za levno. Jestli myslíš takovou tu přechodovou.
Evaeva jj přechodovku, na Lidlu, když jsem se dívala měli vyprodané velikosti. Já už to asi nechám být a koupím na podzim.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články