Evaeva to občas dělám, ale přijde mi, ze to nevnímá (plus teda často řekne, ze to nechce)
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa kluci jo, ale taky to kolikrát nechtějí. Staršího jsem naučila, že potřebuju chvíli klid, takže buď audio nebo si hrát sám, ale on byl takový individualista od narození.
Potrefenáhusa Hodinu, někdy hodinu a půl, ale je to podmíněný fyzickou aktivitou typu jít od nás pěšky do města, chodit po městě, vrátit se busem a vyšlápnout ten zbytek kopce od zastávky domů, nebo být větší část dopoledne na hřišti atp. Když je fyzickýho pohybu míň, tak ani nemá smysl strkat ho do postele. Ve školce spí jak kdy, podle mě taky v závislosti na tom, jestli jdou na hřiště kousek nebo na jedno, co mají docela daleko (na to u řeky :-). Každopádně když po o nespí, tak je to odpoledne s ním dost výživný.
Lukáško dostal od môjho brata a švagrinej puzzle z Tatranskeho narodneho parku poľského, svagrina tam pracuje a také krásne puzzle som ešte ani nevidela. Každý dielik úplne iný a tvar napr. medveď, kamzik, lyže, pulover, rys, ....
Uaaaa, tak ve středu 17. v půl desáté večer na dvojce jde ten dokument, ve kterém jsem se na podzim odhodlala účinkovat. Bojím!
jůů, to jsem zvědavá! Pustili ti to předem?
Nám teda taky začalo to uspávací martyrium s posunem času:D. Fakt podes, u nás to malé strašidlo uspavam výhradně já, takže no, aspoň si odpočinu no! Nejhorší je usnout a pak se vzbudit po půlhodině;-/,
Karjato bylo strašné, neusnula jsem pak do dvou do rána!
Karja po pulhodine je to myslím ještě docela dobrý...![]()
ja tu zakrikla mimino, který většinou spi dobře, budí se teď tak 2x za noc a dneska furt vstavala, otacela se na čtyři a v polospanku se snažila postavit
mockrát ![]()
zejtra má jít na bexsero, tak jsem zvědavá, co z toho bude, jestli nejakej další mor, tohle nedelava
Prosím, na zápis stačí normální civil?
Evaeva jasné
Evaeva ano, je to neformalni. Nekdo si to ale uzije a oblikne se slavnostne, holky v satech, kluci v dzinech.
Resili jste prosim nekdo u deti, ze nerozumi textu, nechapou, nevnimaji? Syn cte hezky, naucil se sam na zacatku prvni tridy. Ale prijde mi, ze nevi, co cte. Vidim to pri domacich ukolech, maji takovou citanku s otazkama na porozumeni textu. Nebo slovni ulohy, pocita a odpovida na neco jineho, nez se ptaji v zadani. Kdyz mu to prectu, vypocita to z hlavy rychle a spravne. Kdyz vymyslim slovni ulohu, vyresi z hlavy i docela tezkou vec. Kdyz mu vysvetluji pravidla nejake hry a neco reknu blbe, on na to hned prijde, ze to nesedi a nebude to fungovat. Ale pohori na zakladni slovni uloze nebo pisemnem zadani v jakemkoli pracovnim sesite, o Klokanovi ani nemluvim. Ve skole mu to jde, ale mam podezreni, ze to je tim, ze jim ucitelka rika, co maji delat.
Gatita jo, je to normalni, oni k tomu musi dozrat
Gatita asi je to normální, já jsem v první třídě vyhrála soutěž ve čtení, protože jsem byla jediná, kdo dokázal text přečíst a pak o něm ještě vyprávět. Ale já jsem se už ve školce nechala zapsat do knihovny a v první třídě už jsem byla zkušený čtenář.
Mohučanka Ježiš to mi připomnělo, že dcera chce zapsat do knihovny. Ty jo, já jsem děsná matka:-D.
Karja s tím syn přijde po každé návštěvě knihovny se školkou. Ale já kartičku mám a samotného ho tam nepustím, tak na co by jí měl.
Lukáško má čitateľsky preukaz od 1 roka a už tam nechce chodiť
chce čítať len zo šlabikara, z kníh nie
ale číta aspoň nápisy.
Gatita čítanie s porozumením sa trénuje stále, ja to robievam na fyzike.
Evaeva No já jí právě nemám a do knihovny nechodíme:D. Takže u nás by se užila;). Zařídím na prázdniny či podzimní sezonu;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články