My jsme dneska šly na zápis, cestou zaslechnu, jak se nějaká babička ptá vnučky, ať ji řekne tu básničku, jak umí....a já jenom v duchu ,,no ty vole.....,, tak říkám dceři ,,hele K. ty umíš nějakou básničku treba říct?,, ,,no jasně mami,, a začala asi dvě sloky úplně nový básničky, co jsem nikdy neslyšela. Ještěže mám tak šikovné děti samy od sebe:D
Vše o těhotenství a dětech
Karja ještě že trénují v té školce, co? Syn dneska říkal, v se mu plete naše ulice ještě s jinou tady, trénují i bydliště. Nás to čeká zítra, umí prý skákal pes ![]()
Evaeva Jako jo, moje dítě umí že školky asi tak všechno:D
Karja moje skoro taky, na moje snahy peče, tam musí![]()
Tohle jsem náhodou našla na stránkách Sobehrd, není to blbost? Nebo jako tonmi vyndaji svačinu z batohu? 
Karja bych to nehrotila, polívku v termosce bych asi nebrala, ale nějaké ovoce, sušenku apod. jsme měli v batohu pokaždé.
Jo a bacha na velblouda, ten zmetek mě naposledy slušně hryznul ![]()
Jo a k opakovanému čtení, syn si přál před spaním číst Cvrčka a mravence 13 měsíců v kuse!! Teď, když chce mladší jednu pohádku číst potřetí, tak dostává psotník, že už jako zaseeeee ![]()
Moje děti taky chtěli číst jednu pohádku pořád dokola, považuji to za zcela normální. Nějak jsem kdesi četla, že je to i uklidňuje, že je ten příběh stále stejný.
continuity normální to je a ano, prý jim to dodává pocit jistoty a navíc zlepšuje porozumění. Ale pro rodiče je to poněkud otravné ![]()
Evaeva Já jsem natrenovala se synovcem basnicku od Plíhala (slušnou!), ale on pak vyměkl a recitoval něco ze školky... věčná škoda ![]()
Evaevamě to třeba nevadilo. Postupně jsem zlepšovala přednes. Herci v divadle taky hrají to "stejné" dokola. Ono to právě nikdy není stejné.
Moja top vraj bola Červená čiapočka, citana z knihy a keď sa otec snažil urýchliť dej preskocenim strany, tak bol nemilosrdne zastavený ![]()
Taky mi to nevadilo. Přednes Cvrčka a mravenců jsem vypilovala tak, že mě to samotnou dojímalo a Pavouk Čenda poskytoval materiál pro úplnou herečkou etudu! ![]()
Já jsem rada, ze místo mne listoval rok jedním atlasem hub porad dokola tatínek ![]()
continuity no jo, ale zlepšuj přednes o tom, jak se vyrábí mléko ![]()
Potrefenáhusa Já jsem třeba uplně dokolečka listovala nějakým miniatlasem zvířat a myslela jsem, že se něco naučím, byly tam nové informace, fakt jsem si říkala po 100 přečteních to už musim znát, poznat druhy lemurů...a nic....nenaučila jsem se to:-D
Malenge my jsme tam byly někdy před dvěmi lety a ničeho jsem si nevšimla. Nevím, pokud bych věděla, že se to bude nějak víc hrotit, asi bych tam nejela. Přijde mi to ujeté, vždyt je to jak v Zoo ne?
Karja haha, můžu milionkrát číst která planeta má kolik měsíců a jak se jmenujou, nic tam nezůstane ![]()
Já teda když jsem dětem četla, tak často jsem zjistila, že vlastně nevím co čtu a myslela jsem si u toho na něco svého. Takže odpovědi na doplňující otázky jsem musela hledat v textu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články