Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. července 2026 21:21

Potrefenáhusa jojo, my i na dovolené vozíme ten podsedák, do židličky už nechce. Respektive asi rok nechtěl, teď jsem koukala jak puk, když si jí najednou vyžádal a trval na ní

Offline Karja
44561 příspěvků moje polička 06. července 2026 21:44

Aranel Catherinne Nevím, která je to zidle možná právě ta stoke, která je sice detska, ale vypadá pěkně a dá se na ni sedět jako dospělá pohodlne. A má asi nejake nástavce s tím tackem a tak. Určitě mě někdo doplni, co to přesně je za model

Edit: Našla jsem, je to stokke steps. Já právě na ni u kamarádů sedavam a přijde mi pohodlná jako na obrazku jasne vidím detska zidle, ale ve skutečnosti je taková hodně nenápadná a subtilnejsi

Offline Mohučanka
7356 příspěvků moje polička 06. července 2026 22:06

Karja stokke tripp trapp to je, lze na ni nacvaknout lehátko a pak sedátko a pak se na ní dá sedět až do aleluja. Máme ji už skoro 9 a půl roku

(Ale skladná teda není ani trochu.)

Offline Karja
44561 příspěvků moje polička 06. července 2026 22:09

Mohučanka Tak to jsem myslela jinou, tahle působí právě tak jako víc subtilne. Jdu to hledat:D A našla jsem tu steps;-)

Offline continuity
42858 příspěvků moje polička 06. července 2026 22:12

Catherinnekamarádky vozili takový podsedak na židli i na chalupy. Normálně to pridelas na židli a dítko do toho prikurtujes. Něco takového, budou i jiné. 

U jedné naší babičky byla židle IKEA, u druhé nic a taky to šlo. 

Offline Tabea
8070 příspěvků moje polička 06. července 2026 22:15

Karja já sedím doma často na Tripp trappu

Uz je asi načase se jich zbavit. Jen nebýt líná. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. července 2026 22:16

continuity nic je podle mě peklo, bych jim tu ikeáckou normálně koupila nebo ji vozila, kdybychom tam byli jednou ročně. Před podsedákem jsme ji vozili i na dovolenou, když tam židličku neměli. Teď už teda naštěstí mívají i židličku i postýlku s normální matrací, takže už vozíme akorát tisíc jiných krámů

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. července 2026 22:17

Tabea si ji schovej pro vnoučata (u našich jednu rostoucí ještě po mě máme)

Online Catherinne
10803 příspěvků moje polička 06. července 2026 22:33

Evaeva není problém ji koupit, ale kde ji mít postavenou. Máme sice rozkládací stůl, ale ten je rozložený fakt jen když někdo přijde. Běžně je to malý čtverec a 4 židle. Dcera tu stoke má a furt o ní někdo zakopává a zatím v ní spí jen kočky! Krmí ho v tom lehátku

Online Catherinne
10803 příspěvků moje polička 06. července 2026 22:40

Ale na pověšení na patro nebo mezi velký dveře mu koupíme houpačku 

Ta se dá uklidit jednoduše

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. července 2026 23:03

Catherinne Já bych být tebou koupila tu ikeáckou. Z té odmontuješ nohy (= 4 tyčky) jako nic a zbyde ti sedačka ve velikosti té houpačky, to si myslím, že už někam dáš. Vzhledem k tomu, že je u tebe jednou týdně a využije to minimálně do dvou let, tak bych řekla, že se to vyplatí. Ale to je řešení, až bude sedět. Nebo nějaké to sedátko, co dávala C, ale to nemůže mít vlastní omyvatelný pultík

Online Catherinne
10803 příspěvků moje polička 06. července 2026 23:33

Evaeva koukla jsem na to a ty nohy vypadaj na sudávání fakt skvělé. Díky za tip, ještě to má chvíli čas, ale na skladování to vypadá dobře.