žluťásek nejlepší je, když je v době oběda k dispozici příjemná restaurace s velkým venkovním výběhem a v době svačiny kavárna s dobrou kávou
Ale ty jabka a kapsičky vezmu i tak. Během týdne nejsem žádný svačinář, to beru banán maximálně.
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek jo, toho jsem si za tu společnou chvilku na hřišti na Střížkově všimla ![]()
Evaeva no samozřejmě restaurací a kafem nepohrdnou nikdy
ale když vím, že budou jen hranolky, párky a langoše, to mileráda udělám jídlo s sebou.
Pinot Noir my jsme venkožrouti všichni, piknik na hřišti kdykoliv ![]()
žluťásek jojo
dzizisketa to má Sarka miminozicku, naše mimino ťape už v 21
Potrefenáhusa náš ve 23 ![]()
Karja třeba je to jenom prevence, aby lidi nedávali svoje jídlo zvířatům, případně tan nezůstaly střepy...
Mne vôbec nevadí nosiť jedlo so sebou, ani jesť v reštaurácii, mne by stačilo, keby to dieťa jedlo ![]()
Nezaujímajú ho ani detské kútiky, to bol možno 3-x niekde.
letfenixa naše dite ji (asi) hranolky a (určitě) zmrzliny, jinak neji ani palačinky, ani řízky, párek teda by si asi dala, ale než to někde řešit, co kde a jestli vůbec budou mít, to fakt namazu tu housku lucinou a nakrajim okurku
dzizisketa to má Sarka miminozicku, naše mimino ťape už v 21
Naše skoro na den stejně staré v 19 ![]()
bublifuk No, ale to by potom mělo každé ZOO přece v pravidlech taky. Mně to přijde postavené na hlavu, tak jak chápu význam té formulace.
Po sedmi měsících ve školce začal Viktor říkat paní učitelce hlasitě Nashledanou! Vývoj mílovými kroky! ![]()
GChK já první boty kupovala pro obe děti na stejnou nohu 12x6, no starší dite bylo v tu dobu o 6 měsíců starší ![]()
Pinot Noir
naše se při odchodu tváři, ze už je nezná, ale už nějakou dobu zdravi, když jdeme spolu a zdravím já
Pinot Noir Prosímtě to je dobrý, moje dcera chodí do školky čtvrtým rokem a hlasité nashledanou z ní snad ještě nikdy nevypadlo. Někdy teda pozdraví, ale většinou tak tiše, že to ani pořádně slyšet není ;o)
Potrefenáhusa mladší při odchodu taky nezdraví. Oni mají tu jednu paní učitelku hodně intenzivní, tak je asi rád, že je pryč ![]()
Ale starší zvládl zápis skvěle včetně pozdravu. Odešel sám s paní učitelkou, vtipkoval,... akorát ta kresba maminky ![]()
Řízky jedí oba a rádi. Na horách měli řízek a hranolky každý den k obědu, aby se po cestě zpátky stavili v mekáči![]()
![]()
Karja ja to chapu tak, ze chtej, aby sis tam jidlo koupila. Jinak v prazske zoo se s jidlem muze skoro vsude. Nutila jsem deti jist svacinu pred vchodem ke gorilam a zrizenec se nas ptal, proc jime takhle venku, ze si s tim mame udelat pohodli vevnitr, jak s popcornem v kine:)
Karja myslím, že ve farmaparku chodíš do těch ohrad se zvířatama... a někteří zvířecí jedinci dokážou být hodně urputný aby se ke žvanci dostali.. a záleží na provozovateli, jestli mají blbou zkušenost, tak dali zákaz komplet. Tipuju hlavně podle těch skleněných obalů.
bublifuk Aha, hele my jsme tam do ohrad nechodili, ale asi to je možné a třeba nějaké zvíře vyštourá něco k batohu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články