Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. dubna 2024 09:00

Karja to samé píší v krtkově světě. A já se teda ptám, jak to kontrolují tam?( Pinot Noir )

Offline žluťásek
8848 příspěvků moje polička 04. dubna 2024 09:05

Evaeva nekontrolují vůbec, normálně jsme měli svoji svačinu. To bude beztak omezení na podporu prodeje hranolek, hotdogů a ledový tříště.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. dubna 2024 09:05

žluťásek no jasně, o tom nepochybujudíky, hledám program na víkend.

Online Karja
44559 příspěvků moje polička 04. dubna 2024 09:16

žluťásek Já si to právě taky myslim a o to víc je mi to protivné. Vždyt v těhle zařízeních jsi celý den, nejde tam koupit nic shudného, ještě jsou tam i dospělí, co toho sní víc než děti...já když si představim, že by se tam třeba sambo měl stravovat celý den z toho prodeje.....co tam mají:-D. On toho sní hrozně moc, zároven nejí tyhlety fasfoody, i mu z toho je docela těžko (asi není zvyklej:D) jako nechali bychom tam půl vejplaty a ještě by jim tam sežral na konci dne klokana...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. dubna 2024 09:21

Karjai když mám třeba v plánu si tam dát oběd, tak fakt se nemusíme celý den stravovat ve fastfoodu. Vždyť to se nedá, nejen finančně, ať to aspoň proloží nějakým ovocem.

Online Karja
44559 příspěvků moje polička 04. dubna 2024 09:24

Evaeva jj, přesně tak to myslím. To je fakt uhozený, i když to třeba neřeší, ale už jen to, že to tam mají napsané....jako fakt minusovej bod dávám!

Offline Pinot Noir
29832 příspěvků moje polička 04. dubna 2024 09:25

Evaeva Viktorovi musím předložit vlastní jídlo a pití i v restauraci, neřeším to, kdyby něco, normálně to vysvětlím.

Ale já bych tam teda nic vlastního do sebe netlačila, ani Ríšovi nic do těchto zařízení neberu, mně je tohle svačinkování cizí, nosit s sebou na výlet jídlo je pro mě představa pekla, stačí mi, že kvůli Viktorovi musím. Hranolky ani tatranka ho ani nás nezabijí, k pití si taky něco vybereme. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. dubna 2024 09:31

Pinot Noir tak já neberu oběd, pokud tam nemají jen smažírnu teda. Ale oni mají hlad jakmile vystoupíme z auta, jedny hranolky na den fakt nestáčí, takže nějakou tu kapsičku, jablko, vodu. S tím hladem to teda taky různě zkouší, takže při mami, já mám hlad, když jdeme okolo stánku, se vytasím s okurkou To bysme se nedoplatili. A svačinu obvykle chystá mužjá chystám děti. My často chodíme i tam, kde vůbec nic neprodávají, takže jsme na nošení jídla zvyklí.

Online Karja
44559 příspěvků moje polička 04. dubna 2024 09:36

Evaeva My toho máme většinou hrozně moc, kdepak jablko a kapsičku. ale já mám taky hroznej hlad, normálně mám svačinu dopolední, pak dáme třeba nějaký ten hranolkový oběd, ale někdy mám i vlastní, když vím, že tam nic moc není a odpolední svačinu:-D

Offline Pinot Noir
29832 příspěvků moje polička 04. dubna 2024 09:39

Evaeva Karja no, jak bych to řekla...

Vy prostě proti nám strašně žerete.

Pardon. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. dubna 2024 09:41

Karja no jasně, já mám taky hlad, takže ještě třeba banány a tak. Pečivo neberu, to pokreju nějakým koláčem tam, zase nějakou tu korunu pustíme a trochu si užijeme. Ale je pravda, že kolikrát se mi nechce platit za předražené ne moc dobré jídlo, za něco, co mi chutná nemám problém připlatit.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. dubna 2024 09:41

Pinot Noir no tak to je mi jasný už dlouho

Online Karja
44559 příspěvků moje polička 04. dubna 2024 09:43

Pinot Noir Jojo, asi jo:-D. A je taky fakt, že když holky byly menší, tak ono sám dospělej s nimi kolikrát ani nevystojíš tu frontu, jak to kolikrát bývá hektické v těch obědových koutcích,.... Ted už jsou v pohodě, už uměj i držet stul:-D

Offline Garfie
28494 příspěvků moje polička 04. dubna 2024 09:43

notna Tady děti na prvním stupni prochází každý rok nějakým testem čtenářské gramotnosti, porozumění textu se tam taky hodnotí a syn měl tenhle výsledek už od začátku hodně vysoko, i když samotné čtení (v angličtině) mu ze začátku moc nešlo, to bylo zajímavé, že vlastně ty dvě schopnosti spolu až tak nesouvisí. 

Gatita Myslím, že si nemusíš dělat starosti, prostě se to postupně naučí. Možná v tom bude trochu horší, ale zase to chytí na sluch, já zase musím vidět text, když se mě někdo ptá na nějaké řešení (třeba děti do šoly).

Offline Pinot Noir
29832 příspěvků moje polička 04. dubna 2024 09:50

Karja jo, já už si vystojím frontu i vypiju kafe! Je to už pohoda.

Online Karja
44559 příspěvků moje polička 04. dubna 2024 09:54

Pinot Noir Já ted docela už někdy taky;-). Ale ještě si pro něj nedojdu z dohledu:D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. dubna 2024 09:55

Pinot Noirtam, kde jsou dětské atrakce (nebo keř a louže), si kafe taky vypiju. Akorát oni je teda nemůžou dočkat toho dortu nebo něčeho, takže stání ve frontě je někdy náročnější

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. dubna 2024 09:56

Karja já joale za rok už to zase nepůjde 

Offline žluťásek
8848 příspěvků moje polička 04. dubna 2024 11:29

Pinot Noir svačina na výlet je peklo? Svačina je naopak nejlepší část výletu!!

Offline dzizisketa
8936 příspěvků moje polička 04. dubna 2024 11:43

Vyvolávám zdejší bazar a ptám se: nezbavujete se někdo bf kecek/plátěnek Jonap nebo Fare? Velikosti 22 a 29. Děkuji předem velmi pěkně.