Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. dubna 2024 16:37

Gatita je to určitě kvůli tomu, abys tam utrácela. Tohle nařízení mívají i různé venkovní akce.

Offline Gatita
8606 příspěvků moje polička 04. dubna 2024 18:49

Evaeva no jo, ale proc ty reci kolem? To je jako kdyz u bazenu zavedli parkovaci automat a meli potrebu to zduvodnovat, ze to je pro moje pohodli:) Pak to akorat kazdemu vrta hlavou, jak je videt

Pinot Noir a deti se nerozjedi, kdyz vidi ty svacinare kolem? Starsi syn zije prakticky ze vzduchu (a cukru), ale jakmile zacnou ostatni vytahovat svaciny, snedl by jim i tu mrkev. Takze taky nosime velky box. 

Offline letfenixa
10850 příspěvků moje polička 04. dubna 2024 19:19

Lukáško miluje rizok, ale zje takú veľkosť, ako keď si spojite palec s ukazovakom do kolieska on je rád, ale supermini porcie.

A nechce zeleninu a ovocie. Lebo sa mu do jeho denneho jedalneho plánu nezmesti

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. dubna 2024 19:48

letfenixa aspoň vám stačí jedna porce dohromady

Kluci jedí jeden okurku a papriku, druhý si dá akorát okurku, když je dobrá nálada (skoro nikdy)

Offline Karja
44561 příspěvků moje polička 04. dubna 2024 20:44

Jsem tak vytočena. Každý den vypravují děti do školky, večer myju, pripravuji ke spaní, chystám veceri, čtu pohadku. Mentální zapojení ani nemluvě. Už mě to tak sere, protože když mi pětkrát odbehnou od čištění zubů, tak nejsem ani nasrana kvůli tomu, že najednou v půli zubů se musí jít vyčůrat ale spíš kvůli tomu, že to furt dělám já. Díky všem!:D

Offline Karja
44561 příspěvků moje polička 04. dubna 2024 20:50

Asi se kouknu na ten dzidzisketa dokument:D

Offline letfenixa
10850 příspěvků moje polička 04. dubna 2024 20:56

Evaeva tak to nám bohato stačí

Offline letfenixa
10850 příspěvků moje polička 04. dubna 2024 20:57
Offline Tabea
8070 příspěvků moje polička 04. dubna 2024 21:11

Karja

soucítím a chápu

Offline Pinot Noir
29832 příspěvků moje polička 04. dubna 2024 21:16

Gatita to nefunguje, nic, co nejí, neochutná ani pod vlivem kolektivu. Jediná novinka, kterou odkoukal za celou školní docházku, je Actimel, ale minulý týden mi řekl, ať už ho nekupuju, protože zjistil, že mu vlastně nechutná.

Offline Pinot Noir
29832 příspěvků moje polička 04. dubna 2024 21:17

Karja rozumím ti

Offline Gatita
8606 příspěvků moje polička 04. dubna 2024 21:43

Karja  A potesi te, kdyz ti povim, ze u nas sice tohle hodne dela muz, ale vlastne me to frustruje, protoze ja u toho kolikrat podrztaskuju, takze volno nema ani on, ani ja? Mne tadyta nase neefektivita vadi snad jeste vic, nez kdybych to delala cele ja a on mel volno. Ty nase deti jsou uplne strelene a vecery jsou priserne. Kazdy vecer presne touto dobou stojim rozkrocena nad svijejicim se klubkem loktu a pesti a jecim:"to snad neni mozny-kazdej vecer to samy-nech ho-nekopej ho do obliceje-zalez". Akorat dneska to misto mel delal muz. Je to hrozny, zuby nam trvaji treba hodinu?  

Offline JankaM
3096 příspěvků moje polička 04. dubna 2024 21:45

Karja pocity mám podobné. A když někdy řeknu sambovi, ať dá děti spát, jen houkne vyčistit zuby a do postele, ani se nezvedne .

Ráno tedy vypravuje on, a do školy chodí sami.

Offline Tak Betty
6114 příspěvků moje polička 04. dubna 2024 21:52

JankaM Myslím,  že tak je to v pořádku u školních dětí. Kdysi dávno jsme to tak taky dělali. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. dubna 2024 22:15

JankaM mají ho špatně vycvičeného, u nás tatínek musí před spaním vypravovat. Maminka ne, ta je nudná

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. dubna 2024 22:16

Gatita a nepomohla by zónovka?Že byste si je oddělili a tím by se zase snížila ta energie, která se s počtem dětí násobí.

Offline Karja
44561 příspěvků moje polička 04. dubna 2024 22:21

JankaM Ale to ráno je velké zapojení. Mně přijde že fakt hodinu komanduju ráno, a hodinu večer. Taky si chci s dětma hrát, a prostě neříkat jen nemůžu, teď tohle, teď tamto.

Gatita

Jo, to taky chápu;-)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. dubna 2024 22:30

Karja to dělá ten HO, že jseš pořád k dispozici. Kdybys ráno vypadla, museli by si poradit. Chápu, že tě to štve.

Offline continuity
42858 příspěvků moje polička 04. dubna 2024 22:36

Karjatlapkam, ale vydrž. Tohle se za čas zlepší.

Když začaly děti chodit do školy, každé jedno boží ráno jsem vstávala se sevřeným žaludkem, jestli mladší bude řvát nebo ne. 

Dnes vstane a vypraví se sama (a to už dlouho, tři čtyři roky minimálně). Pořád teda sova, takže je ráno fakt nenaložená a je lepší ji jít z cesty, ale když mám Home-Office vůbec v těch sedm nevylejzam. I mi je jich líto, ale když do toho nějak začnu zasahovat tak to dostanu rovnou na solar, at se jim do toho nepletu.

Minule ji muž chtěl udělat do zoo na svačinu toast, ani s tím neuspěl.

Bude líp, fakt. 

Offline letfenixa
10850 příspěvků moje polička 05. dubna 2024 05:27

Karja okrem toho ukrutne skorého ranného vstavania (dnes ideme na výlet, tak o 5), sa Lukasko komplet vypravuje sám. Od začiatku školy. Ešte el.zub.kefku mu chystám.