Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Garfie
28494 příspěvků moje polička 05. dubna 2024 05:51

Karja Já ti rozumím, mám tuhle frustraci za sebou, možná časem bouchneš a na dva týdny se něco změní, ale jediné dlouhodobé řešení je to prostě přežít. Fakt bude líp. 

Offline continuity
42858 příspěvků moje polička 05. dubna 2024 07:01

V některých zemích se tomuto jevu staví sochy. Něbo spíš těm matkám. 

Offline Karja
44561 příspěvků moje polička 05. dubna 2024 07:23

Garfie Jo přesně, já jsem to už pochopila a jakoby přijala. Ale pak jsou třeba děti nemocné, já do toho něco a už tě to nasere strašně:-D

Offline Gatita
8606 příspěvků moje polička 05. dubna 2024 09:10

Karja chapu to, je to 100x nic umorilo vola

Offline notna
9398 příspěvků moje polička 05. dubna 2024 09:14

Karja Lituju tě, jestli je všechno na tobě, musíš být KO. A nemůžeš něco delegovat na muže? Podle toho, co píšeš, mi přijde schopný se o holky postarat.

Offline Karja
44561 příspěvků moje polička 05. dubna 2024 09:25

notna Jako on se postará a věnuje se jim asi fakt nadrámcově, ale takový to, co ho baví....takže na mě zbydou povinnosti a na otce zábava. Takže on je vypraví do postele jen když nejsem doma, s argumentem, že když jsem já doma, tak ony neposlouchají (no to ani mne) a ráno vlastně obdobně.

Offline Potrefenáhusa
38749 příspěvků moje polička 05. dubna 2024 10:13

Karja je to tezky, hlavně ty drobný každodenní putky typu čištění zubu, cesani, oblikani...taky je furt někde nahanim a do něčeho nutim a delegovat na tatinka zrovna tyhle úkony moc nejde (včera jsem z jinyho patra poslouchala, jak se (marně) snaží obout menší dite .....

Online Evaeva
příspěvků moje polička 05. dubna 2024 10:26

Potrefenáhusa no a zvládl to nakonec? Muž koupe každý večer mimino a pak ho oblíká. No kdybych to dělala já, za tu dobu obléknu děti tři, ale hlavně že nemusím 

Offline Potrefenáhusa
38749 příspěvků moje polička 05. dubna 2024 10:42

Evaeva nezvladnul 

on je taky vykoupe, nějak oblikne, ale fakt nedava ty úkony narocny na jemnou motoriku, argumentuje velkejma rukama (ale malej šroubek zašroubuje, ze jo), takze necese ani necisti zuby (asi bych teda ani nechtěla, ale řevu je z toho dost navalenyho na mne)

Offline Potrefenáhusa
38749 příspěvků moje polička 05. dubna 2024 10:45

Malý dite je teď narocny oblikat a obouvat dost i s praxí, kterou on nemá (jako taky jsem si ji musela udělat, ale mám na to cely dny)

a velký dite teď začalo s oblečením totálně vysirat, ale tam už to nasilim nejde

Online Evaeva
příspěvků moje polička 05. dubna 2024 10:46

Potrefenáhusa on by to zvládl, kdyby musel. (Teda to česání nevím, v tom nemají fakt cvik)

Offline Potrefenáhusa
38749 příspěvků moje polička 05. dubna 2024 10:50

Evaeva Jj, já na to cumela, ze neumí dat ani gumicku na culik, fakt to v životě nedělal, holky v tom maj celoživotní naskok 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 05. dubna 2024 10:54

Potrefenáhusa jo no, ségru jsme česaly my, když chodila máma do práce dřív Tohle jsme u nás elegantně vyřešili. 

Offline Potrefenáhusa
38749 příspěvků moje polička 05. dubna 2024 10:57

Evaeva vy jo

Offline Vari
2219 příspěvků moje polička 05. dubna 2024 11:07

Potrefenáhusa Ja taky vzdycky koukam na fotkach ze skolky na ty nacesany holcicky a vedle nich ten muj racochejl :-D. Ale od rijna se sambo uz trosku zlepsil, jeste rok dva a bude to dobry :-D.

Offline Jos
příspěvků moje polička 05. dubna 2024 11:11

Potrefenáhusa Podle me by to zvladnul, ale on vi, ze nemusi. Jak rika muz me kamaradku, "dulezite je se neosvecit". Muz treba neoblikne to, co bych preferovala, spoustu veci odmavne, ale presne, hlavne ze nemusim ja. Mozna chapu tu mensi, treba mu prijde jeste malicka a rozbitna. Svagrova ted nedavno porodila, byli jsme za ni na navsteve a sestry privezly dite. A byli jsme marni vsichni tri. Ja a muz jsme se bali sahat na male a hlavne cizi dite a svagrova taky nechtela . U nich je hlavni pecujici osoba asi svagr. 

Offline viktorka_od splavu
49237 příspěvků moje polička 05. dubna 2024 11:19

Jos presne tak.. btw u nas s gumickou na vlasy precizne pracuje pritel, ja culik nenosim a na extra dlouhych vlasech poradne neumim tu gumku provlikat:-)

Offline Potrefenáhusa
38749 příspěvků moje polička 05. dubna 2024 11:21

Jos on tuhle taktiku ani moc nedělá, to rovnou řekne, ze nechce, s tím nemá problém

Ale je pravda, ze na ne ty věci často rve tak, ze se na to nemůžu dívat, vystrih vytáhne tak, ze ho má dite pomalu na brise, sundava zásadně tahanim za rukávy, takže jsou pak ke kolenum, nebo jim do toho to tělo rve na sílu, ze řvou moc 

proste k zachování nejakyho privetivyho chodu rodiny je lepší, když tyhle úkony dělám většinou ja, Akorat to není moc přívětivý pro mne

ty boty jdou fakt blbě, jsou kotnikovy, měkký, ale nemaj pevnej opatek, jen zvysenou gumu za patou, ja v nich pak většinou dite postavim a ono si to sedne 

Offline Potrefenáhusa
38749 příspěvků moje polička 05. dubna 2024 11:24

Vari v případě, ze by cesal tatínek, by musela mít max kratky mikado (ke kterymu teda teď spěje mílovými kroky)

Offline Potrefenáhusa
38749 příspěvků moje polička 05. dubna 2024 11:27

Jos já na cizi mimina a malý děti taky nerada saham, ani když jsou ve veku myho ditete, přijde mi to narocny i pochovat, jak maj úplně jinou geometrii, těžiště i váhu, oblikat, jen to ne!!!