Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online viktorka_od splavu
49243 příspěvků moje polička 06. května 2024 22:02

Karja kamaradka ma dva kluky rok od sebe. teda.. dnes uz dospele muze, ve veku moji dcery. kdyz jsme byly na materske, bydlely jsme ve stejnem dome, oni v prizemi u vchodu. ti kluci asi tak 20 hodin denne jeceli a mlatili se, ale fakt krute. kdykoliv sel clovek ven nebo domu tak to slysel a jelikoz jsem tam byvala i na navsteve tak jsem to videla/slysela i zblizka. jako fakt nechapu, ze 1. ona to prezila, ja bych si urazila hlavu o futra 2. ze se nezabili a oba se ve zdravi dozili dospelosti. tam neslo jenom o ten hluk, ale tatinek vazba hokejista a hosani po nem, ti se fakt natvrdo rezali hlava nehlava. a trvalo to roky

no to jen tak na povzbuzeni, ze to jde prezit a vyrostou z toho normalni jedinci

49243 příspěvků moje polička 06. května 2024 22:03
Reakce na Pinot Noir:

Hele, Viki taky píše.

​jezus

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. května 2024 22:07

Pinot Noir ti tvoji chalani su brutalne sikovni na kresbu/pisanie. To ja mozem len zavidiet

Online Potrefenáhusa
38756 příspěvků moje polička 06. května 2024 22:13

Pinot Noir hezky pěkně!

Online Potrefenáhusa
38756 příspěvků moje polička 06. května 2024 22:16

Karja Já jsem z toho neustálýho řvaní taky děsně vyčerpaná, navrch to generuje omlácený batole, který mi je tím pádem neustále s řevem v patách 

Offline Tabea
8075 příspěvků moje polička 06. května 2024 22:19

U nás se už asi měsíc denně řeší, koho mám radši, koho bych případně nechala umřít, kdyby mohlo přežít jen jedno dítě, a že to druhý dítě mám určitě radši a pořád dokola ze všech stran. Dneska že se odstěhuje a bude žít na ulici nebo v děcáku, protože musí poslouchat a nemůže neomezeně koukat na TV nebo YouTube...

Offline continuity
42886 příspěvků moje polička 06. května 2024 22:26

Tabea proboha kde k tomu prisli? Chudáci.

Já si pamatuji na střet se sofiinou volbou za mlada, no nespala jsem z toho pár dní. Předevčírem to u nás došlo na přetras, ale já mám děti hluboce v pubertě. 

Online Potrefenáhusa
38756 příspěvků moje polička 06. května 2024 22:28

viktorka_od splavu já jsem tohle zažila kdysi u kamarádky, měla ty kluky malý, 1,5 a 3 roky a bylo to úplně strasny maso, fakt jsem se bála, ze to jeden z nich (ten menší) ve zdravi nepřežije, tam jsem tu tvrdou realitu viděla asi poprvy...

a přežili, už jsou taky velký 

49243 příspěvků moje polička 06. května 2024 22:29

Potrefenáhusa jj, ty deti jsou fakt odolny

Online Potrefenáhusa
38756 příspěvků moje polička 06. května 2024 22:33

viktorka_od splavu 

jj, dneska u nás, strasnej řev mladší, starší v ruce starou zapomenutou pomlázku 

rikam: "K., nemuzes segru mlátit klackem!!!!"

K:"Mami!!!!! Já jsem ji nebouchla klackem! Já jsem ji bouchla kamenem!!!"

Offline Tabea
8075 příspěvků moje polička 06. května 2024 22:34

continuity diskuze vyvolává jen jedno dítě, zřejmě se bojí, že kvůli tomu, že dost často vysírá, tak by mohlo být znevýhodněný, kdyby šlo do tuhýho. Samozřejmě každý den do zblbnutí opakuju, že si chci nechat oba, protože mám rada oba stejně a že je mám ráda pořád, i když zlobí. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. května 2024 22:37

Karja oni se spolu moc nedohadují, spíš se občas pobijí, ale celkově spolu vychází dobře. Tohle je jiné, po mně nic nevyžaduje, žádné řešení, to ho akorát rozčílí víc, takže nejjednodušší je prostě počkat. Je mi líto, když si zničí nějaké dílo, kvůli jedné čárce, co by navíc šla opravit. Řev je to strašný, někdy se to fakt nedá, mladší se ho v těch chvílích bojí, ale řešit to neumím. DruI koupila si nějakou tu knížku?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. května 2024 22:41

Potrefenáhusa kluci se teda moc nebijí ze vzteku, když už, tak ten mladší. Ale když se "mazlí", tak si fakt kolikrát říkám, že to musí skončit rozbitou hlavou. Sice je to násilí s jejich souhlasem, ale koukat se na to nemůžu. Že by se normálně objali, to se stalo tak třikrát za jejich život.

49243 příspěvků moje polička 06. května 2024 22:43

Potrefenáhusa mas muj obdiv, ja bych to bez fyzickyho nasili nezvladla

Offline continuity
42886 příspěvků moje polička 06. května 2024 22:44

Tabea

No chudáci, člověk fakt netuší,co jim těch hlavách šroti. U nás se v tomto období taky řešilo hledání vhodnějších rodičů. 

Online Potrefenáhusa
38756 příspěvků moje polička 06. května 2024 22:44

Evaeva naše večer jo a davaj si pusinky a delaj na sebe papapa (moc moc sweet) a starší už několikrát rekla, ze ji má moc rada, ale klidne by ji shodila ze židle kvůli nesprávný barvě lžičky 

Offline žluťásek
8848 příspěvků moje polička 06. května 2024 22:46

Evaeva koukni v knihovně na Nevrlý Ruda, i kdyby to nepomohlo se zvládáním emocí (jakože asi ne, zejo), tak je to vtipně napsaný i ilustrovaný.

Ruda je opičák, jednoho dne se probudí nějaký nenaložený a všichni mu furt vnucujou, že je krásný den a musí se usmívat a proč je naštvaný, on jim čím dál tím víc naštvaně tvrdí, že není naštvaný, až už jsou pak naštvaný úplně všichni

Online Potrefenáhusa
38756 příspěvků moje polička 06. května 2024 22:47

viktorka_od splavu nejsem na to pyšná, ale ani já někdy ne (tohle dneska jsem zrovna dala, ale už jsem to taky parkrat nedala) - akorat to (bohužel) není vůbec funkční, no 

ale tohle je hrozny moc, ještě taky naschvál slapani psovi na ocas, u toho jsem hodně vypenila minulej tejden 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. května 2024 22:53

Potrefenáhusa tak to u nás je to úplně naopak pusu mi dával mladší v jednom období okolo roku, jinak nikdo nic

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. května 2024 22:55

žluťásek tohle nepomůže vůbec, už jsem na tu knížku koukala. Myslím, že by byl akorát naštvaný, což se teda vůbec nedivím.