Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. května 2024 08:37

viktorka_od splavu jo, souhlasím 

Offline Karja
44569 příspěvků moje polička 07. května 2024 08:43

viktorka_od splavu Hele, on jim to tam sambo vysvětlil, prarodičům, nemyslím si, že dělají něco vysloveně špatně, snaží se, zážitky jsou tam hezké, bych řekla objektivně. Ale už se to nějak špatně načnulo a v kombinaci s těma našema holkama, co jsou hodně takový ředitelky, a já jsem hodně benevoletní doma oproti nim a moji rodiče taky, to asi nebylo nějak dobrý a už se to veze prostě nějak z minulosti dál a dál.. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. května 2024 08:51

Karja víš co, ony se tam asi necítí dobře, prostě už je to v nich. Co se s nimi zkusit domluvit, aby jim dali ještě šanci? (Akorát se možná dozvíš, že nedají )

Online Pinot Noir
29838 příspěvků moje polička 07. května 2024 08:54

Garfiesumo roboti . To je pecka, gratuluju!

Online Pinot Noir
29838 příspěvků moje polička 07. května 2024 08:55

Len to je krasný

Offline Garfie
28495 příspěvků moje polička 07. května 2024 09:19

žluťásek No ve třídě plné Asiatů je přímo čahoun!! Myslím, že jen dva kluci jsou tam větší...tak on už teda asi před měsícem předrostl i mě, mazec!

Roboti všem děkují! :-)

Offline DruI
5571 příspěvků moje polička 07. května 2024 09:26

GarfieZápasy sumo robotů jsou dobrý sport. To se mi líbí :o) A že jsou třetí je vlastně fajn, mají výhled, že se do příště zlepšíb;o)

Offline Karja
44569 příspěvků moje polička 07. května 2024 09:56

Evaeva No víš co, já jim to říkám furt, že babička je hodná, má je ráda, a co tam dělají pěkného, tam jako něco o nějaké šanci, že bych jim řekla "holky začínáme nanovo, co jsme si, to jsme si a ted je novej list papíru" to nejde, to jde těžce u dospělých, natož dětí:-D. Prostě se to snad u velkémalé nějak vytratí, snad zapomene nebo tak. Malamalá je v pohodě, ta se opičí po segře. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. května 2024 09:58

Karja tohle lákání podle mě nepomůže, protože z toho cítí ten tlak, že chcete, aby tam chtěla Ale tak třeba to povolí, jak bude starší.

Offline DruI
5571 příspěvků moje polička 07. května 2024 10:02

Karja A obrácenou psychologii jste zkusili? Jako ne jim tu návštěvu přímo zakázat, ale nějaké takové, no jo, to je jasný, že tě to tam nebaví, to je pro větší děti, tak mi pojedeme bez tebe, nebo něco takového, co se ve vaší situaci hodí ;o)

Offline Myrtila
5311 příspěvků moje polička 07. května 2024 10:03

Karja My to máme podobně s prababičkou, jezdíme tam cca 4x ročně (bydlí daleko) a ona do syna od začátku tak jako kéruje, všechno je špatně, od vývoje (všechno dělal pozdě) přes povahu (moc temperamentní) po chování (nezvládá ten temperament krotit), jako upřímně, s.re to i mě, taky tam nerada jezdím, ale kvůli muži se to snažím nějak zpracovávat i u syna. Když jsme tam, tak když nechce u prababi být, jsem s ním celou dobu někde venku, i když babi prská. V tomto souhlasím s viktorka_od splavu , že snažit se mají dospělí, ale když tak nejsou sami nastavení, jde to jenom těžko. Tak se snažím to nějak filtrovat přes sebe, prostě já dostanu kartáč, že syna prababi skoro neviděla, a ne on, a tak. 

Jinak k návštěvám u babiček, jezdíváme za nima cca co 2-3 týdny na víkend, teď to nějakou dobu nejde (to tu prásknu, jsem těhotná a je to rizikový, tak se držím doma poblíž své doktorky a místní fakultní nemocnice), oznámili jsme to hned na začátku, že nějakou dobu nikam nepojedem, no a zatimco naši tu byli už několikrát, mamka i na víc dní a vždycky přiveze i tašky plný jídla, tak tchýně, které je i ten obvyklý interval návštěv málo, se tu ještě neukázala. Dost mě to mrzí, že jim nestojíme ani za jednu cestu za několik měsíců. 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 07. května 2024 10:08

Myrtila ja uz to nejakou dobu tusim :) moc drzim palce!

Offline Karja
44569 příspěvků moje polička 07. května 2024 10:09

DruI Myslíš tu obrácenou psychologii, kterou jsem použila u plaveckého kurzu a ted na poslední chvíli hledám všude možně volné místo?:-D Do toho už nejde, to na ní neplatí moc. 

Evaeva Jasně, ale víš co, když jí řeknu, že je mi to jedno, tak řekne, tak super, tak tam nemusím. Ono to fakt moc řešení nemá. Nevim, asi si musí pořídit koně nebo nevim.-D

Offline DruI
5571 příspěvků moje polička 07. května 2024 10:09

Myrtila Držím palce s tím těhotenstvím

Offline DruI
5571 příspěvků moje polička 07. května 2024 10:11

Karja Ale tak zase je dobře, že má svůj názor a drží se ho. Až se díky tomu v pubertě nenechá partou strhnout k blbostem, tak to oceníš! ;o)

Offline Garfie
28495 příspěvků moje polička 07. května 2024 10:15

Myrtila Gratuluju, držím pěsti a lituju s prababičkou. Tohle je fakt na prd, já si pamatuju, že moje babička bývala taky taková hodně přísná, naopak její sestra byla hrozně fajn, měla jsem ji asi raději než babičku. Ale později se to nějak srovnalo, jak hodně zestárla, tak se srovnala a ten náš vztah se hodně vylepšil. Nakonec jsem se dost sesypala, když zemřela a to už jí bylo 95 a já byla dávno dospělá. 

S tchýni je mi to moc líto, ale někdy je trochu šum v komunikaci, tak se jen tak pro jistotu ptám, pozvali jste ji? 

Offline Karja
44569 příspěvků moje polička 07. května 2024 10:18

DruI Já jsem si v poslední době nějak hodně povídala se staršími kamarádkam, neteří, co jako jejich děcka, ty holky hlavně a když vidím ty holky na druhé stupnim základek, obávám se, že budeme mít s velkoumalou potíže taky, že je to přesně ta blbá povaha. Tvrdohlavá ale přecitlivělá a komplikovaná. Tak dobře, že jsem už připravená:-D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. května 2024 10:20

Karja ne, prostě akorát říct, že chcete, aby tam jela a konec. Žádné přemlouvání nebo uplácení.

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 07. května 2024 10:20

Myrtila drzim palce

Online Potrefenáhusa
38756 příspěvků moje polička 07. května 2024 10:22

Myrtila taky držím palce a z naznaku jsrm taky vytusila  tak ať to hezky odsejpa ke zdárnému konci!