Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online viktorka_od splavu
49243 příspěvků moje polička 06. května 2024 22:58

Potrefenáhusa ja vim ze to nefunguje, ale proste taky se neumim uplne ovladnout, uuf

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 06. května 2024 23:16

Evaeva Super že vám vyšla ta škola, určitě to byla dobrá volba. Mám za vás radost

Online DruI
5571 příspěvků moje polička 06. května 2024 23:20

Evaeva Nakonec na mě vyskočila reklama na tuhle a protože se mi líbily ilustrace (a dcera má vílí období) tak jsem ji vzala. Akorát jsem se při čtení od dcery většinou dozvídala, že má štěstí, že ona ty negativní emoce nemá ;o) Budeme si muset dát ještě druhé čtení, když už bude vědět, do čeho jde, tak o tom bude schopná víc přemýšlet.

Offline dzizisketa
8936 příspěvků moje polička 06. května 2024 23:21

Ježíš neustálý řvaní a u nás i mlácení něčím do něčeho, pořád jim něco padá z rukou, moje nervy už jsou dávno v kýblu. 

Online continuity
42886 příspěvků moje polička 06. května 2024 23:23

Evaeva ta k ať se ve škole daří!

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 06. května 2024 23:25

Já mám taky něco - syn mi začal sám od sebe říkat "mám tě rád maminko". V porovnání s obvyklým slovníkem (řeší co dostane k jídlu, hlásí celej den zastávky a vzteká se, že něco "nejdenejdenejdeeee!!" a "tohle nebudu dělat")  je to úplný zjevení.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. května 2024 23:33

Len continuity díky! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. května 2024 23:34
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. května 2024 23:36

DruI vypadá moc hezky. U nás frčí hlavně encyklopedie, ale třeba by prošla 

Offline Karja
44568 příspěvků moje polička 06. května 2024 23:39

Mně přijde, že ty naše děti fungují beze mě:D. Normálně třeba v sobotu jsem odjela sambo na zahradě, děti samy doma si malovaly u stolu, a konverzovaly spolu, hezky a celkem na úrovni. Neexistuje, že já bych byla na zahradě a ony doma nebo naopak, a taky mi přijde že se furt jako dohadují o moji pozornost a chtějí mě nasrat, asi určitě taky:D. 

Tak jsem ráda, že je to všude podobné. 

Offline Karja
44568 příspěvků moje polička 06. května 2024 23:45

Tabea u nás přišel dotaz, kdy umře babička. Ale v jiném kontextu než si myslíte, v tom opačném...jsem z toho nešťastná. Děti tam vůbec nechtějí jezdit, avizovana návštěva se tady probrečí na nekolikrat. já jsem z toho už tak zblbla, že jsem se tuhle ptala samba, zda je nemám místo návštěvy u babičky nechat doma a on mi říká ,,ale vždyť já tam jedu, to se jich jako budeme ptát, když někam jedeme my, jestli pojedou s nama?,, (samotne je tam uz skoro dva roky nedavame) Jako fakt mně to vůbec nedošlo, úplně vážně jsem se ho zeptala, jestli nebude lepší, když budou doma....

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. května 2024 23:45

Karja chybí ti jedno dítě kluci nejlíp fungují, ve smyslu, že se rychleji oblékají, sami si vemou jídlo a tak, když něco potřebuje mimino. 

Online Tabea
8075 příspěvků moje polička 06. května 2024 23:47

Karja to je pěkně blbá situace.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. května 2024 23:47

Karja tak jestli nejedeš ty, tak jim asi přijde, že by jet nemuseli, že jeden hlídač je k dispozici.

Offline Karja
44568 příspěvků moje polička 06. května 2024 23:48

Evaeva Jj, to by tady zavedlo hodně jiné pořádku, ale nechce se mi teda:D

Online DruI
5571 příspěvků moje polička 06. května 2024 23:49

Evaeva Já jsem teda při čtení zjistila, že mi asi vadí čtení ve druhé osobě a návodné otázky. Ale to bude holt stejné u všech knížek takového typu. A ty ilustrace se mi líbí pořád o těch jsme si s dcerou popovídaly hezky :o)

Offline Karja
44568 příspěvků moje polička 06. května 2024 23:50

Evaeva No tak asi to taky zkousej, ale jinak s otcem jezdí na ruzne výlety, není to že by třeba chtěly bejt s mámou nebo tak. Ale jo, nechce se jim třeba, tak to zkousej. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. května 2024 23:51

DruI tady mi na návodné otázky nikdo neodpoví, ale co já vím, třeba se nad tím zamyslí jindy sami, když tu otázku člověk vznese. 

Online DruI
5571 příspěvků moje polička 06. května 2024 23:51

Karja Ty, to je smutný. Mají holky nějakej důvod, proč se jim tam nechce? Naše děti naštěstí milujou návštěvy i u přísné babičky, ačkoli já osobně tam jezdím nerada.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. května 2024 23:54

Karja jo, určitě se jim tam nechce a ty nejedeš, takže to není tak, že všichni jedou. Ale nevím, já bych je asi moc nenutila nebo jen na chvilku. Tyhle povinné návštěvy koná u jedné babičky ségra a je to takové...no já bych to asi nechtěla. Ona je velká a chápe to, ale nějak nemám pocit, že by to ten jejich vztah vylepšovalo. Ale nevím, třeba se holkám nechce a nakonec se jim tam líbí. Mají tam nějaké bratrance, že jo?