Evaeva prcka používají tcháni pro zadek a místo prdět říkají prcat
Tak a můžem to tady zavřít
to je fakt vrchol!
Evaeva prcka používají tcháni pro zadek a místo prdět říkají prcat
Tak a můžem to tady zavřít
to je fakt vrchol!
continuity ![]()
hurá!
notna super, gratuluju.
My pouzivame vyraz "bibi". Je to slovo, co dcera sama vymyslela, kdyz se ucila mluvit a slova komolila. A nejak se to chytlo. Ja teda chvili zvazovala, ze zkusim pouzivat treba vulva, ale pak jsem si rekla, ze kazda zena ma pravo si ji pojmenovat a rikat ji, jak chce, tak nechavame bibi ![]()
A jak se narodi miminko je u nas velke tema. Takze vi, ze miminko vznika ze spermie a vajicka, vi, jak se narodi. Jen ten mechanismus, jak se spermie k vajicku dostane, ji zatim nezajima. Ale uznavam, ze s ditetem, co se samo zajima a pta, je to jednodussi, staci odpovidat a netreba premyslet, kdy a jak to rict.
continuity notnagratuluju!
Zuzuli u těhlech pojmenování je prý ten problém, že když dítě někde řekne, že mu strejda sahá na bibi, nemusí člověka hned napadnout, že je něco špatně.
continuity notna A mužou začít prázdniny:-D.-D!
Off topic, ale pobavilo... Kdo to tu zminoval, ze muz nema schopnost rozlisit obleceni starsiho a mladsiho ditete? Syn nosici vel. 104 dneska spal v sortkach 62
Plus bod pro Lidl, maj to pruzny
Zuzuli mne přijde blby, ze jak je to nezajímá a nereagujou, tak člověk vůbec neví, jestli se něco uchytilo, nebo to jen steklo po povrchu jako voda
na to je dobrej ten mladší sourozenec, když pak člověk poslouchá ty jejich hry (Na, papej (nějaký listí ze zahrady), ale jenom jako, měla si se najíst doma!
)
continuity notna gratuluju a ať se jim tam líbí!
Evaeva No, zase na druhou stranu, když bude malé dítě říkat, že mu někdo sahá na vulvu, tak mu stejně půlka lidí nebude rozumět, protože tohle slovo nebude čekat (případně pokud má dítě nějakou vadu výslovnosti, tak to stejně zkomolí do nesrozumitelnosti).
Evaeva No třeba. Mám sestřenici na urologii a ti ,,pindíci,, někomu vydrží hodně dlouho.![]()
Suya
je to zoufalý, no
continuity notna Gratulace dětem :o)
Kan pindík je v pohodě, tomu rozumí každý
Suya rozhodně by se to mohlo stát i u nás ![]()
711990 letfenixa Pinot Noir Evaeva Potrefenáhusa DruI Díky! Je to úleva, že je to vyřešené. Je mi líto těch, kteří se nedostali a musí řešit druhé kolo.
Karja V podstatě stejně, akorát peprněji to komentovala dcera. Že od teď ji může škola ...![]()
DruI problém bych čekala u těch různých julinek, kacenek a zvonecku hlavně
Evaeva U padesátileteho muže? :D
Kan chápu, ale mně šlo o něco jiného
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.