Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 27. prosince 2021 22:01

žluťásek aha, promiň, to jsem nějak prehledla. To je ale skoda, ze most nemají.

Offline žluťásek
8862 příspěvků moje polička 27. prosince 2021 22:17

Malenge on je ten vlak velký a celkem těžký, asi to má důvod, most by musel být nějak dobře konstrukčně vyřešený. Ale škoda, no. Nenašla jsem ani jiné zábavné doplňky jako má duplo, žádné přejezdy se závorou, křížení tratí, koncovky apod

Offline continuity
43128 příspěvků moje polička 27. prosince 2021 22:24

žluťásek vlak z malého Lega jsme už neměli. Je nebavil ani ten Duplo. 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 27. prosince 2021 22:49

betsey u nas teraz tiez otebieha bojkot starych rodicov, my jednoducho skusame rozne veci. Vcera muz dostal maleho k svokrovcom tak, ze mu povedal, ze musia starkej ukradnut pre mna kolace...predvcerom tan siel vdaka darceku, co mu svokra kupila, ale tri dni dozadu odmietol ist a struhol aj riadny hysak. Urcite je to tym, ze ja s nimi teraz nechodim a on chce byt so mnou, takze s muzom jednoducho skusame dostat ho k svokrovcom na prislub niecoho - hra, darcek, jedlo, hocico len aby siel a teda musime to potom dodrzat. A sam tam nechodi, vzdy s muzom.

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 27. prosince 2021 23:25

betsey Nevím nevím. Jako ona tam chce, ale museli bychom tam zůstat s ní. A nebo aby tam byla jen na pár hodin, takhle ví, že když tam zůstanou samy, že je to přes noc. Už mi dneska říkala ,,pojedeme tam, ale ne že mi uteces,,. No tak jsem zvedava. Zas já bych si s tím hlavu nelámala, kdyby to bylo kousek, nacpala bych ji do auta, nechala bulet, ale tak tim že je to dál tak chci zajistit jakžtakž pohodovou cestu. Ale jako nemůžu bejt zas takovej otrok, že když mám hlídání, dobre a ochotne hlídání, sama dost práce, že si je nechám doma jenom protože tam nechtějí. 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 28. prosince 2021 07:25

Poprosila som dnes muza o 6:30 aby si vzal Oliviu, ze je najedena a ja si potrebujem aspon hodinu pospat. Sla som teda do izby k malemu, ze si pospim a muz miesto toho aby s nou ostal v spalni si sadol do obyvacky a tam ju nechal plakat. Takze ja som nespala nic, lebo som ju pocula a ako bonus sa zobudil aj maly, ktory inak vstava o 40 minut neskor a samozrejme, kedze je nevyspaty, sa odmieta odo mna pohnut. Takze tu aktualne lezim a snazim sa nakojit doplakaneho novorodenca a za ruku drzim starsieho, ktory pofnukava, ze chce byt so mnou a nie s tatom .

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 28. prosince 2021 08:25

DrowRanger sice mrzne, ale zahrabat ho zvladneme i tak.

Karja a nemohl by tam s nimi zůstat sambo? Sice má taky určitě dost plánů, ale ať nemaj holky pocit že je tam jen samotný odkládáte:

Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 28. prosince 2021 09:05
Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 28. prosince 2021 09:20

žluťásek Diskuse už je jinde, ale ty děti na instagramu, co si hrají jen s barevně sladěnými kostičkami lega ... neviděla jsem, ale skoro bych dala i ruku do ohně za to, že to je nějaký preset/filtr. Tři kliknutí a máš barevnou škálu úplně někde jinde

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 28. prosince 2021 09:21

DrowRanger to je klasika. Včera som večer nosila po byte malú, aby neplakala, ale Alica chcela, aby som ju išla uspavat, tak som Koralku dala do rúk mužovi, nech ju nosí on. A čo urobil? Položil ju do postieľky a keď sa rozplakala, nechal ju tam ležať, a hovoril jej, že nemá plakať

Ja si proste stále hovorím, že ti chlapi to robia ako najlepšie vedia, proste sú s deťmi menej, tak im niektoré veci unikajú 

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 28. prosince 2021 09:38

betsey někdy najít pochopení je fakt moc tezky 

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 28. prosince 2021 12:29

betsey promin aleto je proste typicky!

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 28. prosince 2021 14:50

Karja 

Abych pravdu řekla, moc nerozumím nastavení, kdy tvůj muž odmítá jet ke svým rodičům - je to proto, že má nějakou práci? Jestli se mu nechce k vlastním rodičům, tak asi trochu chápu ty děti, že se jim tam taky nechce být

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 28. prosince 2021 15:20

betsey no len ja som mu uz niekolko raz vravrla aby ju jednak nenechaval plakat, levo taku rozhecovanu a dorevanu je problem jh nakojit a zle spi a tiez som sa ho yeda dnes pytala, preco s nou siel do tej obyvacky, tak mi odpoevedal, ze mu plakala v spalni. Krd som sa ho opytala ci si mysli, ze mne tam v noxi neplace a ze ja som tam teda zavrera aby sa on a maly vyspali, tak mi odsekol,  ze robim z komara somara . Kebyže nespi pri malom, tak by som mu najblizsich par dni pripravila peknennocne budicky  .

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 28. prosince 2021 15:35

Je u mňa moja sestra. Išla som von s Klarou a ju som nechala doma s Alicou s tým, že ju ukeca, aby išla von, oblečú sa a prídu za nami. Nepodarilo sa jej to ani po hodine ukecavania. A ešte mi potom segra držala pol hodinovú prednášku o tom, že toto Alica nemôže robiť, nie je to normálne, mam s nou zájsť k detskému psychológovi, keby som jej od začiatku dávala po zadku, teraz by mi neskakala po hlave a bohvie co z nej vyrastie

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 28. prosince 2021 15:46

betsey ach jo, tlapkám. Já dnes taky dostala spoustu nevyžádaných rad k výchově od své bezdětné sestry

Offline Tabea
8109 příspěvků moje polička 28. prosince 2021 15:48

betsey no, ono na většinu těch bezdětných radilů taky jednou dojde...

(Někteří se bohužel za nos nechytí ani pak... )

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 28. prosince 2021 15:49

Sairon Ne nemůže, oni nám je hlídaji, abychom si trochu dachli, že jo! V podstatě my je tam odkládáme, je to pravda! 

dynda My jsme tam nakonec jeli všichni společně (ano vzal mě s sebou!:-D) o vánočním svátku na otocku. a teď jsem tam holky odvezla. Ono po nem chtít aby tam dva dny s nimi byl, to nejde, jako taky bych tam nebyla. Oni jsou tam přestěhování, není to žádnej jeho rodnej dům, nemá tam pokoj/svoje věci/přátele. Edit: Jo a nemá volno, špatně jsem to pochopila, přečetla jsem to jako ,,jen protože má práci,,? A říkám si jako jako JEN:-D 

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 28. prosince 2021 15:54

Mám dotaz ohledně vlivu vigantolu na koliky u mimin. Nevím jestli si to pamatuju dobře, ale myslím, že to řešila i Potrefenáhusa . Trpěla na to vnučka a teď je úplně jasný, že to způsobuje opravdu ten vigantol. Do včerejška byl vnuk usměvavý miminko bez jedinýho zabolení bříška. Už po první dávce vigantolu nastalo peklo. Snacha říkala, že u malé zkoušela d vit od Terezie a prý to dělalo bolení taky(i když asi menší) a přestalo to až po 5. měsíci. To bude muset to ubohý dítě taky trpět kvůli d vit?

Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 28. prosince 2021 16:11

crazydaisy dávala som vigantol,  ale nevedela, že môže z toho bruško bolieť.  Teraz uzivame všetci DeVit,  možno je lepší?