Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Allysa
894 příspěvků moje polička 15. května 2024 10:58
Reakce na Potrefenáhusa:

DruI problém bych čekala u těch různých julinek, kacenek a zvonecku hlavně 

​Hele, asi ne, pokud se to řeší z hlediska srozumitelnosti,  tak bych se do vulvy fakt nenutila. Myslím, že bys spozornela i při hlášení, ze pan sahal na julču a položila dalsi upřesňující dotazy. Myslím, že důležitější je to poučení kdo kam může sahat a a ta důvěra potřebná k ohlášení, než přesně anatomické výrazy. No jsem zvědavá, až nám do toho dítě doroste.

.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. května 2024 11:02

Allysa jo, když to řekne rodiči, tak zpozorníš, ale třeba ve školce? Pro mě Julča nikdy žádný význam nenesla. Nemusí to být anatomické pojmenování, ale takové, co zná každý. Pipina je úplně ok.

Offline viktorka_od splavu
49256 příspěvků moje polička 15. května 2024 11:36

Evaeva tak babicka treba pipiny rikala slepkam. a druha pouzivala bezne tu prcku/prcinu pro zadek, to je u nas uplne normalni. takze fakt ty nazvy jsou asi fuk tim chci rict:-)

Online Potrefenáhusa
38782 příspěvků moje polička 15. května 2024 11:37

Allysa no prave nejde o rodiče. Když řekne ve školce, ze mu soused ukazoval zvonecek třeba 

Offline Pinot Noir
29843 příspěvků moje polička 15. května 2024 11:49

U těch kluků je to asi srozumitelnější, myslím, že slovo pindík (a u nás teď hlavně pinďour ) znají všichni.

Online Potrefenáhusa
38782 příspěvků moje polička 15. května 2024 11:50

viktorka_od splavu ono se to tak teď doporučuje i v literatuře, to není výmysl Evaeva 

ja se třeba priznam, ze tu zmíněnou frndu jsem slyšela prvne někdy v 25 od kamaráda v hodně sexuálním kontextu, takže mluvit tak někdo verejne o dětských genitaliich, asi rovnou uvazuju o volání policajtu  ty prciny teda dtoo 

(píšu to v nadsázce, ale rozumíme si) - takže jakoby to volání po vulve celkem chápu 

Offline Pinot Noir
29843 příspěvků moje polička 15. května 2024 11:51

Potrefenáhusa když ta vulva je děsný slovo. 

Online Potrefenáhusa
38782 příspěvků moje polička 15. května 2024 11:55

Pinot Noir jo, mne prave taky přijde a tovize jako matka holek to slovo říkáš ikskrat denně, nejen při nějaký osvete jednou za čas - ale jak jsem psala vejs, asi to po tisiciprvni už ani nepřijde 

Offline Karja
44599 příspěvků moje polička 15. května 2024 12:00

Potrefenáhusa Pinot Noir Já si myslim, že nám to tak přijde, protože jsme to právě jako malé vůbec neslyšely. Když ted holky obden valí v albitužce, chámovod, vagína a penis, tak jim to asi pak v našech letech pro jejich děti bude připadat normální. To pak bude asi ta změna o které psala Tak Betty že to té nastávající generaci už nebude tolik vadit, protože oni už to od dětství znát budou. 

Online Potrefenáhusa
38782 příspěvků moje polička 15. května 2024 12:02

Karja no upřímně, já z našeho rodinného označení mám trochu trauma (ještě to tu nepadlo) a rozhodne ho pro svoje děti používat nechci  ale tak ty neutrální označení snad tohle neponesou

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. května 2024 12:16

Potrefenáhusa pro mě má frnda i prcina taky sexuální kontext. Vulva je divné slovo, ale bez emocí, souhlasím s Karja já hlavně teprve před pár lety zjistila že vulva není vagína

viktorka_od splavu pipina jako ptáček používají u tchánů. Ale ženskému rozkroku říkají stejně My jedeme od mala penis, mně naopak nejdou přes pusu ty pindíci, i když se to u nás říkalo. (Ale jsme tři holky no, takže ne tak často, jak to třeba křičí moji kluci )

Offline DruI
5574 příspěvků moje polička 15. května 2024 12:18

Karja Jo, já jsem tuhle taky měla s dcerou rozhovor o penisu, varlatech, chámovodech a spermiích a vůbec jí to nepřišlo divný. Vůbec si nedovedu představit, že bych se o tomhle bavila se svými rodiči. Před nějakou dobou nade mnou moje maminka i kroutila hlavou, že jsem dceři už jako pětileté vysvětlovala, co je to antikoncepce.

Offline Karja
44599 příspěvků moje polička 15. května 2024 12:42

DruI tak to je hustý:-D No já jen dětem řekla, že když někdo děti nechce, tak je nemusí mít, ale jak píšeš, tam už nic moc k nepochopení není, jak na to:-D 

Jé což mi připomíná, že jedna moje kamarádka čeká benjaminka, takového toho věkově odskočeného od předchozích dětí. A je taková zaskočená, hodně no, tak jsem se ptala, jestli je manžela (ona je taková divoká;-)) a je, tak jí říkám, no tak to je takový to dítě  z lásky, to je hezký. 

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 15. května 2024 12:51

DruI taky jsem Tondovi odpovedela, kdyz se ptal jaky leky si vyzvedavam. A ted rika "musime ti s tatinkem kupovat prasky, abys nemela dalsi miminko"

jinak u nas se rikalo buchticka a teda prijde mi to hrozny. A muzsky pojmenovani mi prijde uplne sileny, nevim z ceho vzniklo a muj bratr to sverepe pouziva a siri dal - DADYK?!  Ja pouzivam pred Tondou vulva/holcici kousky/porodni cesty podle kontextu a penis/pindour. I ten pindour je prisernej, to priznavam:) 

Offline Karja
44599 příspěvků moje polička 15. května 2024 12:53

711990 u nás máme pinďouse a vymyslely si to holky samy.-D. Podle mě je to tak akorát.

Offline Garfie
28507 příspěvků moje polička 15. května 2024 12:59

continuity notna Gratuluju!!! Je to úleva, co? :-)

Offline 999
19795 příspěvků moje polička 15. května 2024 14:27

continuity notna Moc holkám blahopřeju :-).

Offline 999
19795 příspěvků moje polička 15. května 2024 14:41

Mám jednu čerstvou genitální historku :-). Když jsme měli jet do Chichesteru, můj kamarád si nemohl vzpomenout na jméno, tak řekl, ten Číčastár. A my se začali smát a náš anglický kamarád se ptal, co je to číča. A my mu řekli, že pussy. A jeho žena, dáma v mém věku, na to odvětila, že oni tomu říkají fufu :-). No trochu nás tí zaskočila :-)).

Offline Suya
příspěvků moje polička 15. května 2024 14:48

Potrefenáhusa Jezis, ja mozna tusim jaky, taky mam traumatko... Tri slabiky?At zustane ve vecnem zapomneni!

Offline dzizisketa
8938 příspěvků moje polička 15. května 2024 15:39

Guess who dneska slaví 5. narozky a jako narozeninový dárek dostal na prevenci poukaz na fyzioterapii?