Suya kurnik, ted mě to zajímá!
Vše o těhotenství a dětech
999 Já jsem teda toto pojmenování číča slyšela až někdy v práci, kdy tak jedna kolegyně "hezky" nazývala jiné kolegyně. Takže jsem si dlouho dlouho myslela, že se říká číča jen jako aby se zastřela ta nadávka.
Joo, ale já jsem vám asi neříkala, jak jsem o sobě řekla, své kolegyni z Ukrajiny, že jsem pizda?! No tak jo, jenom jsem cítila jak zaraženě mlčí a jelikož se mi už někdo podobného stalo, že tyhlety moje podobné žoviální kecy v ukrajinštině a ruštině mají uplně posunutý nebo jiný kontext, tak říkám, to je asi něco hroznýho vid...a ona "no uplně to nejhorší":-D. Takže si toto slovo uplně skrtám, já to v hlavě mám jako spíš něco méně než kráva. No tak ne. Tak jsem byla ráda, že jsem tak mluvila o sobě a nenazývala tak někoho jiného, ve smyslu, že jsou to protivné ženské a nebo tak.
Karja jo, pizda je v ruštině moc moc strašný, ruskojazyčná kamaradka z Gruzie se úplně otrasala a zavírala oči při nějaký vete typu: když jsem byl malej a strihala mě mama, vzdycky mi to úplně zpizdila :-)))
a maj k tomu i moc pěknou odvozenou nadávku v mužským rodě (no asi něco jako pičus, když to tu nečtou ty děti :-)))
no ale pizdu mám taky na stupnici někde jako ty, proste něco jako nána, ne tamto
Lukasko spadol zo stromu, z 3 až 4 metrov, asi ma prasknuty 1 stavec, ležíme na pozorovaní na detskom na min 2 noci.
letfenixa Držím všecko, co mám, ať je to dobrý ![]()
letfenixa au, držím palce, ať se to rychle hojí
letfenixa držím palce, ať se podezření nepotvrdi a zítra může domů. ![]()
letfenixa moc drzim palce, at je v poradku a co nejdriv doma!
letfenixa
drzim vsecky palce!!
letfenixa Tyjo, tak ať se to nepotvrdí!
letfenixa chudacik maly, dufam, ze bude coskoro v poriadku ![]()
letfenixa ach ne
. Moc držím palce, ať je to dobré.
Jdu sem teda s takovou přízemní věcí - než to hodím do kontejneru, nechtěl by někdo, samozřejmě zdarma, dvoje tepláky a dvoje bambusové legíny Kukadloo na hubeňoury? Je to velikost 104, ale po dvou dětech, takže už určitě trochu zmenšené praním, spíš pro někoho, koho ta 104 teprve čeká. Jsou to staré věci, na lítačku, ale vím, jak se na ty kostěje ty kalhoty blbě shání...
letfenixa Ať je to dobrý ![]()
letfenixa Fuj, držím všechny palce co mám, ať je to dobré a jste brzy doma!
letfenixa držím palce ![]()
Potrefenáhusa pro mě je pizda teda o dost víc než nána, ale zpizdit mi nevadí.
letfenixaJežíš, to je dnes den. Držím palce. ![]()
letfenixa drzim moc palce! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články