DruI Pinot Noir
mámzáchvatsmíchuanejdemimezerník,superstartdopracovníhodne:-D
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir
boží
Pinot Noir to je klenot
zvažte změnu plánu, vypada to na nezapomenutelnou akci!
Pinot Noir to je klenot
zvažte změnu plánu, vypada to na nezapomenutelnou akci!
Jojo, uplně to slyšim místo "to když jsem byla jednou na hudebním taboře" bude..."to když jsem byl jednou u kámoše na přesrávačce...
letfenixa moc držím palce!!!
letfenixa teda držím palce![]()
Update
má zlomený jeden bederny stavec, ale je to dobrá zlomenina. Bol na CT. MR vybavené v sukr.pracovisku na 27.5. Cez vikend mu budú vyrábať korzet. Na budúci týždeň ho budú po 5 minútach vertikalizovat. Určite tu ešte pobudneme. Ešte včera večer som mu začala homeopatiká pourazove dávať, tak dúfam, že aj to pomôže.
letfenixa Držím všechny palce, aby se to dobře a bez následků zhojilo, ale stejně mě při spojení zlomený obratel mrazí.
letfenixa uff, tak držím palce. ![]()
Poznám dve deti, které mali zlomeninu stavca a museli 6 tyzdňov ležať, korzet znie nadejne.
letfenixa strašně moc držím palce ![]()
letfenixa Držím taky palce, ať to všechno dobře zvládá, ať se to dobře hojí.
letfenixa Ať se dobře hojí ![]()
letfenixa No teda, chůdě malý. :-( Držím pěsti.
letfenixa Uf, ať se co nejlíp hojí!![]()
letfenixa a jéje. Ať se dobře hojí ![]()
Z jaké výšky spadl?
letfenixa Ty jo, teď to čtu a úplně se mi z toho těžko dýchá. Držím palce, a´t se to hojí co nejlíp a ať to všechno dobře zvládáte.
Evaeva 3 až 4 metre, z jablone. Za tú opravenu lavičku. Ktorú sme odsunuli asi o meter odtiaľ, kde bola. Inak by spadol na ňu ...
letfenixa tak to bylo štěstí v neštěstí!
continuity noc bola hrozná, absolútne nemohol zaspať, lebo zaspava na bruchu s 'mrvením'. A budil sa a plakal. Ja som bola smrteľne unavená, keď zo mňa opadol adrenalín. Spím na rozkladacom kresle, keďže rodič má nárok na posteľ len do 6 rokov dieťaťa. A chrbát ma z toho bolí viac ako jeho.
letfenixanedivím se mu, cizí prostředí, strach,... A nedivím se ani tobě. Já spala na rozkládacím křesle jednu noc, když byl syn v nemocnici, obávám se, že kdyby byl starší, dostanu akorát židli. Může tě muž na nějakou noc vystřídat? Bude to náročné i psychicky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články