Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. srpna 2024 21:37

monis dojeli a nevolaj, to znamená, že si to užívají 

Offline Pinot Noir
29867 příspěvků moje polička 25. srpna 2024 21:59

O látkovém ubrousku na svačinu jsem v životě neslyšela. 

Offline Karja
44674 příspěvků moje polička 25. srpna 2024 21:59

monis Kazdy to má nastavené jinak. My si s mužem taky nevolame, napíše mi, že dorazil nebo když někam jede s dětmi na den, tak čekám max zprávu v kolik dojedou domu, abych byla doma, že se na mě holky těšej. Jakmile se mi třeba ukáže neprijaty hovor nebo nedejbože dva, jsem úplně na nervy,.

Navíc nevím jaký mají program, ale já když jsem někde s holkama, tak to i spatne stíhám, máma furt, proč neposlu fotky, nedejbože mi volá, no jako tak asi mam 5 rukou a tri hlavy...nebo třeba nechtějí aby malé bylo smutno, třeba zazehnali krizi, že smutnila a nechtějí ji to připomínat a pak ti večer napíšou ještě, že vsechno OK;-)

Ale pomohlo mi, si to prenastavit v hlavě u sebe, plus jsem se (nebo snažím se, to je furt v procesu) domluvit s mužem základní pravidla, že pozdní večerní příchody se budou hlásit a když jsou někde i večer, tak ať vím, kde. Ale už jsme si zvykli asi všichni. Půlku prázdnin jsme měli sestřenici  na hlídání, a i ségra třetí týden pochopila, jak to chodí.  

Offline continuity
43077 příspěvků moje polička 25. srpna 2024 22:33

monis

Klid, když nevolají vše je určitě ok. 

Já jsem teda vycvičená od starší, která se ozývala cestou do Anglie akorát z autobusu, protože se nudila. Jinak za týden jednou: když ji došly data.

Z tábora uz ani to, protože tam už měla dat dost a příliš mizerný signál, aby je vyčerpala..

Tchýně otravovala kazdy večer, jak se vnučka má.

Říkám: - nevím, neozvyva se. 

- No jestli bys neměla....

- Co bych měla?

- No jak myslíš.

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 25. srpna 2024 23:36

monis Žadné zprávy, dobré zprávy. Neboj

Když jsme pryč, mamka volá/píše denně. Když jsou s dětma pryč oni,je ticho po pěšině.

Online Garfie
28548 příspěvků moje polička 26. srpna 2024 07:24

monis Jak říkají ostatní, žádné zprávy, dobré zprávy. Taky se vždycky bavím, když se mě někdo zeptá, jak se mají děti na táboře...a jak to asi mám vědět?

(vtipná historka, dcera mi za asi osm let ježdění na tábory napsala jediný dopis, předala mi ho, když vystoupila z autobusu se slovy "začala jsem ho psát hned první den a dokončila teď po cestě", klidně vám ho můžu ocitovat celý "Milá maminko, můžeme jet až se vrátím na oběd k babičce? Podpis...)

rasaNori Super je něco takového, rovnou do toho svačinu zabalíč a slouží jako ubrousek. Koupila jsem to kdysi dětem na Bonami a teď v JP dokupovala větší variantu. 

Offline continuity
43077 příspěvků moje polička 26. srpna 2024 08:14

Garfie dopis

Já teda dopis nedostala žádný, ale pro spravedlnost uvádím, že ani my žádné obvykle nepíšeme.

Letos se muž hecl, udělal online pohlednici s koláží nejhorších rodinných fotek a textem typu: doufáme,že nemusíš moc vařit (tahle vaření neznasi). 

Vše bylo vylepšené tím, že adresa byla špatně a slavný korespondak skončil skončil na obecném úřadě, takže ho do tábora přinesl starosta osobně. 

Na oplátku jsme dostali WhatsAppem fotku kyseho výrazu s popiskem: M. projevuje nadšení, že dostala pohled. 

Pro velký úspěch to chtěl opakovat, s jiným uměleckým záměrem, ale nedošlo na to (chtělo by se říct, bohudík). 

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 26. srpna 2024 08:39
Reakce na Sweet Potato:

Archivářka U nás to byl bonbobenzín.

​To je taky dobrý slovo!

Offline rasaNori
8834 příspěvků moje polička 26. srpna 2024 09:04

monis haha, holky byly na začátku prázdnin 4,5 dne u našich na chatě v Jeseníku, musela jsem je tam se vsema proprietama odvézt, a z fotek na whatsappu muž vyzjistil, že během těch 4,5 dne se otočili v Ostravě,  protože pes musel na stříhání...

Offline Jos
příspěvků moje polička 26. srpna 2024 09:19

continuity Ja si taky vubec nepamatuju, jestli jsem kdy volala domu. Lehce po dvacitce jsem s muzem jela na vychod Ruska a zavolali jsme nekdy po priletu a pak jednou poslali sms ze vsechno dobry. Neco ve zneni "dobry zijeme, potkali jsme medvedy, ale utekli jsme, nemame signal". No a signal tam fakt skoro nebyl. Ted ja jeste brala warfarin, takze mi stacilo se odrit a potoky krve tak cekam, jak karma dozene me. Moje mama je extra volaci, ja ji to beru skoro az od narozeni syna. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. srpna 2024 16:08

Mimino je definitivně chudák. Starší si hrají, že je pes, mají takovou svítící blbost, takže za nimi chodí, pod postelí má boudu a krmí ho plastovým jídlem z kuchyňky

Offline Gatita
8620 příspěvků moje polička 26. srpna 2024 16:28

Jos ja taky ne. Poprve jsem byla dele mimo domov v zahranici v 14 letech. Mela jsem nejakou telecom kartu a jednou tydne zavolala z budky domu:) Ale pak, kdyz uz jsem mela mobil, jsem vzdycky psavala sms, kde jsem a ze jsem ok. Ted mi bude 40 a doted pisu mame zpravy, ze jsme dobre dojeli (treba kdyz jedem na dovolenou)

Offline Gatita
8620 příspěvků moje polička 26. srpna 2024 16:36

Ted se blizi zacatek skolniho roku a zjistila jsem, ze synovi kamaradi budou mit uz vsichni mobil. Syn teda ne, ma volaci hodinky, ktere mu staci, kdyz nam potrebuje zavolat. Ale teda predstava, ze to dame bez mobilu do pate tridy, bere dost za sve. Nejsem odpurce technologii, ale vadi mi, ze to bude prace navic, vse vysvetlit, vytvorit navyky...a ze to bude driv, nez jsem myslela. Syn jde do treti tridy, od kamaradky vim, ze ve 4. tride maji smartphone vsichni, ze maji WA skupinu (pry ve vsi pocestnosti, ale to jako vszne je to nutne?), ve ktere je dost potreba byt. Vzpomnela jsem si na Garfie , jak to maji regulovane a ze by se mi to libilo taky.

Offline letfenixa
10872 příspěvků moje polička 26. srpna 2024 16:58

dzizisketa držím tebe aj Šárke palce!

Offline continuity
43077 příspěvků moje polička 26. srpna 2024 17:01

Gatit

ehm, za mě je rozhodně lepší jim dát ten mobil než s nima začne definitivně mlátit puberta. Rozhodne se líp nastaví pravidla a všechno. 

Zrovna nějakou komunikaci přes třídu bych podpořila, je dobrý, když se naučí vyřizovat si věci se spolužáky naprimo. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. srpna 2024 17:04

Gatita já bych si zjistila, jestli všichni jsou opravdu všichni/ většina 

Jaké máte hodinky?

Offline Aranel
6604 příspěvků moje polička 26. srpna 2024 17:29

Garfie To mě taky napadlo, že je to lepší než papírový ubrousek nalepený na chlebu s paštikou (ale možná už takový svačiny neexistujou )

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. srpna 2024 17:34

Aranel to už jsem dlouho neviděla My to nosili v potravinářské fólii, teď mají všichni krabičky 

Offline Gatita
8620 příspěvků moje polička 26. srpna 2024 17:37

Evaeva nejake Armod nebo tak nejak? Prijdou mi docela dobry, ale srovnani nemam a stara se o to muz. 
continuity jasne, necekala bych s tim do patnacti, ale je to fofr. Mam ted v planu mu par veci ukazat (jako treba co se muze stat s fotkou, kterou zverejnis), osvetova cinnost v mem podani bude tak na rok minimalne

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 26. srpna 2024 17:46

Nebyli jste někdo někdy na tom skibi outletu? Vyplatí se tam jet sama s dětma přes Prahu, nebo spíš ne?