Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 24. srpna 2024 13:44

Potrefenáhusa Není vás víc? Že by jeden rodič vozil do a druhý ze skautu?

Edit: Myslím víc rodin s malými skauty

Online Potrefenáhusa
38849 příspěvků moje polička 24. srpna 2024 14:27

brrr musím počkat, jak se to vyvine, jestli tam budou děti i od nás z města 

Offline Jos
příspěvků moje polička 24. srpna 2024 14:31

Potrefenáhusa jj vyslovnost jeste u syna taky hodne zaostava. Ale to se vypiluje, jsou mali a v peci logopeda. A uprimne, ja rackuju a nikdy v zivote me to nelimitovalo ani v nejmensim. Sice min nez Havel, ale porad dost. Takze hlavne ze uz kluk mluvi a opakuje jak papousek naprosto vsechno, zejmena po me. Snad to za ty tri roky nez pujde do skoly dozene uplne

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 24. srpna 2024 17:02

Asi budu znít jako kráva, ale neskutečně mě vytáčí rodiče, co dětem na koupaliště nevezmou žádné hračky, míče apod a já pak po pěti minutách nepřítomnosti naháním naše věci po celém koupališti. Vůbec mi nevadí, když si někdo něco půjčí, hlavně malinké děti, co z toho nemají rozum, ale tenhle styl, kdy přijde banda větších děti odnese věci úplně jinam a jejich rodiče na to čumí to vážně vadí.

Offline letfenixa
10871 příspěvků moje polička 24. srpna 2024 17:30

monis vadilo by mi to veľmi. 

Online Raduza
příspěvků moje polička 24. srpna 2024 17:44

monis tohle mi vadilo hodně.  Už je to sice delší čas,  ale vzpomínám na scénky, kdy moje dítě chtělo svoje hračky zpět a to dítě co si je pujcilo,  ho ještě třeba flaklo kyblikem po hlavě.  A rodiče čuměli.  To jsem se pak změnila v hodně neprijemou osobu. Jsem ráda, že už to mám za sebou.

Online continuity
43069 příspěvků moje polička 24. srpna 2024 18:00

monis Raduzamě teda vadilo i to, že se k mým dětem často připletl cizí jedináček a rodiče si oddechli na lehátku. Takže jsem místo dvou hlav hlídala tři a to jedno ještě zcela neznámé.

Bez jakékoliv reciprocity, ještě s překvapením, když jsem to dítě šla vrátit, ač jsme z koupaliště neodcházeli..

Online Janulik03
20245 příspěvků moje polička 24. srpna 2024 18:34

Požičané hračky, pche! A uz sa vam stalo, ze ste saxstali hromadnou babičkou?

Koniec školského roku u nas na dedinskej škôlke je taka hromadna rozlúčka na školskom dvore. Každý nieco prinesie, deti maju vystúpenie, potom taká voľná zábava.

A tento rok dcera nemohla. Tak som išla s malou ja. Keďže tych rodičov nepoznam a oni sa všetci poznajú, tak spolu sedeli , kecali, bavili sa deti lietali. Aby som sa nenudila, tak som malej a jej kamarátke vymýšľala program. A zrazu mam okolo seba všetky deti , tancujeme na hudbu z telefónu,  pretekame sa v chodzi stvornozky a podobne. A rodičia mali voľno. 

To je v poriadku. Ale ked sme odchádzali, tak mi jeden otecko celkom nahnevane povedal, ze oni sa ešte bavia a kto bude s deťmi. a naša malá sa postavila a ze nechaj moju babinku.

No bola to sranda.

Offline letfenixa
10871 příspěvků moje polička 24. srpna 2024 18:41

continuity Janulik03 tak to boli riadne drzi ľudia

Online Janulik03
20245 příspěvků moje polička 24. srpna 2024 18:52

letfenixa to by som zas netvrdila, mozno si mysleli ze nejaka opatrovatela. Nebrala som to v zlom, mňa to pobavilo. To malá sa vytočila

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 24. srpna 2024 19:01

Janulik03 otec si asi myslel, ze si skolka ze srps plati animatorytakhle drzy snad nikdo nemuze byt...

Online Janulik03
20245 příspěvků moje polička 24. srpna 2024 19:03

monis

Nahodou reraz ked sa stretneme ma vždy zdraví zďaleka. 

Offline tv
4197 příspěvků moje polička 24. srpna 2024 19:10

Prosím vás, já ještě nemám nic nachystané pro děti do školy..hecli jsme se jen je koupi tenisek na tělocvik, papuče nevíme kde jsou, asi v černé díře. Matka roku zase. Ale zato jsem teď zavařila 12 kilo rajčat.

Offline Tabea
8096 příspěvků moje polička 24. srpna 2024 19:15

monis to mi taky vždycky vadilo fest. Rikala jsem cizím dětem, že si klidně něco můžou půjčit, ale ať si s tím hrajou u nás a nikam to nenosí. U nás na hřištích žádný erární hračky neleží, max tak jedna dvě zapomenutý lopatky. 
Jednou přišla cizí matka přes celý hřiště, čapla náš kyblík a šla si ho zabalit. Její dítě si jejich kyblík (stejnej) zakopalo tam, co seděli do písku.

Offline Tabea
8096 příspěvků moje polička 24. srpna 2024 19:18

tv aspoň z toho do začátku školy nevyrostou.
A rajčata by těžko počkaly.

Offline Karja
44671 příspěvků moje polička 24. srpna 2024 19:19

Potrefenáhusa MPLee Jo, to jsou samy kamarádšofty a pak vám jejich maminka na konci školkové docházky řekne, že kvůli vašemu dítěti si to její nemohlo svobodně vybudovat jiné přátelské vztahy.

Bože, byla by to prdel, kdyby nás nečekala ještě spousta společných let...

Offline tv
4197 příspěvků moje polička 24. srpna 2024 19:19

Tabeaže jo? Aktovky a pouzdra máme, zbytek se poladi, až začne škola.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. srpna 2024 19:21

Karja po prázdninách si každá může najít úplně jiné kamarády 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. srpna 2024 19:24

tv já jsem ráda, že to máme dopředu (tento týden, zase to nepřeháním), až začne škola, bude honička. Ale pro nás je to premiéra.

Offline Karja
44671 příspěvků moje polička 24. srpna 2024 21:26

Evaeva No hele ony se už po té intervenci te matky ani moc nekamaradi a řeknu ti, kéž by to tak bylo. Ale holek je ve třídě 7, takze asi nás ještě čekají ještě nějaké zajímavé chvilky.