A teda dnes sme bolimprvy raz kocikovat Oliviu a ona zaspala akonahle sme s kocikom vysli von na vzduch. A doma po vecernom kocikovani mi este spala dalsiu hodinuba pol v overale prinotvorenom okne, nakojila som ju a spi dalej. Ja normalne nechapem. S muzom sme kym spala stihli upratat, poumyvat a povysavat cely byt
.
Vše o těhotenství a dětech
Na návštěvu jsme vyráželi s rýmou. Vrátili jsme se se dvěma totálně rozloženýma řvoucíma dětma. Teplotu nemají, paralen nezabral, rýma se nezhoršila, navíc starší jí už má tři dny, uši je nebolí... Teď už naštěstí oba spí. Co je tohle sakra za nemoc
Navíc jsem měla na prázdniny spoustu plánů![]()
Jimik já to o těch dvou měsících taky slyšela, ale v zimě je to trochu nepoužitelné, no. Mladší měl hodně dlouhou tu fázi, kdy občas udělal tři kroky (doslova), to teda nosil návleky, ale jakmile začal chodit (z těch třech kroků se pak najednou dostal na chůzi rychle), dostal boty. Zase bych z toho úplně nedělala kovbojku, reálně venku chodil možná hodinu denně, tak si nemyslím, že mu vhodné měkké boty uškodí.
Podarilo sa mi na Marketplace kúpiť zimnú kombinezu Didriksons za výbornú cenu, takže ocakavajte skorú jar, je bledoruzova, počká na betsey Alicu, ak bude ochotná chodiť von.
DrowRanger Ona se ta doporučení pořád mění. Já už si to úplně přesně nepamatuju, ale v 80. a 90. letech se dával dětem ADvitamin a mám takový pocit, že jen těm nekojeným. Já bych taky viděla cestu v tom, dát to déčko matce, ale otázka je, kolik se ho do toho mléka dostane.
letfenixa juuu, teším sa, s tou tohtoročnou sme už pár bobovani užili
Evaeva Tak já o těch dvou mesících vím taky, ale chápala jsem to tak, že se nemají kupovat pevné boty. Spíš mě zarazil ten způsob, jakým to bylo podané, protože jsem nechtěla žádné "tvrdé" boty, jen zateplené kožené capáčky a stejně mě sjeli. A kupovat zimní boty v zimě je evidentně blbost, všechno už je skoro vyprodané a nově naskladněné už nebude, prý se začínají šít jarní sandálky, mi bylo řečeno.
crazydaisy v mateřském mléce je vitaminu D málo.
Ještě by bylo možná řešení, dávat Vigantol jen jednou týdně, týdenní dávku, ale to bych se poradila s lékařem.
Jinak mi teta pediatr říkala, že podle nejnovějších výzkumů by i starší děti mohly klidně dostávat Dečko v zimě až do puberty.
DrowRanger no problém je, že Korálka sa po pol hodine zobudí a treba ju ďalších 20-30 minút uspavat, plus ju ešte chvíľu voziť, aby zaspala tvrdo a nezobudila sa pri transporte do bytu, takže vonku s nou treba byť tak hodinu a štvrť.
Potom doma ešte tak hodinu a pol vydrži spat, ale aj to sa podarí len sem tam, dnes napríklad spala len 4x30 minút za celý deň
crazydaisy Vcera som sa na to akurat pytala pediatricky a vravela, ze tie hodnoty decka su nebezpecne az nad 350 a ze 90% deti nedosahuje ani 35 (netusim, co su to za jednotky), ze ma par deti, co mali 70 a to povazovala za vyborny vysledok. Ze nie je velmi realne aby pri doporucenej dennej davke decka matka dieta predavkovala ked mu dava este samostatne vitamin d ale nevedela mi povedat, ci by stacilo ak len matka by ho brala.bale myslim, ze nedostatok decka sposobuje krivicu ci nieco take, tak to by som asi neriskovala.
continuity ja som akurat minule citala nejaky clanok, kde sa v nasich koncinach odporucalo brat vitamin d takmer celorocne a pausalne pre vsetkych. Myslim, ze len letne mesiace uvadzali, ze sa brat nemusi.
betsey ach tvoja Koralka je ako cez kopirak moj Artur :( ten nosic ti nezakceptovala? Mne spal poriadne az v nom a potom som ho teda neskor ucila na postielku, ale to mal 8 mesiacov.
Evaeva prosimte my jsme byli dnes na tom Déčkosvětě a litovat nemusíte, že jste ho nestihli. Je to malý, nic extra a spousta dětí.
Je tam jedna hezká místnost s tou uspavaci znelkou oveček a několik tlačítek, kde můžeš ovládat krajinu decka. Zbytek je ale jen herna s velkými kostkami, kde řve milion dětí a několik dotykových obrazovek s hrama jak na mobilu.
Jako zábava na chvíli dobrý, ale výlet přes půl Prahy s dvěma dětma asi není nutný.
DrowRanger v nosiči sa jej veľmi nepáči, vydrží tam, ale tiež viac ako pol hodinu spánku v ňom nedá. Ona spáva tak zvláštne, vela krát ju nemusím ani uspavat a zaspí sama, ale sú to len tie pol hodinovky. Sém tam prekvapí a aj bez akejkoľvek mojej snahy spi aj dve hodiny, ale to je len občas a vždy som z toho taka vystresovana, že namiesto toho, aby som si to užívala ju chodím každú chvíľu kontrolovať, či dýcha ![]()
No ale veľmi sa nesťažujem, hlavne, že spi v noci ![]()
crazydaisy ja si myslim, ze pokud by brala matka hodne hodne dcka, tak by se to v mlice projevit melo. Ale pediatricka se tomu dost smala, kdyz sem se ji na to ptala:) ale ona teda neverila ani na boleni bricha po vigantolu. Cetla jsem nekde, ze je to zpusobene tim nosicem-sojovym olejem. Blby je, ze malej je zimni dite, ty to fakt potrebujou:( ja jsem kapala dost nepravidelne, Tondovi bude dva a pul a porad mame tu prvni lahvicku
ale dikybohu krivici nema. To jsem moc nepomohla, co?:D
žluťásek prosím a kdy to končí? Syn to má slíbené, tak jsem doufala, že to ještě stihneme třeba na konci týdne, i když poslední dobou o tom tolik nemluví. Za poslední měsíc ještě nebyli zdraví. My bysme jeli asi autem, tak to je dvacet minut. Škoda teda, že to není lepší, taky jsou prázdniny, tak je tam víc dětí.
continuity já klukům déčko v zimě dávám pořád. Tak dvakrát týdně jim kápnu pár kapek do jogurtu, my s mužem bereme nějaký z dm, co se bere jednou týdně.
DrowRanger tam je nějaký sklon slnečných lúčov oproti povrchu zeme. Myslím,že vhodné obdobie končí okolo 20. septembra, to by bol začiatok niekde v polovici mája.
Evaeva ja im ho dávam tiež, teda nepravidelne a to im potom kvapnem viac kvapiek.
Od narodenia mladšieho dávam Devit, vigantol vtedy nebol dostupny, tak nám lekárka odporučila tento. Vigantol staršiemu nič nerobil - resp brucho ho bolelo či som ho dala alebo nie.
crazydaisy za naší malé byl výpadek vigantolu a dávali jsme d vit od firmy jamieson. Nosič je tam slunečnicový olej, co zkusit třeba tuhle variantu??
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.