rasaNori ale vážne, na čo to je?
Vše o těhotenství a dětech
tv já si dnes vzpomněla, že dítě potřebuje látkový ubrousek na svačinu...kde se taková věc shání prosím vás?
v galanterii
rasaNori to mě fascinuje, jak se na tom furt trvá ![]()
Mají mít taky jarmilky a modrý trenky? ![]()
letfenixa na šikanování malejch dětí, vy jste to před třiceti lety ve škole mít nemuseli? My povinně taky svačili na ubrousku, jakože asi hygiena a etiketa? Nebo nevím, každopádně to bylo povinné jen v první a druhé třídě, pak už jsme mohli drobit na lavice.
O obrousku nevím nic. ![]()
žluťásek nikdy som to nemala, ani som to nikdy nikomu nevidela a v živote ma nikto za drobenie na lavicu nehrešil.
žluťásek ok, já na to teda zatím kašlu. I když naše paní učitelka spíš vypadá, že sotva opustila vysokou školu ![]()
continuity letfenixa jste na Slovensku kulturní barbaři ![]()
(je to samozřejmě naprostá blbost)
Já úplně vidím, jak na ten ubrousek kápne třeba marmeláda, kečup a děti to mají měsíc schované pod lavici. Pokud to nebudou nosit každý pátek domů, abys to vyprala přes víkend. rasaNori Od toho mají krabičku na svačiny, aby tam padaly drobky.
Candance Asi takhle - tvoje deti budou nejsikovnejsi a nejsamostatnejsi s takovýmto pristupem;-)
Já jsem ten latkovej ubrousek viděla loni v září v déemku
moje děti chodily do školy tady. ![]()
tv já si myslela, že to nosí pořád, každý den. Právě mi nebylo jasné, jak mu to budu balit k té svačině. Resp mi bylo jasné, že to zastrčí někam na dno kapsy a zapomene, že to má ![]()
Karja kdyby jsi znala tu mladsi, vedela bys, ze zbytek roku pak budeme hledat sesity (hlavne ty, ktere si mysli, ze si koupila a po tydnu se zjisti, ze jen chtela koupit)
tv Karja tak.jsem se vyhecovala, a primo na plazi kazde objednala 5 paru tenisek ruzne velikosti a kazde dala kod do zasilkovny na vyzvednuti. Manzelovi jsem dala pripominku, aby pripomnel starsi, aby vratila to, co nevyberou (teenageri umi nakupovat a vracet). Pokud to nezvladnou, vratim to ja, protoze v tom eshopu bylo 90 dni na vraceni.
Timto se chvalim a z me strany povazuji deti za pripravene na skolni rok. Jeste me tedy ceka boj o krouzky a casy v ZUS.
Candance :DNo hele to je ale takovej sambo styl ta mladší, to jsou ale šťastný lidi po celej život!
No tak to vidíš, já objednávala jak drak, u Alzaboxu jsem si připadala spíš jako pošťačka!
Archivářka U nás to byl bonbobenzín. ![]()
žluťásek Ano ano, látkový ubrousek. Škemrala jsem, aby mi na něj maminka něco hezkeho vyšila.
MPLee ten Lipo náramek jako povzbuzovadlo je geniální, musím si to zapamatovat až zas naplánuju nějaký dlouhý výlet ![]()
Už si jdu zase stěžovat. Víte kdy vám karma vrátí návraty domů v pubertě? Když pošlete děti s prarodiči na dovolenou. Starší včera odjela poprvé s našima k moři, ráno napsali, že dojeli a od té doby ani vidu ani slechu. Večerní videohovor nepřijat, následující zpráva s dotazem, jak si užili první den neodpovězena. Mama přitom byla na WA večer přihlášená. Vím, že jsem šílená matka, ale dítě je poprvé s někým jiným na dovolené a toto se mi nelíbí velmi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.