Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. srpna 2024 21:30

Karja no my tady se budeme těšit ale jinak ti přeju, ať se vzájemně vyhýbají co nejvíc 

Offline Karja
44671 příspěvků moje polička 24. srpna 2024 21:34

Evaeva No já se teda netesim:D. Ale od první třídy se můžou navštěvovat samy, a tak nějak být samostatnosti a my se nemusíme vůbec potkavat:D. Ale říkala teď jedné moji kamaradce, že to asi prehrotila:D:D. 

Offline letfenixa
10871 příspěvků moje polička 25. srpna 2024 12:22

Môžem povedať, že v porovnaní s minuloročnou dovolenkou v Chorvátsku je Lukasko oveľa menej náročný. Fungoval, či v mori, či na výletoch alebo na ubytovani. Aj so stravou to bolo v pohode. Vlani na výlete v Terste odmietol čokoľvek z ponúkaného, dokonca časť obeda strávil pod stolom. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 25. srpna 2024 13:24

My jsme si včera dali procházku ze Zlatého Návrší, přes Labskou boudu do Rokytnice. Starší to dala skoro celé po svých. Jestli se nesla 3-4km? Celkem jsem na hodinkách večer měla 17km. Celé to teda šla v těch šílených blikacích teniskách a ještě si nesla kočku. Protože kočička, co se jmenuje Růženka, musí vidět Růženčinu zahrádku Ale přišli jsme na motivační zlepšovák. Dostala na ruku hodinky z lipo bonbonů a u každé turistické značky si mohla jeden ukousnout. Vydrželo jí to skoro celou cestu. 
Mladší si teda sežral celý náramek už na Labský a 90% cesty jsem ho nesla. Ale i tak to byla s nima už pohoda a šla bych hned znovu. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. srpna 2024 13:31

MPLee jo, motivační bonbóny taky používám I tomu tak říkám přímo před nimi. Ale je teda dobrá, tolik by zvládl možná starší

Offline Kokoska
34918 příspěvků moje polička 25. srpna 2024 14:11

Sestilety chlapecek si dal dneska na venkove cyklovylet s muzem pres lesy, louky a kopce. Manzel rikal, ze ujeli tak 10 km, takze spis asi vic. Teren nic moc, rozbity lesni silnicky, obcas louka nebo polnacka. Dite bylo lehce znaveny, ale uz zas radi. Je dobrej!

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 25. srpna 2024 15:34

MPLee u nás se tomu říkalo "antifunín". A říká. Sedmnáctiletá si právě byla koupit několik pytlíků antifunínu na vandr.

Na výlety ji doprovázíval plyšovej opičák Abušek. Kurňa kam ty roky zmizely?????

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 25. srpna 2024 16:23

tv jak jako matka roku? My nemame nic. Podle me maji svacinu v batohu jeste. Protoze jsem hned po vysvedceni musela na mesic pryc. Prezuvky, tenisky nic, nemame. A kazda potrebuje aspon 3- telocvik a treninky. Ted jsme na dovolene, vratime se v sobotu a v nedeli maji turnaj. Ja pak zase odjitdim.

Penize na sesity dostanou. At si koupi, co chteji.

Offline tv
4197 příspěvků moje polička 25. srpna 2024 17:30

Candance vyhravas 

Offline rasaNori
8834 příspěvků moje polička 25. srpna 2024 18:10

tv já si dnes vzpomněla, že dítě potřebuje látkový ubrousek na svačinu...kde se taková věc shání prosím vás?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. srpna 2024 18:15

rasaNori to by mně taky zajímalo, asi mu dám pánský kapesník Vzpomínám si, že jsme to taky měli mít a podle mě nikdy nepoužili

Offline rasaNori
8834 příspěvků moje polička 25. srpna 2024 18:18

Evaeva takhle učitelka vypadala dost namotivovane, tak jsem zvedava:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. srpna 2024 18:24

rasaNori jako na ubrousek?

Offline 999
19814 příspěvků moje polička 25. srpna 2024 18:25

rasaNori Mívají to v obchodech, kde se prodávají a šijí závěsy, záclony, ubrusy, a tak.

Offline tv
4197 příspěvků moje polička 25. srpna 2024 18:33
Reakce na rasaNori:

tv já si dnes vzpomněla, že dítě potřebuje látkový ubrousek na svačinu...kde se taková věc shání prosím vás?

​Jakože cože?jako k čemu?

Offline RoSa
10162 příspěvků moje polička 25. srpna 2024 18:34
Online Raduza
příspěvků moje polička 25. srpna 2024 18:53

rasaNori to se ještě pořád vyžaduje, látkovej ubrousek?

Já si ještě pamatuju ten svůj a taky že mi k ničemu nebyl.

.

Offline rasaNori
8834 příspěvků moje polička 25. srpna 2024 18:58

Evaeva jj na ten taky:D

tv prý aby si nedrobili na stul:D 

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 25. srpna 2024 18:58

rasaNori my jsme ho měli taky v seznamu a paní učitelka pak v průběhu týdne ujasnila, že to je nějakej stoletej seznam co se furt množí a nic takového kupovat nemusíme. 

Takže pokud to nemáš doma, já bych vyčkala. Kdyžtak dáš nějakou pěknou utěrku

Offline rasaNori
8834 příspěvků moje polička 25. srpna 2024 18:59

žluťásek vysloveně na něm trvala. Nicméně je to jedna z myslím 5 věci co má mít, tak asi vyrazím do ikey:D