Díky všem. Dle Wa skupiny, kde se to taky začalo řešit, kytku bude mít skoro každý, kornout pár dětí.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir z dětství to taky neznáme, ale občas s tím nějaké děti vídám no.
Kytku k začátku roku? To je katastrofa, tahle kultura pozorností a dárečků ke každé blbině.
dzizisketa kytku jsem nesla i já před 30 lety ![]()
Která matka si přečetla pokyny ze školky teď, a dočetla se, že děti si mají už v pátek na zkušební hodinu donést vlastní kapsář a ručníček? ![]()
Ručníčky jsem objednala na Alze, ale pro ten kapsář budu muset zítra zajet do Řep, haha!
dzizisketa kapsář
na co to mají? Mně to zní jako černá díra na oblečení ![]()
Syn vytáhl flétnu a hrál, co se učil ve školce. Jen tak z voleje. A já si teď samozřejmě říkám, jestli to není škoda, že nebude pokračovat ![]()
dzizisketa tak po nás se (kromě školného) nechce vůbec nic, žádné pomůcky, žádné sešity, žádné hajzlpapíry, a doteď celou školu tvořila ta jediná třída o 18 žácích, tak mi to celé připadá takové až rodinné, kamarádské, donést kytku mi vůbec nevadí. Samozřejmě je to tím, že mám kytky po ruce. Muset pro ni někam jít, tak se ve své vrozené lenosti na to zřejmě vyprdnu. ![]()
nemáte někdo tip na plavecké brýle na drobný 3 letý obličej? Samozřejmě růžové nebo fialové? ![]()
A na jaké pastelky jste přešli ze Stabilo woody? Na dceru už je ta stopa trochu moc široká, ale obyčejné pastelky ji štvou, že nejsou tak výrazné.
MPLee Woody jsme nikdy neměli, vždycky Stabilo Trio. Doporučují je jak v naší školce, tak ve škole.
MPLee U nas taky jedou stabilo trio.
MPLee tak vyrazne, jako woody asi nic nebude. Ale moc fajn jsou ty tluste drevene pastelky z ikei. S temi kresli rada. A koh-i-noor polycolor, ale to hlavne proto, ze si do jejich obchodu chodi vybirat kusovky podle barev, co se ji zrovna libi a hodi. A ja mivala pro sebe fakt rada faber castell classic colour, stabilo mi moc nesedely.
Edit. Ted jsem se sla podivat to supliku, jake ty faber castell mam a dcera tak zjistila, ze mam krabici se spoustou pastelek, asi 80 odstinu. Je nadsena a ja mam asi problem
do ted jsem ji to tajila ![]()
MPLee tlusté trojhranné Koh-i-noor mají celkem výraznou stopu (ne jako ty Woody). A super výrazné jsou gelové voskovky z Lidlu.
Evaeva dzizisketa i já před 61 lety
Astry ze zahrádky, to jediný si asi z prvního školního dne pamatuju.
Evaeva Kapsář je na výtvarku, ne?
Aranel na co? To není takové to "tričko" na ramínku ve skříňce? Navíc v MŠ není výtvarka ![]()
continuity vďaka, toto nechce, lebo to je skladacie tak do auta, nie do školy.
Kornout/kytka do první třídy, nosí se?
u nas nemel nikdo nic, 1-2 deti mely nejaky kcet s nevedely, co s nim.
Kytku k začátku roku? To je katastrofa, tahle kultura pozorností a dárečků ke každé blbině.
Už jsem na debatu o kytkach čekala
.
Ty dárečky a pozornosti mi taky přijdou nešťastné. A to i za tábor se už něco nosi. Za chvíli budu dávat baksis prodavače, že mi spočítala nákup.
MPLee Js teď vlezla do zvenku úplně obyčejného papírnictví v Boskovicích a úplně jsem zirala nad tož výbavou, měli tam miliardu druhu pastelek, tlustý, tenký, pro pravaky, pro levaky, maped, faber-castell, pelikan, stabila, od všeho několik druhu.
koupila jsem nakonec takový menší pelikany a jsou fajn
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.