Evaeva já mám dítě do konce týdne u babičky a sama pro heslo asi nejdu ![]()
Jedno hezké místo bylo u průhonického parku. Ten mě fakt překvapil, nebyla jsem tam věky a je to tam krásný.
Evaeva já mám dítě do konce týdne u babičky a sama pro heslo asi nejdu ![]()
Jedno hezké místo bylo u průhonického parku. Ten mě fakt překvapil, nebyla jsem tam věky a je to tam krásný.
Ja teda k zaciatku skolskeho roku nemam v plane doniest nic. Ale mozno si pre istotu hodim do kabelky nejaku bonbonieru keby bol syn jediny s prazdnymi rukami ![]()
žluťásek
ne? Určitě se odpoledne nudíš:)
Evaeva já se budu smažit celý den na festivalu před knihovnou
Kdybyste tu někdo pražský potřeboval úpal nebo tak, moc ráda vás uvidím na literárně divadelním festivalu pro celou rodinu
Mami, tati, dějou se věci na Mariánském náměstí před Městskou knihovnou, budou pohádky, divadla, čtení, vyrábění, deskovky...
MPLee tlusté trojhranné Koh-i-noor mají celkem výraznou stopu (ne jako ty Woody). A super výrazné jsou gelové voskovky z Lidlu.
heleď a ty gelové voskovky jsi sehnala v lidlu teď někdy? Já je mám moc ráda, mám doma z posledního kupu přesně před rokem ještě poslední balení ale od té doby jsem tam na ně nenarazila a myslela sem, že už to nevyrábí, žádné jiné nejsou takové
Mrakoplas Jojo, přesně to jsem.si teď rekla, že asi do kabelky radši něco hodím, ale i tak mi to bude trapný a radši snad jediná nic nedám, jakože chlapovi dávat bonbonireu, když ho neznám vlastně, čím víc o tom budu přemýšlet tím ujetejsi mi to bude přicházet. My dostáváme příspěvek od obce, že tam dítě umístíme (to je nějaká prehistorie asi) a ten se v podstatě nechá ve škole...jakože: toto máte od obce...děkuji nechte si to prosím na pomůcky:D
Jinak dneska nám přišly pokyny a rozvrh a hrozně se mi to líbí. Dcera bude mít třídního, ale některé předměty budou učit i jiní, takže bude mít 2 učitele chlapy, učitelku a druzinarku na dvě vychovy;-). Myslím, že ji to takhle sedne víc.
Muslik mívají je takhle v září a pak okolo Vánoc. Ale úplně stejné, akorát s Minnie, máme z pepca nebo tety, myslím.
Karja ja som vcera pozerala rozvrh v edupage a neviem co si o nom mysliet. Napriklad vytvarnu maju dve hodiny po sebe v piatok. Dve hodiny za sebou sa podla mna ani najvacsiemu kreslicovi nebude chciet. A SJ a literaturu kazdy den dve hodiny za sebou. No som zvedava ako to ten nas adhd zvladne.
žluťásek no jo! Tam jsem s nimi chtěla loni i letos, ale pokaždé bylo vedro ![]()
Mrakoplas Držím palce. My jsme teda vývarku taky měli vždycky dvouhodinovku, nikdy jsme neměli jen 45 minut, co si pamatuji.
Mrakoplas to jsme mívali taky za sebou, dvě výtvarky. Ono než to všechno vyndají a připraví,...
Mrakoplas no syn chodil na 60 minut a stěžoval si, že je to málo
(učitelku měli ale teda fakt skvělou
)
Mrakoplas Dcera chodí na výtvarku už třetí rok, mají 90 minut a asi by vydrželi i dýl, ale teda učitelku mají výbornou a tak různě jim střídá činnosti, že se nestihnou nudit :o)
Ono taky než některé obrázky uschnou, tak to trvá ;o)
Evaeva tato tam bola ako docasny zastup za dlhodobu PN, inak mala hodiny sportovej pripravky, takze asi tak :) A dve hodiny (vlastne to bolo 2 a štvrť) mala nakazane riaditelkou, aj napriek protestom vsetkych, ze je to dlho (boli tam deti 4-6 rokov). Tak sa s rodicmi dohodla, ze si mozu pre deti chodit skor (vecer tam uz riaditelka nebola a co oko nevidi..)
Mrakoplas tohle je fakt úžasná paní, v každém najde něco dobrého, ze všeho upřímně nadšená. Zároveň má ty děti fakt dobře přečtené a nejde jí jen o "umění". Ten druhý rok podle mě syn chodil hlavně kvůli ní ![]()
Mrakoplaspredpokladám, že v rámci dvoch hodín SJL jedna hodina bude písanie a druhá čítanie (ak si teda dobre pamätám, že budete mať doma prváka).
Evaeva Muslik tt gelove nemuzeme, to nam zere mladsi
a ta stopa mi prijde taky dost silna. Kazdopadne meli jsme je z Lidlu, od Tookyland i z Actionu.
Za ostatni tipy dekuju! My mame nejaky Mapedy, ale zkusime teda i jine. Ty woody miluju, nejvic ze jsme ted 3 sady dostali
Ale zase s nima uz dcera nezvlada kreslit detaily a pak ji to rozciluje.
Mrakoplas my na zakladce take meli 2vytvarky za sebou. A ted chodila dcera na malovani a keramiku, oboje po 2 h brecela ze jeste nechce koncit a chce neco dodelat. Ale pravda je, ze to tak nemely vsechny deti. Podle me zalezi, jak to ucitelka pojme. Snad lepe nez ta z krouzku ![]()
MPLee jo, stopu mají hodně širokou.
U nás nikdy nikdo nebrečel, že mu nejdou detaily ![]()
dorota jj tiez myslim
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.