Evaeva kdybys videla, jak malujou nasi kluci... a holky kdovi, jestli budou sikovnejsi. Z vodovek maji nejradsi cernou, protoze pry je nejlip videt. Ty obrazky vypadaj jak z nejaky studie o tyranych detech..
Vše o těhotenství a dětech
Kokoska starší má spoustu pěkných obrázků z té výtvarky, ale detaily ho nezajímají. Barvy teda taky moc ne, resp. je mu jedno, jestli odpovídají skutečnosti. (Jak říkala paní učitelka ve školce, klukům stačí čtyři barvy, holky potřebují i pleťovou a lososovou
)
Evaeva ona nebrečela, pronesla že "hm tak to teda nebude vůbec hezký, protože teď se mi spojilo oko s tvářičkou. Ale mě je to jedno, když to bude ošklivý, stejně ho dám babičce k narozeninám" ![]()
Syn hrozně zamrzl, pořád kreslí takové tříprsťáky, tváře nebo řasy to nikdy nemělo
On je spíš na abstraktní projev.
Evaeva Ríša používá i pleťovou, jen tuhle nadával, že by potřeboval o odstín tmavší, protože Ronaldo přece není tak bledý! ![]()
Tiez vam davaju deti prezyvky? Starsi to nikdy nerobil, ale mladsi ma srandovne napady. Okrem mamuta mi na všetko odpovedal "dobre, panička" a najnovsie som pani Kečupova
.
Viktor dnes spí s bezdrátovou klávesnicí. Chtěla jsem mu ji odebrat, když se mi zdálo, že už spí, ale zamumlal, že musí ještě pracovat a držel se jí jak klíště. Koukám, že ty moje home officy mají různé dopady. ![]()
Pinot Noir Nene![]()
Pinot Noir haha, to mi připomnělo, jak jednu dobu spal syn s fleškou. Klávesnice je velká, ale my jí furt hledali někde za postelí. Ještě musela mít i víčko ![]()
Mrakoplas Lukáško mal vlani presne v piatok poslednú dvojhodinovku výtvarnej, oni už moc viac tí prváci v piatok nedajú, ale ani väčší teda. A veru mi väčšinou povedal, že aj tak to nestihol, čo robili. Starší žiaci, čo majú už len 1 hodinu výtvarnej, tak to majú v rozvrhu za sebou výtvarná a prac.vyucovanie, aby aj stíhali.
2 slovenčiny za sebou nemajú, majú SJL, MAT, SJL, jedna je písanie, druhá čítanie, a teda v 1.triede je ten rozvrh taký formálny, učiteľka im dávala robiť tak, aby udržali pozornosť a zároveň mali dorobene.
@Pinot Noir Jako moje děti si vyrábí papírové notebooky, a nosí sluchátka, mají kalkulacku, telefon, klávesnici starou, i myš, u našich ještě vyhrabaly i pevnou linku...a různe se o to dohadují, co kdo bude mít kdy, sestavují kanceláře a furt nekomu telefonuji...Někdy si u toho říkám, že škoda že někam nějaké zajímavější povolání, že na tohle se fakt divné hraje:D Ale malamala říká, že počítání je nejlepší práce, nemusíš ani nikam chodit!:D
Si stěžuju, třeba to pomůže, že nám ty vedra dost nalomily poobědový spaní a je to (i s ohledem na provozovanej typ dítěte) chvílema dost náročný.
Zina Soucitim! To uz je pak to dite jak rozbuska...
U nas zas vedro zpusobuje nemoznost odpoledni spanek vynechat, procez usina v pul 11, a ta chvilka klidu pres den me moc nevytrhne
Do toho mimini separacka, rymicky, aspon ty 30+ vedra uz by mohly jit do (_|_)![]()
U nás byla náročná noc, jestli vedrem nevím, ale můžu to na něj taky klidně hodit, je v tom kus naděje na zlepšení s podzimem ![]()
Evaeva já jsem taky utejrana a starší, místo aby v 7 nesla vzbudit, jako když jde do školky (dneska nejde), strašila už od čtvrt na 7 ![]()
Potrefenáhusa u nás teď kluci vyspávají, jak se jim to blíží
Starší teda vstával v sedm, ale mladší vyspává do osmi. Ale staršího jsme naučili chodit k nám opravdu super tiše, když vstane ve svých klasických 6:30, takže je mi to jedno - snídani mu dělá muž. Mimino má bohužel ve zvyku si dát mlíko v šest a pak ještě hodinku pospat, to mi úplně nevyhovuje. Ale dneska vstával každou hodinu od čtyř, jednou byl dokonce pokakaný a mezi 11 a 12 byl vzhůru, sice bez nás, ale my museli čekat v obýváku
Celkem.se.těším.na.vikend
Ad školka - my žádný příspěvky neplatim, ale na nějaký lepší omalovánky bych jim teda přispěla skoro rada ![]()

Můžeš něco nakoupit a ještě to dát jako sponzorský dar (to se dá asi nějak odečíst z daní)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.