Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
29877 příspěvků moje polička 30. srpna 2024 10:19
Offline Aranel
6605 příspěvků moje polička 30. srpna 2024 11:03

Evaeva No ale podzim kdy, kdy?? Celej příští tejden má bejt zas 30.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. srpna 2024 11:25

Aranel jo no, ale pořád je to blíž než v červnu

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 30. srpna 2024 12:26

Evaeva zase si nenpředstavuj žádná veledíla jako od malého Pinot Noir    ale na 3 roky mi to přijde dobrý a hlavně ji to baví a zabaví se tím dlouho. 

Offline Jimik
příspěvků moje polička 30. srpna 2024 12:36

MPLee Mě tedy ty obrázky přijdou jako hodně nadprůměrné u tříletého dítěte. Ten vodovkový je úplně úžasný, vždyť mají výrazy v obličejích.

Offline Pinot Noir
29877 příspěvků moje polička 30. srpna 2024 12:44

MPLee to je krásné, ten malovaný barvami - mnozí prvňáci takhle nemalují. 

Online Karja
44691 příspěvků moje polička 30. srpna 2024 13:03

Tak máme taky adaptak, i s rodicema ale, na vodě, celej vikend Zatím se mi povedlo přesvědčit muže, že by měl jet set s velkoumalou aby mohl vzít nějaké další dítě do lodiz jehož rodiče nepojedou:D. Ale jestli couvne, nebo onemocní, tak to sliznu ještě pojedu se dvěma:D:D

Offline Jimik
příspěvků moje polička 30. srpna 2024 13:07

Karja Ty jo, tak to je hustý adapťák. Na vodě spadnou všechny masky, řečeno s klasikem

Offline Kokoska
34947 příspěvků moje polička 30. srpna 2024 13:09

MPLee Pinot Noir takhle by to barvama nenamaloval ani nas devitilety! A to ostatni ani ten sestilety :(

Online Karja
44691 příspěvků moje polička 30. srpna 2024 13:11

Jimik Hihi, hele ono je to pro celou školu (něco přes 50 děti) a naberou se rodiče/pratele, aby to vyšlo jeden dospělý na dvě děti do lodky. Ale je jasný, že od prvňáků vždycky některy rodič pojede.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. srpna 2024 13:16

Karja to je hustý! Ale jako dobrý. A víkend se dá přežít, i když to bude blbý 

Online Karja
44691 příspěvků moje polička 30. srpna 2024 13:20

Evaeva Jo dá a navíc je to u nás doma, nemusíme tam spát nebo naopak můžeme přijet jen večer do kempu a tak. Ale stejně budu radši, když pojede muž a nepojedeme celá rodina a já tam večer zajedu. Jednak bychom nevzali žádné starší liché dítě do lodi a to je takovy blbý. A já se teda necejtim vůbec sama vézt dvě děti. Ale úplně to vidím, jak si toho černýho Petra vytáhnu a zoufale se tam pak motam kolem nějakýho otce, co mi bude neustále muset pomáhat a radit:D:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. srpna 2024 13:27

MPLee na tři roky hodně dobrý! Mladšího kreslení nezajímá, ten rád vyrábí a tvoří. Tohle teda donesl z tábora, jsou to nějaké postavy.

Starší maluje takhle 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. srpna 2024 13:47

Karja no to jo. Já bych si do lodi cizí dítě nevzala a dvě děti jedině, že by to jedno bylo tak 12+.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. srpna 2024 13:53

Nevím, jestli si pamatujete, jak jsem vždycky psala, že kluci si k Vánocům nic konkrétního nepřejí. Tak letos už se na vánoce intenzivně chystají - jako každý rok (už tady jede my tři králové ), ale mladší má už seznam tak na tři roky dopředu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. srpna 2024 14:03

Nenapadá vás, kam máme zítra vyrazit?Nějaký výlet v přírodě ve stínu pro kočárek nebo nějaký jiný fajn cíl, kde nebude milión stupňů.

Offline Jimik
příspěvků moje polička 30. srpna 2024 15:07
Reakce na Evaeva:

Nenapadá vás, kam máme zítra vyrazit?Nějaký výlet v přírodě ve stínu pro kočárek nebo nějaký jiný fajn cíl, kde nebude milión stupňů.

Evaeva Tak co to vodní hřiště v Thomayerových sadech? Tam je nějaký stín celý den, teda jasně že se posouvá. Jde se tam příjemně zastíněnou alejí kolem Rokytky. Cestou je ta knihovna a kavárna ve mlýně a taky se dá nakouknout do Libeňského přístavu. Akorát my tam chodíme v týdnu, tak nevim jak je to vytížené o víkendu.

Offline Suya
příspěvků moje polička 30. srpna 2024 15:07

Evaeva Minizoo ve Velke Chuchli mate ochozenou? My tam byli taky ve vedru a krome jednoho useku po slunci je to v lese, parkovali jsme u hriste s kohoutem na vodu, cestou dalsi hriste v lese a u zoo stanek v provozu

Online rasaNori
8835 příspěvků moje polička 30. srpna 2024 16:36

Dite jde v pondělí do první třídy, takze cely den pokaslava a ze ji skrabe v krku, já jsem odpadla včera večer, dnes je mi asi tak na umreni a malý dítě je taky nějak nenalozene...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. srpna 2024 17:26

Jimik Suya díky! Hřiště znám, ale představovala bych si i nějaký program pro dospělé. Ten zookoutek není blbý nápad.

Já myslela na Koněpruské jeskyně, ale nějak mi nepřišlo, že se tam budu mít hodinu co dělat s kočárkem.