Evaevamůžeš se nechat vyklopit v Srbsku a kolem Berounky lze chodit celý den
Vše o těhotenství a dětech
continuity to zase nechci, dnů s jen miminem mně teď čeká dost
Já chci do domu přírody tam.
Evaeva to ksem ti zrovna chtěla navrhnout, ze jsem koukala, ze tam jeden je
Potrefenáhusa no u těch jeskyní je novej, ale jestli se tam Evaeva zabaví hodinu s kočárem, nevím
Evaeva na tom marvanku už jste byli, že? Muzeum Říčany a pak koupačka v rybníku, případně pak procházkou na vlak do Světic.
To jsem měla trochu v plánu já, ale syn byl týden u babičky a zítra chce být jen doma. Asi mu klidně vyhovim, studená voda ze sprchy teče, víc nepotřebuju.
Som dnes skontrolovala aktovku a peračník a zistila, že fakt by sa mu zišiel nový. Zatiaľ ten minecraftovy nepýta, ale určite si spomenie, tak snáď mu ho brat donesie alebo pošle. A našla som obe perá!
Včera počúval rozprávku o Malom Princovi a podarilo sa mi ho nakriatnut, že budeme si čítať knihu, tak sme dnes ráno čítali, a uf, celkom mu to išlo.
letfenixa a už ho bratr koupil? Jestli ti nevyjde líp koupit ho sama.
Tabea už dávno. Ešte na júlovú oslavu.
Takova ta klasika... kdybyste byly dva archy samolepek mamalabels, kam bych vas zastrcila?
Zuzuli já je mám ve skřínce pod televizí
a pak někde u gls![]()
Zuzuli Byly bychom založené v knize, kterou znovu otevřeš nejdřív za dva roky ;)
Zuzuli Možná se někam zašily s těmi našimi. Už jsem vyměkla, objednala nové a čekám odkud se vynoří. ![]()
Potrefenáhusa Debata běží rychle, ale tady jsem vyfiltrovala Kubaštu na Trhu knih, skoro každé leporelo se prodává za několik set. (Já to znám z antikvariátu, ale tam za něj tolik nedostaneš)
hezky...no já nakonec koupila to Sekorovo Malované počasí taky za docela obludnou cenu a dětem ho teda všanc taky nedám
Kdo se nudí v Praze, tak ve Vysočanech je aktuálně super food festival, mezinárodní, je tu spousta zemí, Afrika, Asie, Evropa, Jižní Amerika, víno, pivo, hezké prostředí, hřiště pro děti...
díky, do kdy tam dnes jsou? Akorát jsme se naobedvali.
Aranel ta o vesmíru se mi hrozně líbila na té výstavě v Roztokách, ale za 1000 to je fakt někam vystavit, ne dětem na čtení, byť s dozorem. My máme například O rybáři a jeho ženě, asi po mamce, tady jí nabízí za 2000, ale nic nepíší o stavu. Ta naše už je prostě opoužíváná, něco možná i chybí, něco bude utržené.
Pinot Noir já se nudím:) muž byl nějaký unavený, tak jsme doma. Já mu to příští týden připomenu a pojede se povinně koupat ![]()
Evaevajá bych večer, až se trochu ochladí někam klidně zašla. Já se nenudim, teď jsem poklidila kuchyň, nacpala pračku a jdu si chvíli číst. potřebovala bych žehlit a uklízet, ale máme v bytě 28C, tak zas takový masochista nejsem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.