Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 06. října 2024 20:47

letfenixa superfit dělá bare řadu s goretex, holky je teď vyzkoušely o víkendu a já jsem nadsena

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. října 2024 20:55

Pinot Noir když to kluky uspokojí... U nás by to probíhalo úplně stejně, akorát u nich jde zejména o tu tvorbu. Takže udělat si to sama můžu, ale pak si to můžu sama dát do kouta a sama vyhoditA oni tu zatím budou otravovat nebo lítat jako blázni. 

Online Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 06. října 2024 20:56

A ještě se pochlubím Ríšovou tvorbou, tento víkend se rozjel.

Offline Myrtila
5338 příspěvků moje polička 06. října 2024 21:00

Pinot Noir Tohle je tvorba kolika? osmiletého kluka?

Offline Sweet Potato
40396 příspěvků moje polička 06. října 2024 21:16
Offline Vari
2220 příspěvků moje polička 06. října 2024 21:17

Pinot Noir Ted mi spadla celist! Mazec! Chodi nekam na krouzek? Ma fakt obrovskej talent!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. října 2024 21:23

Vari přesně. Nejenom, že fakt dobře kreslí, ale i má zajímavé nápady Pinot Noir 

Offline letfenixa
10880 příspěvků moje polička 06. října 2024 21:43

rasaNori a sú na vyšší priehlavok? Môžeš mi napísať názov alebo číslo? Ďakujem 

Offline Manuka
657 příspěvků moje polička 06. října 2024 21:47

Pinot Noir myslím že v jeho věku je nejvíc překvapující ten jeho pohled. Perspektiva.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 06. října 2024 22:00

Pinot Noir teda to je krasny!

Online Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 07. října 2024 00:01

Myrtila Sweet Potato Vari Evaeva Manuka moora vyřídím pochvaly a děkuji. K těm nápadům - inspiruje se na YouTube. Ten obrázek s elektrickým vedením je zrovna z jednoho videa, ty další už si vymyslel. Ale má (pro mě) neuvěřitelnou vizuální paměť, stačí mu jednou to video vidět, nebo jednou kouknout na obrázek auta, a pak to bez dívání namaluje. To já musím mít předlohu nepřetržitě před očima. 

A má to i s hudbou a různými melodiemi, umí zanotovat tolik různých melodií, i třeba všelijakých hiphopů, rapů, nebo zvuků telefonu, co byste ani neřekli, že nějakou melodii mají, ale on to umí úplně věrně napodobit, jakkoliv složitou melodii zazpívat. Mohl by být beatboxer. 

Ale co bylo za úkol, si bohužel zapamatuje málokdy. A napodobit, jak přesně to zadání paní učitelka říkala, to mu taky nejde.

Online Potrefenáhusa
38867 příspěvků moje polička 07. října 2024 03:51

Tabea

plymobil funpark super a lehce hnusny počasí začátku rijna ideální, děti si to uzily moc moc. Libila se nám i norimberská zoo

Offline Tabea
8117 příspěvků moje polička 07. října 2024 04:02

Potrefenáhusa to mám radost, že výlet dopadl.
Je fakt, že v létě je tam větší šrumec.
Tu zoo mám taky moc ráda. Ještě v Norimberku doporučuju "Kindermuseum" a "Deutsche Bahn Museum". 

Online Potrefenáhusa
38867 příspěvků moje polička 07. října 2024 06:17

Tabea Děkuju! My tu snad nejsme naposled, muž má příbuzné ve Fürthu, tak snad nás ještě někdy pozvou (rikaj, ze jo, tak doufam, ze jsme je moc neotravili)

Offline Tabea
8117 příspěvků moje polička 07. října 2024 06:34

Potrefenáhusa v zimě jsou vnitřní muzea ideální.

Online Potrefenáhusa
38867 příspěvků moje polička 07. října 2024 06:44

Tabea tak uvidíme, kdy se z naší navstevy otřepou, zvlášť starší byla dost intenzivni 

Offline Gatita
8635 příspěvků moje polička 07. října 2024 08:08

Potrefenáhusa to vypada dobre, ten Playmobilpark. 

Ja zvazuji na podzimni prazdniny Legoland v Bavorsku, ale bojim se pocasi, tak se asi rozhodnem na posledni chvili. Navic mam dojem, ze posledni tyden v rijnu jsou prazdniny i v tom Bavorsku. To bych nechtela, plouzit se tam v desti a jeste cekat ve frontach. Nevedela by Tabea , jestli je to tam ok i v desti? 
Dalsi plan mam Techmanii v Plzni a ted se muz vytasil s napadem jet do Budapesti, tak nevim, kam nakonec pojedeme. Budapest nemam z detskeho hlediska vubec nastudovanou. Ja bych se nejradsi valela o vikendech s knizkou a pres tyden chodila do prace

Offline Manuka
657 příspěvků moje polička 07. října 2024 08:11

Pinot Noir Ale co bylo za úkol, si bohužel zapamatuje málokdy. A napodobit, jak přesně to zadání paní učitelka říkala, to mu taky nejde. 

Miláček!Co by se zdržoval podružnostmi

Offline Kokoska
34970 příspěvků moje polička 07. října 2024 08:20

Pinot Noir wow, to je krasny!

Ja vzdycky z Risi akorat chytnu mindrak, nase deti to kresleni vubec nezajima. Mozna tak Ema, ale to jsou takovi nerozlisitelni hlavonozci. Oni radi patlaji vodovky, ale obrazek to neni, jen treba silnice (cerna tlusta cara) nebo parkoviste (cerna velka placka). Tu cernou maji nejradsi, ze je pry nejvic videt. Kdyz jsem Adelku presvedcovala, at namaluje neco jinou barvou, opatlala stetec v cervene a pak ho placla do cerne, pak byla teprv spokojena. Videt to psycholog, asi k nasim posle socialku, jestli ty deti nejsou tyrane.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. října 2024 08:32

GatitaBudapešť je pro děti dobrá, aspoň takový mám dojem z ig. Je tam hodně hřišť, nějaká dětská muzea,... Nebo Vídeň se taky zdá dobrá.

My jedeme do Kutné Hory