letfenixa superfit dělá bare řadu s goretex, holky je teď vyzkoušely o víkendu a já jsem nadsena![]()
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir když to kluky uspokojí... U nás by to probíhalo úplně stejně, akorát u nich jde zejména o tu tvorbu. Takže udělat si to sama můžu, ale pak si to můžu sama dát do kouta a sama vyhodit
A oni tu zatím budou otravovat nebo lítat jako blázni.
A ještě se pochlubím Ríšovou tvorbou, tento víkend se rozjel.

Pinot Noir Tohle je tvorba kolika? osmiletého kluka? ![]()
Pinot Noir Wow
Pinot Noir Ted mi spadla celist! Mazec! Chodi nekam na krouzek? Ma fakt obrovskej talent!
Vari přesně. Nejenom, že fakt dobře kreslí, ale i má zajímavé nápady Pinot Noir
rasaNori a sú na vyšší priehlavok? Môžeš mi napísať názov alebo číslo? Ďakujem
Pinot Noir myslím že v jeho věku je nejvíc překvapující ten jeho pohled. Perspektiva. ![]()
Pinot Noir teda to je krasny!
Myrtila Sweet Potato Vari Evaeva Manuka moora vyřídím pochvaly a děkuji. K těm nápadům - inspiruje se na YouTube. Ten obrázek s elektrickým vedením je zrovna z jednoho videa, ty další už si vymyslel. Ale má (pro mě) neuvěřitelnou vizuální paměť, stačí mu jednou to video vidět, nebo jednou kouknout na obrázek auta, a pak to bez dívání namaluje. To já musím mít předlohu nepřetržitě před očima.
A má to i s hudbou a různými melodiemi, umí zanotovat tolik různých melodií, i třeba všelijakých hiphopů, rapů, nebo zvuků telefonu, co byste ani neřekli, že nějakou melodii mají, ale on to umí úplně věrně napodobit, jakkoliv složitou melodii zazpívat. Mohl by být beatboxer.
Ale co bylo za úkol, si bohužel zapamatuje málokdy. A napodobit, jak přesně to zadání paní učitelka říkala, to mu taky nejde. ![]()
plymobil funpark super a lehce hnusny počasí začátku rijna ideální, děti si to uzily moc moc. Libila se nám i norimberská zoo

Potrefenáhusa to mám radost, že výlet dopadl. ![]()
Je fakt, že v létě je tam větší šrumec. ![]()
Tu zoo mám taky moc ráda. Ještě v Norimberku doporučuju "Kindermuseum" a "Deutsche Bahn Museum".
Tabea Děkuju! My tu snad nejsme naposled, muž má příbuzné ve Fürthu, tak snad nás ještě někdy pozvou
(rikaj, ze jo, tak doufam, ze jsme je moc neotravili
)
Potrefenáhusa v zimě jsou vnitřní muzea ideální. ![]()
![]()
Tabea tak uvidíme, kdy se z naší navstevy otřepou, zvlášť starší byla dost intenzivni
Potrefenáhusa to vypada dobre, ten Playmobilpark.
Ja zvazuji na podzimni prazdniny Legoland v Bavorsku, ale bojim se pocasi, tak se asi rozhodnem na posledni chvili. Navic mam dojem, ze posledni tyden v rijnu jsou prazdniny i v tom Bavorsku. To bych nechtela, plouzit se tam v desti a jeste cekat ve frontach
. Nevedela by Tabea , jestli je to tam ok i v desti?
Dalsi plan mam Techmanii v Plzni a ted se muz vytasil s napadem jet do Budapesti, tak nevim, kam nakonec pojedeme. Budapest nemam z detskeho hlediska vubec nastudovanou. Ja bych se nejradsi valela o vikendech s knizkou a pres tyden chodila do prace![]()
Pinot Noir Ale co bylo za úkol, si bohužel zapamatuje málokdy. A napodobit, jak přesně to zadání paní učitelka říkala, to mu taky nejde. ![]()
Miláček!Co by se zdržoval podružnostmi![]()
Pinot Noir wow, to je krasny!
Ja vzdycky z Risi akorat chytnu mindrak, nase deti to kresleni vubec nezajima. Mozna tak Ema, ale to jsou takovi nerozlisitelni hlavonozci. Oni radi patlaji vodovky, ale obrazek to neni, jen treba silnice (cerna tlusta cara) nebo parkoviste (cerna velka placka). Tu cernou maji nejradsi, ze je pry nejvic videt. Kdyz jsem Adelku presvedcovala, at namaluje neco jinou barvou, opatlala stetec v cervene a pak ho placla do cerne, pak byla teprv spokojena. Videt to psycholog, asi k nasim posle socialku, jestli ty deti nejsou tyrane.
GatitaBudapešť je pro děti dobrá, aspoň takový mám dojem z ig. Je tam hodně hřišť, nějaká dětská muzea,... Nebo Vídeň se taky zdá dobrá.
My jedeme do Kutné Hory ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.