Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. října 2024 12:54

Mrakoplas to přesně říkal i muž, že chce chvíli klidu I bych mu to splnila, pár hodin by i mimino zvládlo, ale ten víkend vůbec nebyli hlídači k dispozici.

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 05. října 2024 13:21

Ti pubertální hoši! Náš expert chtěl vyskočit a dotknout se stropu. No, dotknul se, ale zároveň to vzal hlavou o futra.

Offline Makara
3649 příspěvků moje polička 05. října 2024 13:37

brrr

boule nebo šití?

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 05. října 2024 13:38

Evaeva no ja sa aj tak obavam, ze by to nedopadlo. V januari sme Rim zrusili kvoli mojej chorobe, na Pohode v piatok burka znicila stany. Uz ani nedufam, ze by nam nieco bez deti vyslo

Offline Zuzuli
3777 příspěvků moje polička 05. října 2024 13:59

Evaeva ja mela balik od balikovny do boxu u tesca na lukach, ze to vezmu cestou do skolky od metra, a rovnou to odvezli na postu, do boxu to ani nedavali. Takze u me je to zatim 50 na 50. Zasilkovna mi balik do boxu dala, ale ten druhy balik byl presmerovany.

Offline Zuzuli
3777 příspěvků moje polička 05. října 2024 14:02

My uz mame doma koupene lego k vánocům, na ktere ale bohuzel ta akce na alze nebyla. Uz budeme vybirat jen kolo.

Sice mi rijen taky prijde brzo, zvazovala jsem, jestli to nenechat na listopad. Ale v prosinci uz se chystam obchodum obloukem vyhnout a nic neobjednavat. 

Offline Gatita
8633 příspěvků moje polička 05. října 2024 14:31

Mne rijen taky neprijde prehnane brzo, kdyz toho ma clovek vymyslet a kupovat hodne. U nas v rodine si nastesti na darky nikdo z dospelych nepotrpi (je to az skoro extrem, musela jsem prosadit u muze aspon nejakou drobnost mezi nami dvema, ale pro nej to je i po 10 letech vztahu utrpeni, takze mym nejvetsim darkem bude zruseni tohoto sheldonovskeho zavazku hned, jak odrostou deti). Takze v podstate kupujeme jen pro deti, ktere vedi presne, co chteji. To mam taky kolikrat nakoupeno uz v rijnu, kdyz je akce na to konkretni lego:))

Paradoxne nejvic mi davaji zabrat takove drobnosti, co se nosi na besidky do skoly (maji prinest treba 2 anonymni darky v hodnote do 100 Kc) nebo na navstevy u znamych. To moc neumim predem a pak tyden pred svatky stojim v nejake fronte kvuli temhle blbustkam.  

Offline Myrtila
5338 příspěvků moje polička 05. října 2024 14:34

Evaeva Taky slučujeme, už jenom proto, že se nám některé svátky a narozeniny potkávají buď přesně na den, nebo třeba den po sobě

DruI No, já spíš doufám, že když od letošního roku už všichni v té naší generaci budeme mít děti, tak že bychom to mohli stáhnout na to, že budem dávat dárky jenom těm dětem a my dospělí už je mezi sebou úplně vynecháme. Zatím jsme se obdarovávali i se sourozenci a jejich partnery, abychom úplně nevyšoupli ty bezdětné, kteří našim dětem samozřejmě dárky dávají. 

Offline Makara
3649 příspěvků moje polička 05. října 2024 14:39

Gatita

" blbustky" na návštěvy řeším předem, když je v akci Ferrero/Rafaelo/Lindt. Uložím do sklepa a pak během prosince vytahují. Nebo čokolády z lokální čokoládovny/pastiky z Via Delicia. Víno. Vím, že to je neosobní, ale znám své blízké.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. října 2024 14:39

Mrakoplas to zamrzí!

Já nemyslela víc než na kino, tak to by se snad zadařilo 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. října 2024 14:42

Zuzuli já posílám všechno sem k nám nebo k ddm a tam mají volno. Ale samozřejmě se mi to už párkrát stalo. Nejvíc mně štve pošta, protože se sice tváří jako balíkovna, ale do boxu to nedávají.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. října 2024 14:43

Myrtila ano, to se děje i u nás. Já jsem skoro jediná na jaře, tak v ten den má aspoň svátek muž

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. října 2024 14:46

Zuzuli kolo máme ve sklepě už od půlky léta, mysleli jsme si, že na něj dojde už letos. No mohli jsme ho zapřít a byl by dárek k Vánocům. Akorát bysme museli vymyslet něco takhle bombastického i pro mladšího, tak to by asi bylo z bláta do louže.

Offline Gatita
8633 příspěvků moje polička 05. října 2024 14:49

Makara jo, to je dobry napad. My ale casto chodime k ruznym znamym, kteri mysli na nase deti s nejakym darkem. Tak prave myslim i na jejich deti a pytel bonbonu jim davat nechci. Tak beru treba nejakou knizku nebo karetni hru, co se u nas osvedcila, nebo nejake vychytavky z flying tiger, coz jsou nesmysly, ale vetsinou potesi (ty deti, ne rodice:)).  No a presne tyhle veci honim den pred tou navstevou

Offline Myrtila
5338 příspěvků moje polička 05. října 2024 14:51

Evaeva Evidentně jste si souzeni

Offline JankaM
3106 příspěvků moje polička 05. října 2024 14:53

Já bych ráda něco už koupila, ale to co bylo hrozně chtěné ještě v září, už jsem skoro vybírala k narozeninám v listopadu, tak to už v žádném případě ta cácora naše nechce (plyšák Kuromi). A takto se to může ještě opakovat. Momentálně je poptávka po Laneige, ale za mesic to bude zas něco jinýho. Dostanou ponožky a bude

Offline Kokoska
34969 příspěvků moje polička 05. října 2024 15:05

Gatita na blbosti je taky dobry KIK, maji tam treba malicke svitici plastove vanocni stromecky, co meni barvy, ruzne panacky, pro holky veci s obrazkama, celenky s copankama... ja tam nakupuju nekdy do adventnich kalendaru. Uz ne teda na kazdy den a pro vsechny deti, ale do rodin a predam to matkam, aby to nejak prihodily ke svemu nakupu. Ale letos pro ne mam ty betlemy, tak toho uz moc kupovat nebudu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. října 2024 15:08
Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 05. října 2024 16:18

Makara Naštěstí jen boule. Ale hlavně, že to má mladší natočené. Ježíš, to jsou občas telátka.

Offline Kokoska
34969 příspěvků moje polička 05. října 2024 17:16

brrr synove jedne zname, uz taky pubertaci, hazeli kameny do vysky, kdo vys. Jiste si domyslis, jak to dopadlo.