Gatita Budapešť s dětmi má na IG ve výběrech třeba theordinaryminimalist nebo smecka_na_cestach - hřiště, muzea, parky, kde se dětmi najíst.
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa viděli jste delfíny?
My tam jeli jednou v létě, vůbec nic jsme o té zoo nevěděli, a líbilo se nám tam moc.
Gatitav Bavorsku jsou podzimní prázdniny v týdnu od 28.10., máš správný tušení. Bohužel asi nepomůžu, byli jsme tam jen jednou a začala průtrž mračen/bourka, všechno venkovní zavřeli. Děti tam nechtějí, že je to tam moc hlučný. ![]()
Zeptám se kamarádky, co tam jezdí často.
Prosím, nemáte náhodou někdo někde zašitej ten seznam asi od žluťásek , co určitě potřebuje nový mimino?
![]()
Tabea
Gatita nam teď říkali ti příbuzní, ze jim ten Legoland přišel ještě o dost komercnejsi, dražší, s brutalnima frontama a prý je tam k nasrani, ze maj vip vstupy, který pak predbihaj ty fronty
playmobilpark prej o dost lepší
to podepisuju.
Aranel joooo?!!??? ![]()
![]()
![]()
Mohučanka viděli ![]()
mne se to tam líbilo taky moc, velký kočky jak tam maj nahoře v takovým hodně přírodním prostředí s vodou a skalama
a maj tam úplně brutální klouzacku, kupodivu z ni nevypadavaly zrakveny děti
naše tam naštěstí nechtěla a jsem rada, protože včera vyjela z jedny taky ne úplně kratky v tom playmobilparku na zádech hlavou napřed a ještě se tomu smála

Aranel zrovna ho predelavam pro kolegyni, tak ti ho nasdilim![]()
Aranel moc toho není
hlavně maminku ![]()
Tabea Potrefenáhusa dekuju obema. Jako mne se tam nechce, ale deti jsou blazni do lega. Je mi jasne, ze tam budem trpet dva dospeli, protoze ja si sama takovou streku autem netroufnu. Asi jim to jednou doprejem, ale nechame to na lepsi rocni obdobi. My nechodime na poute ani do podobnych parku, uplne to nesnasim, ale chtela jsem se jednoz kousnout![]()
Tabea
Prvního máje prej!
711990 Dík!! Doufám, že dokážu odlišit zbytečný kraviny, ale kdo ví...
Aranel
moc ti to preju
(se tu poraď s kramama kdyžtak)
ten playmobil park byl v tomhle ohledu naprosto v pohode, v létě je to tam teda asi o dost zivejsi, ale přijde mi, ze jako rodiče větších děti už se budete moct účastnit odněkud z lavičky :-)
Aranel májovej zajíček ![]()
Aranel jarňátko
Gratuluju! A moc mně těší tato nevím kolikátá vlna.
Jo, určitě se poraď tady. Dozvíš se pět protichůdných názorů a dítě bude mít ještě úplně jiný
(vtip, ale jen trochu
)
Aranel Gratuluju ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.