Evaeva jediný, co je potřeba, je pár oblečků a sedačka/kočár/šátek na dopravu z porodnice. Říká ta, co neměla skoro nic. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Gatita ono zas toho lega v legolandu úplně moc není.
Aranel @
gratuluju
Za me je nejvic potreba alzabox pobliz ![]()
Protoze skoro vsechno, co jsem predem nachystala, se nakonec nehodilo, naopak jsme snad kazdy den prinesli neco noveho z mallu nebo alzy (duben kveten 2020, takze bezne ochody zavrene). Ale jako fakt, ja v tom chystani vazne selhala
Nebo spis nase dite na bezne seznamy kaslalo. Vcetne obleceni. Nakoupila jsem par kusu v 56 a nebo 62, ze prece ty deti rychle rostou... narodila se nam malicka dvoukilova holcicka s velikosti 46 a do 52 dorostla az v pul roce, kdyz uz nebyl kveten, ale zacinala byt zima ![]()
Tabea já jsem se zamyslela a musím hrdě říct, že jsem nekoupila žádnou větší věc, kterou bych nepoužívala. Možná kojící polštář, ten jsem používala jen u prvního. Oblečení moje děti potřebovaly hodně, denně klidně poblíž šest bodýček, a určitě jsem měla i nějaké zbytečné oblečky, ale z těch větších věcí jsem užila všechno (taky jsem toho měla málo)
Aranel Jé, já se taky měla narodit na prvního máje... ale stihla jsem to už na čarodějnice a maminka tvrdí, že mě prej měla ještě chvíli držet uvnitř, že se mi to datum podepsalo na povaze ;o) Každopádně všichni, o kom vím, že jsou narození v dubnu a v květnu jsou strašně milí lidi :o)
DruI taky jsem prvni maj minula o par hodin, akorat ja jsem pockala az do druhyho ![]()
Evaeva já kojici polstar používám furt, zvlášť v noci se s nim u toho dobře podklada a koupila jsem si druhej identickej, protože ten první ožral pes
Ale ten není must have, i kdyz někdy na ty prosazeny hodiny mi to bylo pohodlnější
Aranel juuuuu![]()
![]()
![]()
Aranel oooo, gratuluji! A super datum, to budou skvělé narozeninové pařby!
Aranel Jé, já se taky měla narodit na prvního máje... ale stihla jsem to už na čarodějnice a maminka tvrdí, že mě prej měla ještě chvíli držet uvnitř, že se mi to datum podepsalo na povaze ;o) Každopádně všichni, o kom vím, že jsou narození v dubnu a v květnu jsou strašně milí lidi :o)
Máma mojí kamarádky říkala, že v květnu se rodí šťastný lidi:-D.
DruI ale na čarodějnice to mas mnohem lepší, celoživotní volno po oslavě zajištěno
Zuzulinoo, děti jsou dost různé. Mladší z 56 vyrostl ještě v porodnici ![]()
Potrefenáhusa já měla pocit, že ho budu potřebovat na podkládání už v pátém měsíci. Pak jsme koupili lepší matrace a nebyl potřeba. Používala jsem ho akorát v sedě u kojení a na to s druhým nebyl čas. A vlastně to byl dárek, takže na mém kontě je pořád nula velkých věcí ![]()
Potrefenáhusa Spíš celoživotní strach chodit někam oslavovat, aby mě náhodou nechtěl někdo v rámci oslavy upálit ;o)
Evaeva Mně se kojící polštář na kojení vůbec neosvědčil. Jsem ho vůbec nedokázala poskládat tak, aby se mi na něj ještě vešlo dítě ;o) Ale mladší na něm moc rád spal, než se začal pořádně hýbat, takže jsme ho nakonec celkem využili.
Aranel Jo a jediná velkou věc, kterou osobně doporučuju kupovat a využije se ať se narodí dítě s jakoukoli povahou, je sušička na prádlo. To za mě byla úplně nejvíc nejlepší investice ;o)
Aranel oooo tise gratuluju, hlasite drzim palce ![]()
Evaeva Jojo, s tema druhejma je to už jiný, to jsem kojila i v satku nebo v nositku někde za pochodu, to jsem si s prvním neuměla představit ![]()
dobra mi přijde videochuvicka (se zapnutou obyc nám dite sešustilo z postele, přestože jsem u ni seděla), ale s prvním ditetem jsem ji moc nepotřebovala, měla jsem ho hodně u sebe
Potrefenáhusa my chůvičky používáme do teď i u starších, spí přes celý byt daleko. Ale stačí normální, já se spaní v posteli bojím, právě že by slítli.
Máma mojí kamarádky říkala, že v květnu se rodí šťastný lidi:-D.
no ja ti neviem. Ale mozem byt vynimka, co potvrdzuje pravidlo :)
Aranel blahozelam ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.