brrr natocene ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Boli sme teraz v cukrárni, kde predávajú aj pralinky, tak 1kg za 90 eur. Mali ich cca do 50 prichuti. Zjedla by som všetky!
Šli jsme minuly týden ze hřiště, syn na kole. Já s dcerou pěšky, nesla jsem fotbalový míč. Snažil se mi ho vyrazit z ruky, až jsem ho nakonec nechala. Jel na kole a kopal do míče. Tak říkám, že existuje sport, kdy hrajou fotbal na kole, ale ne nohama, ale kolama. Otočím se na dceru. Slyším křik a panáček přelítl přes řidítka a visel na nich za tepláky. Mohla jsem za to já. Kdybych mu o kolový nic neříkala, tak to nemusel zkoušet. ![]()
V teplákách na stehně čísa 20cm, stuntman vyvázl bez zranění.
Tabea no my teď s Víťou zažíváme to samé. Člověk něco řekne a vzápětí lituje co to vypustil s pusy.
Tabea muj muž říká, že každá pořádná sranda musí končit řevem. Když to tak neskončilo, byla jsem vždy příjemně překvapená. ![]()
Vcera jsme meli docela fajn den. S mladsim jsme sli pro rybu, byla to asi trikilometrova prochazka se spoustou kaluzi po ceste. Odpoledne jsem vzala oba kluky do kina na Rozzum v divocine, libilo se nam to myslim vsem. Mela jsem z toho vcera takovy uspokojivy pocit, ze jsme byli venku i za kulturou, a jeste jsme meli zdravy obed:) Jinak ale to doma byva narocne, ti kluci jsou porad v sobe, eskalace nasili v primem prenosu![]()
Včera jsem vzala vnuka na Den zemědělce :-). Byl tak nadšenej, že traktor, kombajn a bůů, křičel ještě ze spaní :-).
999 v zemědělském muzeu? Tam je to pro děti úplně boží
Evaeva Ne, na venkově, na statku :-). Zemědělské muzeum máme v plánu :-).
999 jo, tak to muselo být taky super!
999 My jsme dneska byli na chovatelské výstavě:D Nějaké dítě si tam něco vybrecelo ke koupi, a ta paní co to šla oznámit chovateli říkala ,,no rodiče vypadají nadšeně,,. Předpokládala jsem, že se mu zalíbilo asi morče, ale ono chtělo holuba:D
Gatita haha podobny plan som mala aj ja ( poobede Rozzum v kine). No chalani vyhlasili pyzamovy den. Aj pre tu rybu som vecer do Lidla isla sama : D
Mrakoplas U nas se taky nikomu nikam nechtelo. Oni jakoby chteji byt doma, ale uz v 11 to bylo neunosne (porad se rvali, jeceli, zalovali na sebe), ze jsme je museli na chvili oddelit. Maleho jsem oblekala a tahla ven v hroznem kriku, stresu a za pouziti nasili, ale jakmile za nami zapadly dvere, vesele si jezdil na kolobezce kaluzemi, vypravel mi kde co a domu se mu ani nechtelo, i kdyz bylo objektivne hnusne pocasi a ty rybi sadky pusobily dost ponure. A starsi zas odmital jit do toho kina, zatimco mladsi se tam tesil...takze starsiho jsem musela na to kino premlouvat
. Ale vysledek byl nakonec dobry. U nas pyzamove dny vubec nefunguji, kdyz jsou doma oba kluci.
Gatita no u nas su vacsinou tiez nahanacky, hadky a bitky, ale vcera to bolo celkom znesitelne. Bitky moc neboli a ostatne mi bolo vcera nejakym zazrakom jedno ![]()
Gatita u nás se jedno dítě těší všude a druhý má často doma tisíc (negativních) řečí, ale jakmile vypadnem z domu, tak už pohoda.
Karja Našemu dítěti se nejvíc líbí belgický obr :-). Naštěstí nebyl na prodej :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.