Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. října 2024 16:58

Jos tak si říkají (některé) maminky, co mimina nosí v šátku 

Offline Myrtila
5338 příspěvků moje polička 07. října 2024 17:03

Evaeva Jos Ovšem pokud je člověk z venkova, první asociace je poněkud... jiná

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. října 2024 17:07

Myrtilamoje je samozřejmě taky jiná

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 07. října 2024 17:18

Prosím Vás, dítě strašně touží po tom chodit na klavír, bohužel k tomu patří i nauka, která je v pátek do 4 odpoledneje blbý ji přihlásit a pak ji furt omlouvat?

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. října 2024 17:24

rasaNori ona tu nauku musí absolvovat, ale asi by se dal domluvit individuální plán. Nebo tím myslím třeba jednou za tři týdny?

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 07. října 2024 18:29

Aranel Tak super, ať žijí nedělňatka! A blahopřeji moc.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 07. října 2024 18:37

rasaNori nauku musí absolvovat a musí v ní prospívat, aby mohla pokračovat ve hře na nástroj. Teda aspoň v Praze, kde je na hudebkách přetlak. Dost lidí to řeší soukromou výukou (pokud nechcete mít z dítěte virtuosa podle pravidel).

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 07. října 2024 18:46

rasaNori šla bych taky cestou soukromého učitele, jak píše Mohučanka , nebo nějakou organizovanou výukou v takových těch Yamahách, DDM apod. Bez nauky to na ZUŠ nejde, Ríšův spolužák má kytaru a docházku do nauky kvůli délce vyučování na ZŠ nějak individuálně upravenou, ale ty zkoušky z ní udělat musí. Úplně vidím, jaký by u nás byl problém se to nějak doučit doma.

Offline Aranel
6612 příspěvků moje polička 07. října 2024 19:27

Len Makara Kan Díky

Offline Aranel
6612 příspěvků moje polička 07. října 2024 19:30

rasaNori Jako to omlouvání blbý je, ale mám pocit, že ta nauka se dala nějak vyřešit přezkoušením. Chodila jsem tam ze společenských důvodů , kolektivně jsme to nesnášeli, a stejně jsem se dost těch věcí musela naučit už předtím během hodin nástroje.

Zeptej se v ZUŠce. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 07. října 2024 19:33

Evaeva no ja to pochopila, ale stejne mi to prijde...minimalne bizarni. Vubec ta tehotenska a materska nomenklatura je samostatna kapitola. A ty socialni site ji nasazuji korunu. Z mimiska a dalsich pojmu mi naskakuje vyrazka. 
Aranel tak hlavne do skupiny nemuzes hned, co kdyby jsi nahodou kolaborovala s kocarkem .

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. října 2024 19:45

Pinot Noir ségra na nauku nechodila, protože se na flétnu nejdřív učila se ségrou a pak nechtěla chodit mezi malé děti. Chodila na indivindi výuku nějak jednou měsíčně nebo tak nějak 

Ale ne všude musí být nauka nuda a otrava, ale čas to žere, to jo.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. října 2024 19:46

Jos mně to taky přijde bizarní

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 07. října 2024 19:49

Evaeva já taky na nauku nemusela, protože jsem při nástupu na ZUŠ za sebou měla 3 roky se soukromým učitelem. Nějak to tehdy uznali, což mi na devadesátky připadá nečekaně progresivní.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. října 2024 20:04

Pinot Noir ono by asi teoreticky mělo jít dělat rozdílovky

Offline Muslik
565 příspěvků moje polička 07. října 2024 20:11
Reakce na Jos:

DruI ja mela mit termin 21.8. na dvacetilete vyroci, takze nasi byli fakt radi, kdyz jsem se narodila o den pozdeji

​hehe tak já jsem osobně narozena primo toho 21.8. a je to takové to datum,které si všichni pamatuji. A mam ve své bubline dalsi tři lidi téhož data narození:)

Offline Potrefenáhusa
38868 příspěvků moje polička 07. října 2024 20:15

Muslik taky si to pamatuju -  u spoluzacky, co jsme se 10 let nevidely a manžela kamarádky! 

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 07. října 2024 20:16

Díky všem, zavolám zítra HoD, a zkusím se s ní domluvit...

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 07. října 2024 20:17

Evaeva možná jsem i nějaké přezkoušení dělala, nepamatuju si to, tak to asi nebylo nic hodného mé pozornosti

Offline Myrtila
5338 příspěvků moje polička 07. října 2024 20:21

Pinot Noir Mě zase dali na nauku rovnou do 4. ročníku, protože jsem už byla "stará" (začala jsem chodit na klavír asi v 6. třídě, tehdy na něj byl takový nátřesk, že jsem asi 4 roky čekala někde v pořadníku). Nikdo neřešil, co (ne)umím, ale doma jsem všechno potřebné tak nějak běžně nasála od táty, takže mi učitelka asi ve dvou větách vysvětlila rozdíl mezi dur a moll, a to bylo všechno, tím se rozdíl třech ročníků smazal.