Jos tak si říkají (některé) maminky, co mimina nosí v šátku
Vše o těhotenství a dětech
Myrtilamoje je samozřejmě taky jiná![]()
Prosím Vás, dítě strašně touží po tom chodit na klavír, bohužel k tomu patří i nauka, která je v pátek do 4 odpoledne
je blbý ji přihlásit a pak ji furt omlouvat?
rasaNori ona tu nauku musí absolvovat, ale asi by se dal domluvit individuální plán. Nebo tím myslím třeba jednou za tři týdny?
Aranel Tak super, ať žijí nedělňatka! A blahopřeji moc.
rasaNori nauku musí absolvovat a musí v ní prospívat, aby mohla pokračovat ve hře na nástroj. Teda aspoň v Praze, kde je na hudebkách přetlak. Dost lidí to řeší soukromou výukou (pokud nechcete mít z dítěte virtuosa podle pravidel).
rasaNori šla bych taky cestou soukromého učitele, jak píše Mohučanka , nebo nějakou organizovanou výukou v takových těch Yamahách, DDM apod. Bez nauky to na ZUŠ nejde, Ríšův spolužák má kytaru a docházku do nauky kvůli délce vyučování na ZŠ nějak individuálně upravenou, ale ty zkoušky z ní udělat musí. Úplně vidím, jaký by u nás byl problém se to nějak doučit doma.
rasaNori Jako to omlouvání blbý je, ale mám pocit, že ta nauka se dala nějak vyřešit přezkoušením. Chodila jsem tam ze společenských důvodů
, kolektivně jsme to nesnášeli, a stejně jsem se dost těch věcí musela naučit už předtím během hodin nástroje.
Zeptej se v ZUŠce.
Evaeva no ja to pochopila, ale stejne mi to prijde...minimalne bizarni. Vubec ta tehotenska a materska nomenklatura je samostatna kapitola. A ty socialni site ji nasazuji korunu. Z mimiska a dalsich pojmu mi naskakuje vyrazka.
Aranel tak hlavne do skupiny nemuzes hned, co kdyby jsi nahodou kolaborovala s kocarkem
.
Pinot Noir ségra na nauku nechodila, protože se na flétnu nejdřív učila se ségrou a pak nechtěla chodit mezi malé děti. Chodila na indivindi výuku nějak jednou měsíčně nebo tak nějak
Ale ne všude musí být nauka nuda a otrava, ale čas to žere, to jo.
Jos mně to taky přijde bizarní ![]()
Evaeva já taky na nauku nemusela, protože jsem při nástupu na ZUŠ za sebou měla 3 roky se soukromým učitelem. Nějak to tehdy uznali, což mi na devadesátky připadá nečekaně progresivní. ![]()
Pinot Noir ono by asi teoreticky mělo jít dělat rozdílovky![]()
DruI ja mela mit termin 21.8. na dvacetilete vyroci, takze nasi byli fakt radi, kdyz jsem se narodila o den pozdeji
.
hehe tak já jsem osobně narozena primo toho 21.8. a je to takové to datum,které si všichni pamatuji. A mam ve své bubline dalsi tři lidi téhož data narození:)
Muslik taky si to pamatuju - u spoluzacky, co jsme se 10 let nevidely a manžela kamarádky!
Díky všem, zavolám zítra HoD, a zkusím se s ní domluvit...
Evaeva možná jsem i nějaké přezkoušení dělala, nepamatuju si to, tak to asi nebylo nic hodného mé pozornosti ![]()
Pinot Noir Mě zase dali na nauku rovnou do 4. ročníku, protože jsem už byla "stará" (začala jsem chodit na klavír asi v 6. třídě, tehdy na něj byl takový nátřesk, že jsem asi 4 roky čekala někde v pořadníku). Nikdo neřešil, co (ne)umím, ale doma jsem všechno potřebné tak nějak běžně nasála od táty, takže mi učitelka asi ve dvou větách vysvětlila rozdíl mezi dur a moll, a to bylo všechno, tím se rozdíl třech ročníků smazal.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.