Jos prej kolaborovala!! ![]()
Snad i slovo "šátkujeme" bych snesla líp. ![]()
Jos prej kolaborovala!! ![]()
Snad i slovo "šátkujeme" bych snesla líp. ![]()
Aranel to je krásná zpráva! Gratuluji moc ❤️
Tak už viem, prečo mal Lukasko mokro v topankach, má preškrete päty.
Moc blahopřeji. A těším se na další kolo evergreenů vybírání jmen, kočárků, nosítek, prvních botiček a dupla ![]()
A potvrzuju co bylo řečeno o květnových dětech, mám to doma v malém vydání a sama jsem s květnem moc spokojená![]()
Aranel Gratuluju! Kveten je pry taky super, co se tyce tehotenskeho obleceni, tvrdi kamaradka se dvema kvetnovyma - v zime bundu jeste dopnes a na jare to pokryjou saty
No a taky ze miminko nerodis v tropickych teplotach.. Coz bych rekla ale bez zaruky![]()
Suya mám vyzkoušený porod v tropech a v hnusném listopadu, a to první je rozhodně lepší. ![]()
Pinot Noir Jak to? Min baleni mimina do x oblecku? Ja mam nejak podvedomou hruzu z prehrati u tech novorozencu, tak jsem s vdekem brala podzim/zimu ![]()
Pinot Noir ty jo, fakt? Já si vždycky říkala, že šestinedělí v tropech musí být peklo. I na podzim mně štvaly všechny ty vložky na různých místech na těle, pocení,... takže v létě si to radši ani nepředstavuju.![]()
Ale začátek května by z tohohle pohledu měl být bezpečný.
Suya mně podzim přišel fajn, jak je miminko hezky "ukotvené" ve fusaku, že jakoby nelítá v korbě
Ale zase to oblíkání. A co je v létě fakt snazší, je kojení a přebalování kdekoliv. Moje děti naštěstí spolehlivě vydržely několik hodin, ale mít trošku náročnější miminko, byl by to problém.
Suya to oblíkání dítěte a sebe mi vždycky zabralo tolik času, že už byl pomalu čas na další kojení. A k tomu doma neustálý humus z kol kočárku. Plus jsem měla sklon k zánětům prsů, a stačilo mi otevřít v zimě dveře pošťákovi a měla jsem večer s horkou sprchou a noc s tvarohem v podprsence zajištěný. Peklo to bylo. Letní dítě byla proti tomu pohodička.
Evaeva To je fakt s tim fusakem! Starsi i ja jsme z toho pak byli na jare vykolejeny, spani bez zavreni do fusaku nehrozilo![]()
Pinot Noir Aha, tak to uz chapu. Ja to zimni mimino hlavne nosila, kocar odmitala, tak tam to navlikani dost odpada, i spinavej kocar
Mne přišlo asi horsi mít novorozence v létě, když bylo 35, tak jsme ani skoro nechodili ven, v zimě bylo ve vlně a často v satku u mě pod bundou nebo doma pod svetrem - Akorat teda (kupodivu) v porodnici byla fakt kosa, i třeba dost dlouho trvalo, než natekla dlouhou trubkou do sprchy tepla voda
bylo teda hodně strasny vypravovat se někam s oběma detma, koho obliknout driv (podle poučky první se oblika ten, kdo se ještě neumí sam svliknout), ale narocny to bylo
Mne přišlo asi horsi mít novorozence v létě, když bylo 35, tak jsme ani skoro nechodili ven, v zimě bylo ve vlně a často v satku u mě pod bundou nebo doma pod svetrem - Akorat teda (kupodivu) v porodnici byla fakt kosa, i třeba dost dlouho trvalo, než natekla dlouhou trubkou do sprchy tepla voda
bylo teda hodně strasny vypravovat se někam s oběma detma, koho obliknout driv (podle poučky první se oblika ten, kdo se ještě neumí sam svliknout), ale narocny to bylo
Potrefenáhusa hlavně se poslední oblíká matka! Není nic horšího než se zpocená snažit do bundy navléct svíjející se dítě. Se dvěma mně zachraňovalo, že mladší dobře spal. Takže ten šel do kočárku úplně první, pak teda navléct to batole, nakonec já a pak akorát zapnout ten fusak. Jak přestal usínat s položením do kočárku, bylo to horší ![]()
Suya je fakt, že všechny moje děti přestaly s jarem v kočárku spát![]()
Pinot Noir mně to oblíkání tak blbé nepřišlo. Za rok s batoletem to bylo/je určitě horší. Miminko akorát leží, takže strčit ho do teplého overalu a fusaku byla otázka minuty. A čepici si taky pořád nesundavalo![]()
Suyašpinavej kočár je aspoň špinavej v koutě, ale my máme kamínky a písek všude už šest let ![]()
Suya mimino se loni narodilo do toho šíleně teplého podzimu. Sice už nebyly třicítky, ale pořád bylo přes dvacet. Vůbec jsem nevěděla, jak ho do toho kočárku dávat
Nakonec jsem pod něj aspoň složila deku, aby měl hnízdečko
Vite co je sranda, ze ja uz stihla za trictvrte roku zapomenout, jak jsem to vlastne delala
Pamet je milosrdna!
Evaeva jo, my na úplně první procházce se starší v kočárku byli na Mělníku, kde je historická dlažba- na poučku, ze dite ma lezet na pevne rovne a tvrde podložce, jsem teda rychle zapomněla ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.