Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 17. října 2024 20:47

notna no ja byla takhle vykulena kdyz u nas vyvdana dcera jela v asi sesti letech prvne v zivote vytahem

Offline letfenixa
10881 příspěvků moje polička 17. října 2024 21:02

Pre Lukaska je zážitok trolejbus v Žiline

A to sa ešte neviezol ani električkou ani metrom. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. října 2024 21:12

letfenixa nasi sa uz viezli snad vsetkym ale vyuzivaju ich tak malo, ze je to tiez vzdy zazitok. Ale najvacsi je prosim pekne vytah! To absolutne nechapem tu fascinaciu starsieho syna, aj dnes sme do jedneho obchodneho domu isli len preto, aby sa povozil vytahom

Offline Gatita
8637 příspěvků moje polička 17. října 2024 21:16
Reakce na continuity:

Mohučanka v Zurichu je jeden. 

​To je pry moc pekne mesto s bohatou siti mhd, ktera zahrnuje i lodni dopravu. Kamaradka tam byla se synem a pry si to hrozne uzival, to dopravu, a to jsou z Prahy a tramvaj nevideli poprve.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2024 21:33

Gatita líbí se mi, jak se s dětmi posunula kritéria pro dovolenou - je to pěkné město s atraktivní dopravou

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2024 21:35

Mrakoplas jízda trolejbusem na letiště, kde je velký model lega, je zážitek i u nás. A taky točivé dveře

Offline Gatita
8637 příspěvků moje polička 17. října 2024 21:50

Evaeva no jo, my proste cestujeme tak, aby se detem libilo. Ale v tom Curychu jsme teda nebyli, jen jsem slysela chvalu. V lete se tam pry i vykoupes . No ale my v podstate nejezdime nikam, jsem na to neschopna a prisla jsem na duvod, kdyz jsem poslouchala zde doporucovany podcast Pocitam do tri. Jsem podle toho podcastu asi introvert, jak kdyz vysije, a jsem uplne prehlcena, jen si tu cestu predstavim, takze uz pak pomalu nemam silu tu cestu podniknout v realu.Ted muz rikal:,,Budou prazdniny, co jet na 4 dny do Budapesti?" A ja si hned zacnu predstavovat detailne tech 5 -6 hodin v aute tam, 5-6 hodin v aute zpatky, pak ty dva dny na miste vyplnene nosenim plavek v igelitce... no uplne mam pocit, jako bych tam uz byla, ze uz bych tam v podstate ani nemusela

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2024 21:56

Gatita já tu vůbec nemyslela špatně, cestujeme stejně. Jen mně to přišlo vtipné

Já jsem rozhodně introvert, ale zrovna tohle nemám. Sice si to taky představuju všechno dopředu, ale v růžových barvách. Tohle prožívání těch obtížných věcí na cestování s dětmi má muž, ten je před odjezdem vždycky skoro v depresi

Offline Gatita
8637 příspěvků moje polička 17. října 2024 22:07

Evaeva ja to pochopila, jak to myslis, mne to taky u te kamaradky prislo jako vtipne doporuceni:)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. října 2024 22:16

Evaeva tie tu nastastie nemame . Ale raz z nich starsieho uz SBSkar v Ikei vyhodil :D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2024 22:28
Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 17. října 2024 22:51
Reakce na DruI:

Karja A co už v Praze viděly? Já bych se skoro bála, že když na tom tak trvají, tak mají nějakou bombastickou představu, kterou stejně nedokážeš vyplnit.

​no přesně, já myslím, že jejich představa je krtkův svět, co viděly někde n youtubu:D. No vezmu je asi na Vyšehrad, ukážu jim prahu takhle s výhledem a pak zkusím něco z těch tipu. Se Zoo jsem furt v rozpacích, ony je totiž zase ty zvířata tolik neberou;-)

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 17. října 2024 22:57

Karja my jsme v zoo pečený vařený a K. tam rozhodně nechce primárně kvůli zvířatům to máš nahánění kolem ohrad, tramvajka, v létě vodní prvky, zmrzlina, hranolky nebo řízek nebo řízek s hranolkama, běhací radar, všechny ty interaktivní tabule, mnoho malých hřišť a veliký hřiště uprostřed, obchody se suvenýry

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 17. října 2024 22:58

Karja v zoo budou mit taky nejakou svetelnou vystavu, ale nevim, jaky to bude. Koukni na uzij_si_prahu na ig, ta ma docela dobry tipy

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 17. října 2024 23:00

žluťásek my už máme 2 jízdenky do tramvajky pořád hozený v kočárku, abychom měli po ruce  

největší zrada byla, když zdražili automst u ovcí z 5 na 10 korun. Zásobu 5 budu udávat ještě dlouho (maminka mi rozměnila na školním jarmarku )

Offline Potrefenáhusa
38872 příspěvků moje polička 18. října 2024 05:07

žluťásek Karja ještě výroba ručního papiru ze slovního trusu, to byl minule velkej hit 

Offline Potrefenáhusa
38872 příspěvků moje polička 18. října 2024 05:08

MPLee jak dopadl ten mejl? A neschytalas na fb nejakej moc velkej shitstorm? 

Offline Garfie
28568 příspěvků moje polička 18. října 2024 05:18

Mohučanka V Japonsku jezdí taky vlaky bez řidiče, jeden jen moje oblíbená atrakce, jezdí fakt přímo mezi mrakodrapy, takové trochu sci-fi a je to jako z Neználka ve Slunečním městě!

Další z mých oblíbených jezdí zavěšený shora nad zemí, kdysi jsem myslím dávala i fotky, to je taky super!

notna Obrázky z českých dějin a pověsí jsem doma měla už i já jako malá a milovala jsem ji, milovala!!! Musím přiznat, že velká část mých znalostí z historie se opírá právě o tuhle knížku.

Offline rasaNori
8847 příspěvků moje polička 18. října 2024 06:46

My holkám cestování v MHD saturujeme v cizině, a taky to není vůbec špatný. Obytnák se totiž v centru města parkuje fakt špatně. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. října 2024 06:50

Karja ta zoo je super, ale úplně mi nepřijde, že to splní představu o Praze