Myrtila gratuluju a preju hodne zdravi a radosti!
Vše o těhotenství a dětech
Zuzuli díky, to vypadá skvele
Zuzuli taky jsem jim to koupila. Tak mám radost, že to funguje, ještě jsme to nepoužili.
Uf, oslavu máme za sebou. Lanovka, hodinky a kuličková dráha pro batolata měly úspěch. A děti jsou zase o rok starší
Nejdou přidávat fotky, tak vás ušetřím dortů ![]()
Syn devátý den kašel a teploty. Můžu požadovat antibiotika?
tv podle toho, co na něm uvidí doktor. Někdy to na atb být může a někdy vůbec. Určitě bych je nepožadovala, ale k doktorovi bych ho vzala.
Evaeva byli jsme v úterý, zítra jdeme zase. Mne to prostě přijde dlouho bez léků.
tv kašel může trvat dlouho. Můžeš mu nechat udělat crp. Ale třeba vám ty atb dá, taky už je kluci měli, i když na to nález vyloženě nebyl, crp bylo taky tak nějak mezi, ale už to trvalo dlouho. Uvidíš, co vám řekne, to tady nevyřešíme. Ono ty atb můžou mít blbý vliv na následnou imunitu, což takhle na začátku sezóny taky není nic moc, tak bych je zbytečně nevyžadovala. Každopádně přeju, ať už se toho zbavíte, tenhle podzim máte teda náročný ![]()
Evaeva Jj děti stárnou, ale na nás to není vůbec vidět;-)
Karja není! Nám je pořád 26![]()
EvaevaVčera jsem šla na mejdan k sousedům v pyžamu, přišla jsem si jak na vysoké, ale tak co vytáhli mě z postele, sambo teda říkal, ať se oblíknu, ale znám je tak dlouho, že mi to přišlo,že jdu jak doma k segře do patra:D:D.
tvDrzim palce, uvidíš no, naše lékařka by je z toho jak to popisujes už asi nabídla, ona to na ty vlkele věci bez nálezu dává, ale nevím no, nevidíme ho, lékaři nejsme. Kašel může být doouhej, ale ty teploty, to je zvláštní. Mně lékařka taky dala už dvakrát takhle ATB, plus mi ale i vzala krev,.
tv kašel může trvat dlouho. Můžeš mu nechat udělat crp. Ale třeba vám ty atb dá, taky už je kluci měli, i když na to nález vyloženě nebyl, crp bylo taky tak nějak mezi, ale už to trvalo dlouho. Uvidíš, co vám řekne, to tady nevyřešíme. Ono ty atb můžou mít blbý vliv na následnou imunitu, což takhle na začátku sezóny taky není nic moc, tak bych je zbytečně nevyžadovala. Každopádně přeju, ať už se toho zbavíte, tenhle podzim máte teda náročný
Jako vše si uvedomuju, ale už je to prostě moc dlouhé.![]()
tv zkus se zeptat, jestli by mu neudělali test na mycoplasmu. U nás to ředitelka nařídila všem učitelkám důkladně zmínit na rodičáku, že je toho teď dost plno.
Karja u staršího brala krev na crp dvakrát, dvakrát výtěr z nosa, ten hnusnej, výtěr z krku, doma byl měsíc. U toho druhého dám max krev na crp, výtěrem na covid ho nebudu trápit, stejně je to k ničemu. Ale už mě to prostě unavuje, vím, že lékař nejsem, ale tohle už se nedá.
Tabea zmíním se, díky.
tv ja bych především požadovala důkladnější vyšetření - nejlíp stěry na nějaké streptokoky + mykoplazmy.
Když už ATB, ať taky zaberou. Kašel může trvat mesic, ale to je už takové odkašlávání, mělo by se to časem lepšit, ale v žádném případě ne s teplotou.
letfenixa loni ty nožíky a pilky měli i jinde, v actionu myslím
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.