Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Kokoska
34975 příspěvků moje polička 20. října 2024 16:46

Myrtila gratuluju a preju hodne zdravi a radosti!

Offline Potrefenáhusa
38872 příspěvků moje polička 20. října 2024 16:55

Zuzuli díky, to vypadá skvele 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. října 2024 18:56

Zuzuli taky jsem jim to koupila. Tak mám radost, že to funguje, ještě jsme to nepoužili.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. října 2024 19:21

Uf, oslavu máme za sebou. Lanovka, hodinky a kuličková dráha pro batolata měly úspěch. A děti jsou zase o rok starší Nejdou přidávat fotky, tak vás ušetřím dortů

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 20. října 2024 19:27

Syn devátý den kašel a teploty. Můžu požadovat antibiotika? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. října 2024 19:30

tv podle toho, co na něm uvidí doktor. Někdy to na atb být může a někdy vůbec. Určitě bych je nepožadovala, ale k doktorovi bych ho vzala.

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 20. října 2024 19:41

Evaeva byli jsme v úterý, zítra jdeme zase. Mne to prostě přijde dlouho bez léků.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. října 2024 19:57

tv kašel může trvat dlouho. Můžeš mu nechat udělat crp. Ale třeba vám ty atb dá, taky už je kluci měli, i když na to nález vyloženě nebyl, crp bylo taky tak nějak mezi, ale už to trvalo dlouho. Uvidíš, co vám řekne, to tady nevyřešíme. Ono ty atb můžou mít blbý vliv na následnou imunitu, což takhle na začátku sezóny taky není nic moc, tak bych je zbytečně nevyžadovala. Každopádně přeju, ať už se toho zbavíte, tenhle podzim máte teda náročný

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 20. října 2024 20:03

Evaeva Jj děti stárnou, ale na nás to není vůbec vidět;-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. října 2024 20:06

Karja není! Nám je pořád 26

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 20. října 2024 20:08

EvaevaVčera jsem šla na mejdan k sousedům v pyžamu, přišla jsem si jak na vysoké, ale tak co vytáhli mě z postele, sambo teda říkal, ať se oblíknu, ale znám je tak dlouho, že mi to přišlo,že jdu jak doma k segře do patra:D:D. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. října 2024 20:09
Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 20. října 2024 20:11

tvDrzim palce, uvidíš no, naše lékařka by je z toho jak to popisujes už asi nabídla, ona to na ty vlkele věci bez nálezu dává, ale nevím no, nevidíme ho, lékaři nejsme. Kašel může být doouhej, ale ty teploty, to je zvláštní. Mně lékařka taky dala už dvakrát takhle ATB, plus mi ale i vzala krev,.

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 20. října 2024 20:31
Reakce na Evaeva:

tv kašel může trvat dlouho. Můžeš mu nechat udělat crp. Ale třeba vám ty atb dá, taky už je kluci měli, i když na to nález vyloženě nebyl, crp bylo taky tak nějak mezi, ale už to trvalo dlouho. Uvidíš, co vám řekne, to tady nevyřešíme. Ono ty atb můžou mít blbý vliv na následnou imunitu, což takhle na začátku sezóny taky není nic moc, tak bych je zbytečně nevyžadovala. Každopádně přeju, ať už se toho zbavíte, tenhle podzim máte teda náročný

​Jako vše si uvedomuju, ale už je to prostě moc dlouhé.

Offline Tabea
8124 příspěvků moje polička 20. října 2024 20:31

tv zkus se zeptat, jestli by mu neudělali test na mycoplasmu. U nás to ředitelka nařídila všem učitelkám důkladně zmínit na rodičáku, že je toho teď dost plno. 

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 20. října 2024 20:42

Karja u staršího brala krev na crp dvakrát, dvakrát výtěr z nosa, ten hnusnej, výtěr z krku, doma byl měsíc. U toho druhého dám max krev na crp, výtěrem na covid ho nebudu trápit, stejně je to k ničemu. Ale už mě to prostě unavuje, vím, že lékař nejsem, ale tohle už se nedá.

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 20. října 2024 20:43

Tabea zmíním se, díky.

Offline continuity
43138 příspěvků moje polička 20. října 2024 21:03

tv ja bych především požadovala důkladnější vyšetření - nejlíp stěry na nějaké streptokoky + mykoplazmy. 

Když už ATB, ať taky zaberou. Kašel může trvat mesic, ale to je už takové odkašlávání, mělo by se to časem lepšit, ale v žádném případě ne s teplotou. 

Offline letfenixa
10881 příspěvků moje polička 20. října 2024 21:05

Zuzuli tak slovenská DM to neponúka

tv ja by som chcela viac krvných testov ako len crp. Synovi kontrolovali všeličo  pri takom dlhom kašli. Nič teda nezistili. On začal jeden deň kašlat a bez zhoršenia alebo zlepsenia kaslal skoro 2 mesiace teplotu ale nemal.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. října 2024 21:33

letfenixa loni ty nožíky a pilky měli i jinde, v actionu myslím