Myrtila Gratulujem ![]()
![]()
!!!!
Vše o těhotenství a dětech
Uz me vsechny ty veci okolo skolky pekne serou, ja nevim, asi jsem úplnej debil, ze to nezvládám. Dneska mají focení ve skolce, po loňském extempore, kdy jsem na to zapomněla, jsem si dala extra záležet, abych si to zapsala, dokonce dvojitě, protože je to v pondeli, tak abych se v nedeli nezapomnela podivat na novej tejden, jeste mi to připomínala sousedka ...
No a oni tam meli byt nejpozději 15 minut před klasickou zavirackou? Takze syn ted sedi někde se školnici v kabinetě a brečí, muž mi posílá nasrany zprávy
Jako jo, v aplikaci jsem to mezi 10 dalšíma upozorněníma dohledala a na nástěnce to asi taky bylo, ale syn byl celej minulej tejden nemocnej ... jako jsme jediný, kdo to nezmáknul, tak chybu ve školce asi úplně hledat nemůžu ...
Dik za odloženi, přijdu si totálně neschopna, kdybyste viděli, jak jsem ještě byla pyšná, kdyz jsem je ráno vystrkala ze dveří a syn mel aspoň čistý jednobarevný triko, ne nejakou potrhanou hrůzu, co minule (oblečení si vybírá sám)
tu du dum dum.
MP Meri co to máte za ústavy panebože? Proč ho nemůžou pustit?
Tlapkam moc, ale teda co tady občas o těch školkách čtu mi hlava nebere.
MP Meri
.
Joj zlyhani mam na rovasi tiez dost a myslim, ze kazda. Kto to ma vsetko v hlave udrzat.
Ale ma zaraza, ze to ho tam uz ani nepustili? Ci oni sa isli fotit niekde mimo?
MP Meri Mrzí tě to hodně, mně by taky mrzelo. A taky by se mi to mohlo stát, extempore s focením jsme taky měli, naštěstí naopak...odpadlo a my jsme to nevěli. Minulý týden jediná dcera neměla kapesné na výlet, a minulý týden jsme šli na nějakou školkovou soutěž o 30 minut jindy, než byl start. Jako následky žádné, nicméně princip stejný. Nicméně, nicméně, můj muž vůbec nemá přihlašovací udaje ke všem těm komunikačním aplikacím vůbec, a podle mě aby to fungovalo ne na 100%, ale aspon na 99%, tak prostě at to mají oba dva ty rodiče. Já ted navíc, jak nemám ani v jedné třídě takovou tu kámošku jak jí napíšeš "hele, jak to je?" tak se fakt musim spoléhat, na to co je čteno a uloží se v mojí hlavě. Takže pokud jste na tom takhle a tvůj muž jen poslouchá, co ty tam načteš a ještě má nějaký žvejky, tak je asi potřeba aby se tam taky přihlásil.
Karja jo to je dobrej point.
kam odesli ze se nemuze fotit?
Hele my taky 50%veci nezvladneme a to s muzem cteme aplikaci oba. Ale klasicky treba jsem po sluzbe, syna si ten den necham doma a vecer uz nekouknu na appku a bum rano vylet s batohem a svacinou. Ja uz to vecer nekontroluju, maji tydenni rozpisy akci, kdy jsou vylety a dalsi akce. Jenze jednou za cas udelaji prepadovku.
Jo a na foceni mel tehdy syn zeleny teplakovy komplet s bagry. Psali oblibene obleceni
. ucitelka na me taky koukala jak na blazna. No tak letos jsem poucena a dostane svetr aspon se sobem.
Ja dneska povazovala za uspech, ze jsem dotahla polospici dceru do skolky, nezapomnela jsem doma nastrouhana jablka, ktere po nas chteji na zitrejsi dynove slavnosti na upeceni strudlu (kdyz pominu nas podiv nad tim, ze uz ty jablka nenastrouhaji ve skolce, ale prebiraj je rano v pytlikach od rodicu, kteri je buh vi jak skladovali, a zitra jima budou krmit deti...), mame na tu slavnost vyrezanou dyni... abych se dneska rano dozvedela, ze maj mit deti i podzimni kostym ![]()
Prej nic extra, proste co nekde vylovime... jasne, sahnu doma do supliku s podzimnimi kostymy a neco vylovim...
takze budu dneska neco vymyslet, aby zitra nebyla dcera zklamana
Ja vubec nevim, jestli šli někam mimo budovu, muz uz je v práci, což znamená, ze detaily se dozvím nejdřív nekdy večer.
Ja předpokládám, že to minulej tejden ještě pripominali ve dveřích nebo tak něco. Aplikaci mám jen já, tuším, že to bylo že se může hlásit na jedno dítě jen jeden člověk a vzhledem k mužovo postoji k telefonu obecně bylo jasný, že to musím bejt ja. Samozrejme na nástěnku koukat může, vodí denně.
Nic, ja nechci hledat chybu u ostatních, jsem naštvaná sama na sebe, ze nejsem tyhle základy schopna pokrejt, přitom ja jsem fakt organizovanej člověk, všechno si zapisuju atd., ale asi čtu nepozorně nebo fakt nevim. V ty aplikaci je toho desítky a lezu tam málo, to je fakt ![]()
Zuzuli my máme pro vsechny případy schovanej carodejnickej kloubouk
u nás je něco v appce a většina jen na dveřích, který nezvladame sledovat, takže....
Potrefenáhusa carodejnickej klobouk mame taky. Dite trva na tom, ze je na carodejky, ne na dynovky. Pak ma kostym kostlivce. Na tom trva na halloween a dvakrat si ho do skolky nevezme... no pujde se mnou po skolce natrhat sipky a nasbirat zaludy, kastany mame doma, muz ji z toho pry vecer udela korale, ktere si da pres bundu. Zvazime jeste celenku z listu
Zuzuli podzimní kostým ![]()
Kdyby chtěla jít za strašidelnou dýni, stav se u nás, půjčím plastovou masku na tvář a oranžový triko ![]()
MP Meri Hele, já taky nevim, čim to je, ale já mám takovou motací povahu, takže jako mě to tolik nedostane pak expost, spíš mi takovýhle faily bývají líto kvuli dceři, jak je taková emotivní, tak prostě si říkám, at něco nezvorám a ona se z toho nějak nesekne.
Ale já třeba přečtu větu :strašidelná stezka, start 15:30, tužky s sebou, poslední učastník vpuštěn v 16:15. Tak přečtu jako strašidelná stezka start 15:00. Nechápu prostě a to se kouknu v pruběhu dní třeba třikrát. A to je furt něco.
MP Meri no to mě mrzí, a jsem docela zvědavá, proč ho nepustili do školky i později. U nás když se nestihne devátá, tak se musí čekat do půl 10, aby se nenarušil dopolední program, ale jsem si jistá, že kvůli focení by opozdilce pustili.
Jinak mi to úplně připomíná mě, já měla už loni pocit, že mi z toho všeho, co si mám pamatovat, praskne hlava (i když si zapisuji do diáře), tak jsem si pořídila takovou magnetickou tabulku, na kterou každou neděli vyznačím, co kdo další týden má, a jak kolem toho furt chodím, tak je to na očích a uklidňující.
Mohučanka jo, to se hodí, nedáš odkaz prosím tě nebo značku, jestli je to nějak praktické? Taky by ježíšek mohl dát něco, co nevypadá uplně hrozně až to bude viset na zdi:D. Já to zabalim sambovi, on nikdy žádné dárky nechce a myslím, že to holky pochopí, že to je jako aby tatínek nezapomněl na něco:-D
Jinak já jsem nezaplatila dceři vánoční focení ve škole, protože mě naštval přístup fotografa. Poslal pěkný letáček se strašně výhodnou nabídkou balíčku produktů, které já vůbec nechci, a jinak to nejde. K čemu 5 magnetek a stolní měsíční kalendář, kde bude 12x ta samá fotka? Nám by stačil nízký počet prostých fotografií.
MP Meri achjo, od školky mi to přijde trochu jako naschvál, že ho tam kvůli čtvrthodině už nepustili :(
Já jsem si se školou zajela rutinu, že každý večer kouknu na školní stránky do třídní sekce, jestli tam není něco nového a vždycky v pondělí si přepíšu všechny termíny co se objevily v týdenním plánu a aktualitach do Google kalendáře. Mám barevně oddělené školní věci, synovy věci co se netýkají školy, svoje pracovní a svoje soukromé. Já, milovník papírového diáře a nakonec se mi tohle osvědčilo úplně nejvíc.
Loni s námi komunikovala paní učitelka prostřednictvím Wa skupiny, v ŽK, v ukolnicku, na třídních stránkách, byl to mega chaos. Teď je všechno na webu a přijde mi to nejlepší.
Karja no je to od lyonis. Holky od nich už mají magnetické kalendáře, jedna velký, druhá malý, já si pořídila takovou tabulku, kde jsem udělala sloupky pro nás 4 a pak jsem koukala, že to někomu dělali na zakázku, takže si tam ty sloupky nemusel rýsovat ![]()
Ale ta moje Tabulka byla ve slevě a to se hodilo...
Mohučanka No jako, koukám na to, a nevím, jestli bysme se v tom vyznali. Ale i tak ti děkuji za ten nápad, fakt se nám to moc hodí..já si na to tak vždycky vzpoměnu, že mi to probleskne a pak zapomenu..Takhle jak si o tom píšeme se mi to líp uloží. Pořídím asi něco většího a dospělejšího aby to nelákalo děti si s tím hrát:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.