Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Aranel
6614 příspěvků moje polička 21. října 2024 09:23

MP Meri Chudák taky moc nechápu, co tomu jako bránilo.

Myrtila

Offline Potrefenáhusa
38872 příspěvků moje polička 21. října 2024 09:27

Já už roky kupuju papirovej rodinnej kalendar, přepisují všechno tam, přijde mi to jednodušší než do mobilu. Vzdycky na novej rok tam přepisu ze staryho i svátky a narozeniny. Muž teda často stojí metr a ptá se mě, jestli něco máme v úterý, ale se sdíleným Googlem by to bylo ještě horsi (a marný)

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 21. října 2024 09:31

Potrefenáhusa já jsem přešla na ten Google kvůli práci, že nemusím sledovat dva papírový, ale mám to všechno v jednom. 

Nicméně papír mám jako pojistku, takže v práci ještě stolní a doma na zdi velkej rodinnej

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 21. října 2024 09:34

Mohučanka Ale ted na to koukám a to je dobrý ten lions, prosím tě, nevíš, slevy na to měli jako při nějaké příležistosti pravidelně? Třeba při black friday nebo tak?

Offline Potrefenáhusa
38872 příspěvků moje polička 21. října 2024 09:35

Zuzuli aha, tak v tom případě tu korunu z listu :-)

nase dite tu carodejnici strašně miluje, nejradši by v tom chodila furt (ve dny, kdy by zrovna neměla Elsí saty teda)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. října 2024 09:40

Mohučanka já to neplatím nikdy, ty fotky se mi nelíbí. Ve škole fotili prvňáky do mf, s tím, že si pak můžeš koupit balíček, tak to jsme taky nechtěli. Ale co se tak bavím s rodiči, tak to tak má spousta z nich.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. října 2024 09:44

Potrefenáhusa taky máme rodinný, ale píšu tam jen vyjímečné akce, narozeniny si hlídá každý sám. Ale já mám tu blbou vlastnost, že co napíšu, zapomenu Ale zase je pravda, že muž to díky tomu dokáže víc kontrolovat. Dokonce mi tuhle připomínal mojí krev On.by.teda.nejvic.ocenil.ten.sdileny.google

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. října 2024 09:46

MP Meri chápu, že jseš na sebe naštvaná, ale tvl vůbec nechápu, proč ho tam nepustili. Vždyť se někdo může třeba zaseknout v zácpě. Vlastně mně vůbec překvapuje, že byl syn jediný

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 21. října 2024 09:47

žluťásek Ja to barevné kódování používám i v papírovém diáři a nedám na to dopustit, bez toho bych byla ztracená. Tady byl problém, že ta informace ke mně vůbec nedoputovala.

Ale co už, synovi se omluvím, muzovi vysvětlím a o fotky mi fakt nejde, jak píše Evaeva většinou stojej za pendrek

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 21. října 2024 09:48

Karja já ti doma vyfotím, jak to vypadá u nás. Ty magnetky nejsou součástí je to prostě černá fixa na šedé tabuli, velmi nedětské.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. října 2024 09:48

MP Meri a ještě ušetříte

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 21. října 2024 09:49

Evaeva Možná nebyl, to sem si vlastně jenom vyvodila Se přeptám vecer.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 21. října 2024 09:52

Karja na e-shopu mají složku "unikáty" a tam je zlevněné zboží. Buď výprodej, anebo jde o zboží s malinkou chybičkou (škrábancem), ale já teda na té svojí tabulce nenašla zhola nic.

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 21. října 2024 09:54

Mohučanka O děkuji!. Nemusíš mi to fotit, už chápu:-)

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 21. října 2024 09:57

Evaeva loni tohle vánoční focení neměli. Ve školce z vánočního focení byly pěkné fotky, ale měli na to nějakou spřátelenou fotografku.

No, vysvětlila jsem dceři, že ty peníze raději utratíme za něco jiného

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. října 2024 10:00

Mohučanka moje děti o to ani nestojí, takže aspoň tohle vysvětlování odpadá 

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 21. října 2024 10:05

MP Meri No a pak budeš mít každé dítě v jiné instituci a budeš muset sledovat DVA různé komunikační kanály! Jak to dělají rodiče většího množství dětí si snad už ani nechci představovat ;o)

A jinak, my to s mužem sledujeme oba, nebo teda on na ty zprávy ze školky a ze školy nereaguje, ale alespoň do mě šťouchne, abych na ně nezapomněla :o)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. října 2024 10:18

DruI já se rozhodla muže těch WA skupin ušetřit, to by nedalAle oficiální komunikační kanály (dveře a žákovskou) sledujeme oba. Hlavně on ráno vodí děti, takže ty peníze a kostýmy ve školce chtějí po něm.

Offline letfenixa
10881 příspěvků moje polička 21. října 2024 10:20

Ja som za tieto fotenia rada, aspoň máme nejaké fotky vytlačené. 

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 21. října 2024 10:22

letfenixa Mně to vyhovalo, když se fotily spolu. Ale ted když je každá jinde, to nemá smysl, jakože nám už takhle hodně fotek zbývalo, v těch balíčcích je jich hrozně moc. Takhle samostatně bychom to nevyužili vůbec.