MP Meri Chudák
taky moc nechápu, co tomu jako bránilo.
Vše o těhotenství a dětech
Já už roky kupuju papirovej rodinnej kalendar, přepisují všechno tam, přijde mi to jednodušší než do mobilu. Vzdycky na novej rok tam přepisu ze staryho i svátky a narozeniny. Muž teda často stojí metr a ptá se mě, jestli něco máme v úterý, ale se sdíleným Googlem by to bylo ještě horsi (a marný)
Potrefenáhusa já jsem přešla na ten Google kvůli práci, že nemusím sledovat dva papírový, ale mám to všechno v jednom.
Nicméně papír mám jako pojistku, takže v práci ještě stolní a doma na zdi velkej rodinnej ![]()
Mohučanka Ale ted na to koukám a to je dobrý ten lions, prosím tě, nevíš, slevy na to měli jako při nějaké příležistosti pravidelně? Třeba při black friday nebo tak?
Zuzuli aha, tak v tom případě tu korunu z listu :-)
nase dite tu carodejnici strašně miluje, nejradši by v tom chodila furt (ve dny, kdy by zrovna neměla Elsí saty teda)
Mohučanka já to neplatím nikdy, ty fotky se mi nelíbí. Ve škole fotili prvňáky do mf, s tím, že si pak můžeš koupit balíček, tak to jsme taky nechtěli. Ale co se tak bavím s rodiči, tak to tak má spousta z nich.
Potrefenáhusa taky máme rodinný, ale píšu tam jen vyjímečné akce, narozeniny si hlídá každý sám. Ale já mám tu blbou vlastnost, že co napíšu, zapomenu
Ale zase je pravda, že muž to díky tomu dokáže víc kontrolovat. Dokonce mi tuhle připomínal mojí krev
On.by.teda.nejvic.ocenil.ten.sdileny.google
MP Meri chápu, že jseš na sebe naštvaná, ale tvl vůbec nechápu, proč ho tam nepustili. Vždyť se někdo může třeba zaseknout v zácpě. Vlastně mně vůbec překvapuje, že byl syn jediný ![]()
Karja já ti doma vyfotím, jak to vypadá u nás. Ty magnetky nejsou součástí
je to prostě černá fixa na šedé tabuli, velmi nedětské.
MP Meri a ještě ušetříte ![]()
Evaeva Možná nebyl, to sem si vlastně jenom vyvodila
Se přeptám vecer.
Karja na e-shopu mají složku "unikáty" a tam je zlevněné zboží. Buď výprodej, anebo jde o zboží s malinkou chybičkou (škrábancem), ale já teda na té svojí tabulce nenašla zhola nic.
Mohučanka O děkuji!. Nemusíš mi to fotit, už chápu:-)
Evaeva loni tohle vánoční focení neměli. Ve školce z vánočního focení byly pěkné fotky, ale měli na to nějakou spřátelenou fotografku.
No, vysvětlila jsem dceři, že ty peníze raději utratíme za něco jiného ![]()
Mohučanka moje děti o to ani nestojí, takže aspoň tohle vysvětlování odpadá
MP Meri No a pak budeš mít každé dítě v jiné instituci a budeš muset sledovat DVA různé komunikační kanály! Jak to dělají rodiče většího množství dětí si snad už ani nechci představovat ;o)
A jinak, my to s mužem sledujeme oba, nebo teda on na ty zprávy ze školky a ze školy nereaguje, ale alespoň do mě šťouchne, abych na ně nezapomněla :o)
DruI já se rozhodla muže těch WA skupin ušetřit, to by nedal
Ale oficiální komunikační kanály (dveře a žákovskou) sledujeme oba. Hlavně on ráno vodí děti, takže ty peníze a kostýmy ve školce chtějí po něm.
Ja som za tieto fotenia rada, aspoň máme nejaké fotky vytlačené.
letfenixa Mně to vyhovalo, když se fotily spolu. Ale ted když je každá jinde, to nemá smysl, jakože nám už takhle hodně fotek zbývalo, v těch balíčcích je jich hrozně moc. Takhle samostatně bychom to nevyužili vůbec.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.