eM to vypadá, že jste si to parádně užili! Tu akci v domě u zlatého prstenu si musím uložit do kalendáře, abysme to příště zvládli.
Vše o těhotenství a dětech
eM No to si musim pěkně uložit pro tipy!
Karja Vy toho s holkama zvládnete asi i víc, nás přece jen limitovali ti dva malí záškodníci, co byli uražení až na půdu, když jsme je nechtěli nechat naskákat do Vltavy...
Jo a připrav si odpověď na otázky, kdo jsou žebráci a proč klečí na ulici. Ať nemusíš vařit z vody jako já :).
ZinaVyhlásí se nejhezčí? Ach jo, to mi přijde u takových mrňat fakt zbytečné.
eM to jste si to hezky užili na max
Tady ty stránky přibývají raketovou rychlostí, tak zpětně ještě jednou děkuji za gratulace ![]()
Dotaz: kde sehnat kvalitní těhotenský punčocháče a legíny za rozumný ceny? Už jsem to měla naklikaný v M&S, jak teď byly ty slevy z Ona Dnes, a když jsem se dopachtila k pokladně, najednou nebyly skladem. ![]()
Aranel ja som mala tehotenske oblečenie z Bonprixu.
Jinak k těm komunikačním kanálům, naše školka to umí pěkně, všechno na nástěnce a zásadní věci i na webu plus nás na ty plánované upozornili i osobně na třídních zchůzkách. Ale teď přibyl ještě Edookit, a z toho jsem teda fakt nadšená, protože ho máme prý specificky pro případy, že se stane třeba havárie vody a školka bude nečekaně zavřená (stalo se vloni jednou v noci), ale mně z toho nechodí žádná upozornění, i když to mám nastavené, takže stejně kdyžtak přijdu k zavřené školce a budu čumět před brankou, co se děje ![]()
Aranel punčocháče nevím, nenosila jsem, ale legíny jsem měla z Lidlu a hm, kvalita obojího podobná, oboje se nosily dobře. Ty z Lidlu mi přišly spíš na menší břicho, ty z hm se mnou lépe rostly, jednu velikost jsem pak nosila cca od 5. měsíce až do konce.
Aranel punčocháče jsem měla z H&M.
Aranel já měla punčocháče Lindex a zbytek věcí z HM. Přežily v pohodě dvě těhotenství.
Aranel já nosila všechno pod břichem, i těhotenské kalhoty mi tak dlouho byly pohodlnější.
eM No to nevím teda, mně bolej nohy jsou u pětileté na denním poradku
Karja taky jsem si říkala, že ty 1,5leté mají aspoň kočár ![]()
Myrtila Pinot Noir monis Díky!
Evaeva Punčocháče by asi šly, ale legíny na jógu by podle mě vypadaly blbě (a hodlám tam chodit co nejdýl).
Evaeva Jo to jsem si říkala taky, ale nechtělo se mi rolovat zpátky, jak stáří jsou:D. Tak to byli s a to je jediné pomoc:D, máš si kam dát svačinu:D
Aranel já elasťáky na sport nosila normální, taky pod břichem, až do porodu
Karja v těhlech případech určitě. Svačinu, litry pití, bundy,....
Evaeva já měla břicho v obou případech miniaturní, ale nic pod ním jsem nesnesla už od prvního náznaku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.