Karja hele a oni už nedodržujou u nadávek zachování rodu? myslim mužský, ženský
za nás byla Táňa dycky TA ... (doplň si)... určitě nikdy ne TO ... ![]()
Karja hele a oni už nedodržujou u nadávek zachování rodu? myslim mužský, ženský
za nás byla Táňa dycky TA ... (doplň si)... určitě nikdy ne TO ... ![]()
RoSa Nedodržují:D To možná až s prohloubením znalostí)
Evaevajá bych radši 5 cenťáků u baráku než 30 cm přes hodinu cesty autem daleko. ![]()
Tabea medzi sviatkami sme takto vyrazili 2x, potom sme boli v Tatrách a teraz konečne! aj u nás v meste. Vlani nebolo nič.

Karja my měli dost dlouho napsáno křídou na vjezdu do garáže, který je do prudkého kopce, takže je na něj hezky vidět z ulice, Máma je sus (slovo současné mládeže - podezřelá, divná).
Objevilo se to tam poté, co jsem ječela něco o tom, že učitelka měla v těch e-mailech o nevychovaných dacanech pravdu.![]()
letfenixa u nás na chalupě sněžilo celý víkend a tolik sněhu jsem tam nikdy neviděla. Takže ano, zrovna nás čeká týden v Praze a než tam dojedem, určitě přijde obleva... ![]()

Tabea no pět by bylo zlatých
Ale chápu. Nicméně ty výhledy a pořádná zimní atmosféra, aby si to užili i rodiče, se za barákem nekoná.
RoSa uz kdyz jsme si nadavaly se segrou tak 60 let zpatky, rody byly to posledni. Pamatuju si "Kokoska je hodiny!", ale to uz bylo z ciryho zoufalstvi, ze nemuze prijit na zadny hnusny zvire, ktery jsem ji jeste nevmetla ![]()
MPLee nádhera!
Pokiaľ ide o nápisy, tak sprejom počas 6.hodiny niekto presne pred vchod do školy napísal Letfenixova je p.ča. Kým školník milostivo našiel veľkú rohožku na prekrytie, prečítalo si to cestou domov pomerne veľa žiakov. A keďže mu to samému nenapadlo, tak riaditeľka mu nariadila minimálne to pretriet. Pretieralo sa to ešte niekoľkokrát, kým sa prerobila cesta pred školou. Kto to nasprejoval, sme sa dozvedeli asi o rok, keď už bol dotyčný na SŠ.
Stalo sa to cca 10 rokov dozadu.
MPLee krásný! Ještě pořád na chalupě, není už chalupa v Praze?
Líbí se mi, jak jste se tam zabydleli.
letfenixa tak to je husté.
ještěze ty naše děti neumí moc psát.![]()
Ne, promiň, to musel být teda dáreček...![]()
bublifuk dcera se mě dneska ptala, proč v Praze ve světnici nemáme pec (bydlíme v bytě))
A že je super, že má domovy 2 ![]()
Dítě mi nečekaně usnulo v kočárku, obutý, v kombinéze, nenajedený a s kusem sušenky v puse. Ani mi vleže nešel připoutat (za chvíli musím do školky tak, aby náhodou nevyskočil), v životě v tom sporťáku nespal. A samozřejmě trnu, že se za chvíli vzbudí, už neusne a do večera s ním bude k nevydržení.
Politujte me, dite, ktery je ze skolky doma od 25.11., bylo jen 3x minuly tyden, ma zánět kyčle.....
vsechny animaky mame shlídnutý tak 20x a maly dite uz umí rikat Bluey ![]()
Evaeva jak to dopadlo? Naše takhle spej běžně (a dlouho) ![]()
Dítě mi nečekaně usnulo v kočárku, obutý, v kombinéze, nenajedený a s kusem sušenky v puse. Ani mi vleže nešel připoutat (za chvíli musím do školky tak, aby náhodou nevyskočil), v životě v tom sporťáku nespal. A samozřejmě trnu, že se za chvíli vzbudí, už neusne a do večera s ním bude k nevydržení.
ne, že ho povezeš do Národního do šatny! ![]()
Potrefenáhusa no spal hodinu a vzbudil se, samozřejmě zrovna, když jsem byla ve školce. Takže žádný extra úspěch. Ještě že jdu večer cvičit.
Kdyby to dělal každý den, tak mu aspoň dám ten oběd, ale vůbec jsem s tím nepočítala. On teď teda spí i doma nějak bídně, budí se nevyspalý po 45 minutách, pak 15 minut douspávám a pak vstává (už bez řevu naštěstí), ale poslední dva dny dal (aspoň) tu hodinu a půl v kuse.
S tím zánětem vás teda lituju, snad bude stačit ten týden klidu. (Mladší byl minulý týden taky jen dva dny)
Tabea víš co, kdybych nemusela do té školky, tak samozřejmě zajdu na Hamleta ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.